Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu multumesc mult pentru voturi . Felicitari Kiki , felicitari fetelor ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Felicitari tuturor participantelor , KIKI |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari tuturor castigatoarelor si participantelor la concurs! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu multumesc frumos pentru voturi.Felicitari Kiki ,felicitari tuturor participantelor |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari !!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| fdianamaria wrote:Sa-mi fie rusine...iertati-ma !!! Asadar, dupa votare, rezultatele sunt urmatoarele: LOCUL III la egalitate de voturi AIDAALEX si RODYLOCUL II cu 6 voturi ELYLOCUL I cu 8 voturi KIKI ROG TOATE CASTIGATOARELE SA TRIMITA ADRESA PE PM, FIINDCA ACUM TOATE SUNTETI PREMIATE.
premiile voastre sunt pe drum...singura intarziere o are al lui AIDAALEX la care, sa-mi fie rusine, dar i-am uitat numele (am doar adresa !!!) Please HELP !!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| fdianamaria wrote:
premiile voastre sunt pe drum...
Multumim frumos! |
|

| Si eu multumesc frumos. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Aidaalex...maine pleaca si al tau |
|

| Am primit cadouasul multumesc frumos Diana .Dar am avut o surpriza neplacuta am gasit plicul desfacut mai mult de jumatate cat sa poti lua ce este in interior.Credeam ca numai in Romania se intampla dar se pare ca nu........sau poate asa l-au adus din Roamnia |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ely wrote: .Dar am avut o surpriza neplacuta am gasit plicul desfacut mai mult de jumatate cat sa poti lua ce este in interior.Credeam ca numai in Romania se intampla dar se pare ca nu........sau poate asa l-au adus din Roamnia
Ei na! Ce nesimtiti! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pai si ai primit sau nu cadoul? ce nesimtire... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ely, asa ii verifica Posta Romana continutul. Si noi cand am primit un premiu din Romania tot asa era plicul - coletul rupt. Asa ca...... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| si eu am problem,e asta mereu cand trimit acasa.Cica astia de la vama au voie sa deschida orice daca li se pare putin suspect. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ely, imi pare tare rau sa aud ce ti s-a intamplat...nu le-ai facut o reclamatie? Le faceam un taraboi de ma stiau toti, nu-i lasam...a ajuns premiul din interiorul pachetului sau s-a "ratacit" pe drum si nu e de gasit?
mihaela75 wrote:si eu am problem,e asta mereu cand trimit acasa.Cica astia de la vama au voie sa deschida orice daca li se pare putin suspect. Si mai ales la pachete de peste ocean imediat le sticlesc ochii ...ce-or fi crezand ca trimitem diamante sau munitie ? Uite de-aia eu trimit cu firma de shipping, ai nostrii se duc si ridica direct de la ei de la sediu, nu mai circula pachetele prin posta romana...fetelor din strainatate, vedeti poate gasiti firme de shipping pe la voi sa aiba si sedii prin tara; eu am una romaneasca in NY cu care trimit, are birou in Buc. (si mi se pare ca si prin tara) si nu am avut probleme. |
|
|