Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| oana_buru wrote: Buna fetelor sunt in sapt 38 si am o mare nedumerire cat de tare trebuie sa miste fatul la 37-38 sapt?Bebeul meu pana in sapt 37 misca de ziceai ca iese prin buric imi muta pur si simplu burta dintr-un loc in altul,dar de vreo 1 sapt numai misca in ritmul acesta sunt zile cand stau ore intregi si astept sa miste un pic.Imi este foarte frica daca a patit ceva sau pur si simplu nu mai are loc?sanatate
Se zice ca trebuie sa numeri 10 miscari in 24 de ore. Eu stiu ca cu cat creste mai mare are tot mai putin loc sa s emiste si atunci nu-l mai simti ca pana atunci. Eu zic sa incerci sa numeri cele 10 miscari. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Poti sa incerci sa maninci sau sa bei ceva dulce,apoi sa stai intinsa 10 minute pe partea stinga,,iar daca nu misca ,te intorci si stai 10 minute pe parte dreapta. Sau poti incerca sa bei ceva rece,te intinzi in pat si astepti sa vezi daca obtii vreun "raspuns" din parte bebelusului. Astea metode le-am aflat pentru "stimularea"bebelusului in burtica... Oricum,bebele nu mai are tot atita spatiu ca pina acum in plus,se pregateste de "marea intilnire" Poti sa iti intrebi medicul , ca sa stai linistita! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Metodele enumerate de Miri le stiam si le faceam si eu. Si de obicei o apuca miscatul picioarelor in ficatul meu
Oana, acusica o sa va intalniti, ce emotionant. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ma bucur ca ti-am putut fi de folos si ca te-ai linistit! |