Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Dragele mele, va invit la un nou concurs !!!!! Miss Decembrie 2007 !!!!
Si pentru ca e sezon festiv , de sarbatoare , de bucurii si impliniri , de clipe in familie va invit cu mic cu mare sa postati doua fotografii cu voi, mamicile , burticile ..... in tinuta festiva ! Purtati sort, purtati rochie de seara , sunteti coafate , machiate sau nu , sunteti alaturi de familie sau de prieteni ..... nu conteaza ! Vreau sa va vad cu aratati acum, in prag de sarbatori !!!! Sa va vedem cu rochitele elegante in seara de Craciun, La masa in familie, la petrecerile de la firma, la un pahar de sampanie in noaptea dintre ani ! Sper ca asa ne vom simti ca o familie mare ...... impreuna !
Sezonul inscrierilor va incepe astazi , 3 decembrie , pana pe data de 6 ianuarie . In saptamana 7 ianuarie - 13 ianuarie vom vota , iar pe data de 14 ianuarie vom declara si castigatoarea Miss Decembrie 2007 !!!!!
Deci ...... Start concurs !!!!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| poate participa orcine? daca am putine postari ,pot participa?
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| adynanemona wrote:poate participa orcine? daca am putine postari ,pot participa?...
DA! |
|

Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Multumesc:
|
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Este super ideea de concurs si abia astept sa vad candidatele!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Maria & mami wrote: Sezonul inscrierilor va incepe astazi , 3 decembrie , pana pe data de 6 ianuarie . In saptamana 7 ianuarie - 13 ianuarie vom vota , iar pe data de 14 ianuarie vom declara si castigatoarea Miss Decembrie 2007 !!!!!
Deci ...... Start concurs !!!!!
Oana, dar cum se va face atunci miss ianuarie, daca miss decembrie se incheie asa tarziu? |
|

| Se decaleaza votarea cu o saptamana, plus ca miss noiembrie s-a terminat chiar la sfarsitul lunii, plus ca in decembrie suntem aranjate , machiate si la petreceri, inclusiv in noaptea de revelion, plus ca unele dintre noi suntem in vacante , concedii pana dupa revelion, pana ajunge lumea acasa , pana posteaza ! fotografiile , dureaza !
Are cineva ceva impotriva ? Daca sunt obiectii scurtez concursul ! No problem !
Daca sunt , atunci reducem perioada de votare 7 - 9 ianuarie si pe 10 ianuarie declaram castigatoarea ! Daca nu sunt obiectii, ramane cum am stabilit initial ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| MNiko wrote: Oana, dar cum se va face atunci miss ianuarie, daca miss decembrie se incheie asa tarziu?
cred ca stiu pe cine votez la pitic carcotas
on topic:abbia astept sa vad frumoasele in sarbatoare |
|
| mai bine cu votarea 7-9 ianuarie! |
|

| codruta wrote:cred ca stiu pe cine votez la pitic carcotas
|
|
| Am zis ceva amuzant? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ANDREEA&BIANCA wrote:Am zis ceva amuzant?
nu citeste postarea codrutei inainte de a posta tu, MNiko e carcotasa |
|
| mariuta wrote:nu  citeste postarea codrutei inainte de a posta tu, MNiko e carcotasa aha,gata,scuze! |
|
| Maria & mami wrote:Se decaleaza votarea cu o saptamana, plus ca miss noiembrie s-a terminat chiar la sfarsitul lunii, plus ca in decembrie suntem aranjate , machiate si la petreceri, inclusiv in noaptea de revelion, plus ca unele dintre noi suntem in vacante , concedii pana dupa revelion, pana ajunge lumea acasa , pana posteaza ! fotografiile , dureaza ! Are cineva ceva impotriva ? Daca sunt obiectii scurtez concursul ! No problem ! Daca sunt , atunci reducem perioada de votare 7 - 9 ianuarie si pe 10 ianuarie declaram castigatoarea ! Daca nu sunt obiectii, ramane cum am stabilit initial !
Oana, tu decizi. Eu personal nu am nimic impotriva nici cu propunerea ta initiala, doar ca mi s-a parut ca nu mai e timp pentru miss ianuarie. |
|
| codruta wrote:cred ca stiu pe cine votez la pitic carcotas
Daca a fi bine intentionat inseamna sa fii carcotas atunci ... poate castig titlul de pititc carcotas. |
|
|