Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu am simtit prima miscare cu buburuza mica la 14 saptamani si 1 zi. Dr meu a zis ca e imposibil ca mi se pare, dar nu mi s-a parut deloc!!!...ca de atunci am simtit-o in fiecare zi de cateva ori
Daca Alexandra a fost un fluturas mic la inceput, buburuza a fost mai puternica de la primele miscari... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Eu am simtit primele miscari la 17 saptamani si au fost ca niste impunsaturi. Acum misca multttttttt, atat de mult ca la ultima ecografie medicul statea cu instrumentul ala pe burta mea si pur si simplu astepta sa se opreasca din miscat, m-a intrebat "asa de mult misca mereu?" Sper sa nu fie o agitata ca ta-su ca eu sunt mai calma si nu as putea sa-i fac fatza. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fii-mea a fost mai domoala in burta si dupa aia sa te tii frate ...motorash ...abia tineam pasul cu ea la ce rapiditate avea la nazbatii . Dupa 4 ani s-a potolit. Baby boo a fost foarte agitat pana acum vreo saptamana...nu mai are suficient loc si a lasat-o mai moale. Se mai inghionteste el, se intinde, isi mai scoate cate-o galma, dar nu mai e asa zdruncinat sa-mi sara burta ca inainte. Mai avem o luna jumate. Ma uitam si la diferentele de forma a burtii: la fii-mea burta a fost mai lata si mai rotunda, la fii-miu este mai ingusta si alungita, iar din profil clar se vede ca acum e mult mai umflata. La 7 luni eram la dimensiunile de finish cu fii-mea . |
|

