Miscarile bebelusului incepand cu trimestrul al doilea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sabyna
Scris: Friday, January 13, 2012 12:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/12/2012
eu ma bucur in fiecare secunda ca stiu ca este ceva acolo care incearca sa ne faca sa ii acordam atentie....dar de fiecare data cand misca il atrage pe catelul meu un pechinez de 2 ani care nu de mai misca de langa mine...sta cu botul pe burtica si se alinta...deci momentan doar noi 2 il simtim pe bebe...tati sa mai astepte :d
:018:
oanamaria
Scris: Thursday, February 16, 2012 3:38 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu de cand am facut 20 de saptamani o simt pe bebelusa des si foarte bine si se simte si daca pui mana pe burtica ,dar asa mai finut!Doamne e minunat sa simti cum misca bebelusul ,eu savurez cu atentie si cu drag fiecare miscare si nu ma mai satur .
selena02aan
Scris: Saturday, March 3, 2012 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/3/2012
buna si sper sa nu deranjez ... desi la eco doctorita mi-a zis ca se misca si ca puiul de om sta picior peste picior" ceva ce ,nu cred"... nu am simtit niciodata nimic deosebit...desi tanjesc dupa ceva spus de bb
si totusi ma intreb " oare se poate vedea atat de bine la eco ca bb sta picor peste picior?"
bulibuli
Scris: Saturday, March 3, 2012 9:48 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
da, se vede f bine, dar nu ti-a aratat si tie? de simtit ai sa simti si tu, probabil acum e mic... cate sapt ai??
crys
Scris: Thursday, July 24, 2014 11:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
Buna tuturor mamicilor!

Eu am simtit prima data niste miscari f usoare la 15 saptamani, dar asta pentru ca eram linistita si aveam mana pe burta. Parca facea cineva floricele in burtica mea topai insa de atunci n-am mai simtit nimic...abia astept sa vina momentul in care voi simti zilnic cum bebelinio ma salutacoeur
elenusha
Scris: Friday, August 1, 2014 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/15/2014
Buna Mamici . Eu l-am simtit pe bebitza acuma vreo doua zile in noapte cred ca pe la 23 c-am asa , eu impreuna cu sotul ne uitam pe laptop la un documentar si am simtit foarte tare miscarea , ca mam gandit sa nu fi facut ceva rau , se se intample ceva rau .. si gata nam mai simtit . in schimb azi cred ca vreo 10 minute nu ma lasat in pace , incercam sa adorm , stand pe spate cu burtica in sus , am simtit foarte bine totul coeur doar pentru cateva min , apoi gata din nou dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.