Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc si eu fetelor dragi,care m-au votat si,felicitari,Petronela |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| petronela felicitari! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Dragele mele, Petronela doreste ca premiul sa il primeasca cea care s-a situat pe locul doi, adica draga noastra Marivic. Cu mult drag, saptamana viitoare ma voi ocupa de premiu!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| madanuta wrote:Dragele mele, Petronela doreste ca premiul sa il primeasca cea care s-a situat pe locul doi, adica draga noastra Marivic. Cu mult drag, saptamana viitoare ma voi ocupa de premiu!!!
felicitari castigatoarei
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Petronela foarte frumos gestul tau ! Acum cine organizeaza Miss Septembrie ? |
|

Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Multumesc Oana |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hai, Petronella! Asteptam propunerea pentru Miss Septembrie! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Petronela trebuie sa organizeze Miss Septembrie. Sper sa intre cat de curand ca sa putem avea timp de pozat, daca ni se potriveste tema. |
|

Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Fetelor, din pacate eu nu stiu cum sa organizez acest concurs si propun sa il organizeze marivic, sau oricare doreste. |
|

| madanuta wrote:Dragele mele, Petronela doreste ca premiul sa il primeasca cea care s-a situat pe locul doi, adica draga noastra Marivic. Cu mult drag, saptamana viitoare ma voi ocupa de premiu!!! WAUUUUUU,ce surpriza,....nu pot sa cred,...sincer,.... asa am ochii,.... ca girofarul PETRONELA,....MULTUMESC DIN SUFLET! Este o veste foarte frumoasa din ultimul meu timp,....am castigat un concurs,....si acest lucru l-a facut posibil o femeie extrem de frumoasa,dar si voi prietene dragi care m-ati votat.Va multumesc tuturor si promit sa ma gandesc la o tema,....maine o pun,..... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Marivic felicitari si tie |
|

| MULTUMESC,RALY |
|

| Iata ca am ramas restanta cu niste poze,....cu cadoul primit de la draga mea prietena,MADANUTA MADA,mi-ai facut o frumoasa surpriza si m-a bucurat foarte mult cadoul de la tine.Iti multumesc din suflet,...ce pot sa-ti spun este ,sa ma ierti ca nu am pus poze mai repede,dar lipsa de timp este de vina,.....iti multumesc pt.tot,.....mi-a placut la nebunie totul,....De abia astept,dupa cum ti-am spus sa duc materialul la croitoreasa mea sa-mi faca un costum
 |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ce cadou frumos ! |
|

| Asa este ,Mariana Este o fata de masa cu masline,care imi place tare,tare mult,...este un material pt.un costum si cu dublura,o crema de fata si un gel de dus ,ah si o carte spirituala.Sincer,mi-a placut tare mult!!!! |
|
|
|