Inregistrat: 10/13/2011 Mesaje: 36
| Buna dimineata si bine v-am gasit. Desi va urmaresc de mult, este prima data cand va scriu si sper sa continui... Ma numesc Florina, si sunt insarcinata in a 25-a saptamana. Asa cum am mai citit, si problemuta mea este tot legata de faptul ca bebe pana duminica a fost foarte activ, si dimineata, si seara si noaptea chiar insa dupa un moment tensionat cu sotul meu in care eu am plans foarte puternic (nu ma pot controla, si plang foarte mult inca de la inceputul sarcinii) bebelusul meu iubit nu a mai miscat decat foarte slab, nicidecum ca pana acum. Dupa ce ne-am certat a inceput sa ma intepe burta destul de puternic, chiar si a 2-a zi la serviciu iar desi am luat un NO-SPA nu a avut nici un efect. Sunt foarte ingrijorata deoarece am citit ca atunci cand mama se agita, este stresata, plange, ea elimina niste hormoni care se transmit direct fatului si ii fac rau, ca inimioara lui incepe sa bata foarte puternic, ca nu i se mai oxigeneaza creierul, etc. Parca imi simt si burta mai usoara, inainte ma miscam mai greoi dar acum ma simt foarte usoara, parca nici nu mai e... Imi este teama sa nu ii fi facut ceva chiar eu, mamica lui, ma gandesc ca acum lui ii se formeaza legaturile nervoase, iar eu i-am trimis direct niste factori negativi care nu stiu ce efect au asupra lui.
Este posibil ca bebelusul sa se imbolnaveasca sau Doamne fereste, sa pateasca ceva si mai grav, sa il pierd din cauza mea? Voi ce parere aveti, ce stiti legat de aceasta? L-am rugat sa ma ierte, i-am promis ca nu o sa il mai suparam si nadajduiesc ca totul va fi din nou bine, nu vreau sa cad in deznadeje... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mami,eu cred ca gandesti prea departe.Dar pt siguranta ta mergi fuguta la doctor.Iti va zice sigur ce se intampla.Eu cand aveam 3 luni jumate de sarcina am plans o ora cred,in continuu.Dintr un motiv banal.Acum realizez cat de prostuta eram!Imi vine sa mi dau palme .Nu s a intamplat nimic,fetita mea e normala-e un copil perfect sanatos!Daca tu crezi ca ceva nu e in regula,mergi de urgenta la doctor.Asaa te vei linisti si nu te vei mai simti vinovata. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Si eu am plans si m-am agitat mult in sarcina din cauza unor nimicuri, iar pruncul meu nu se misca foarte mult.Acum , multumesc lui Dumnezeu, e vioaie, isteata si deosebita |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| MamiSerafim wrote: Buna dimineata si bine v-am gasit. Desi va urmaresc de mult, este prima data cand va scriu si sper sa continui... Ma numesc Florina, si sunt insarcinata in a 25-a saptamana. Asa cum am mai citit, si problemuta mea este tot legata de faptul ca bebe pana duminica a fost foarte activ, si dimineata, si seara si noaptea chiar insa dupa un moment tensionat cu sotul meu in care eu am plans foarte puternic (nu ma pot controla, si plang foarte mult inca de la inceputul sarcinii) bebelusul meu iubit nu a mai miscat decat foarte slab, nicidecum ca pana acum. Dupa ce ne-am certat a inceput sa ma intepe burta destul de puternic, chiar si a 2-a zi la serviciu iar desi am luat un NO-SPA nu a avut nici un efect. Sunt foarte ingrijorata deoarece am citit ca atunci cand mama se agita, este stresata, plange, ea elimina niste hormoni care se transmit direct fatului si ii fac rau, ca inimioara lui incepe sa bata foarte puternic, ca nu i se mai oxigeneaza creierul, etc. Parca imi simt si burta mai usoara, inainte ma miscam mai greoi dar acum ma simt foarte usoara, parca nici nu mai e... Imi este teama sa nu ii fi facut ceva chiar eu, mamica lui, ma gandesc ca acum lui ii se formeaza legaturile nervoase, iar eu i-am trimis direct niste factori negativi care nu stiu ce efect au asupra lui.
Este posibil ca bebelusul sa se imbolnaveasca sau Doamne fereste, sa pateasca ceva si mai grav, sa il pierd din cauza mea? Voi ce parere aveti, ce stiti legat de aceasta? L-am rugat sa ma ierte, i-am promis ca nu o sa il mai suparam si nadajduiesc ca totul va fi din nou bine, nu vreau sa cad in deznadeje... Stai linistita, bb este in siguranta in burtica! Este adevarat ca agitatia ta nu-i face bine, dar nici pe departe asa de rau cum te temi tu. Relaxeaza-te, bucura-te de aceste momente nepretuita si invata sa ignori si sa "fentezi" sursele de stres care, asa cum spuneau si fetele, sunt de multe ori lucruri marunte. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Abia astept sa simt si eu miscarile bebelusului !La Stefan le-am simtit tarziu dupa 4 luni si ceva nu mai stiu exact . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| off.. cand imi amintesc si eu cat stress si plans am tras luna trecuta... si ce nervi intinsi la maxim aveam... si tot asa mi se parea, ba ca e prea agitat, ba ca misca prea incet.. tare ma tem sa nu fac un nervos de copil... noroc, ca acum m-am linistit si mi-a revenit starea buna, sper sa o am pana la sfarsit ca sa uite bibi prin ce am trecut noi amandoi |
|

| Aseara m-am asezat pe burtica si ,,locatarul''a inceput sa ma inghionteasca -sunt convinsa 99%ca bebe iubit era .Doamne ce senzatie minunata poc-poc in burtica ,nici nu mai respiram de emotie si bucurie .Apoi am schimbat pozitia ca sa nu-l mai deranjez . |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Waw - ce frumos Ce m-am emotionat! De-abia astept sa-l simt si eu mai bine si sa nu mai am dubii! |
|

| Roxy turteste-l si tu putin sa vezi ce face bebelusul .Nu te pui chiar pe burtica ,ci asa intr-o parte putin . |
|
Inregistrat: 1/12/2012 Mesaje: 2
| Buna fetelor , sunt si eu noua pe aici, si am si eu un ingeras de 16 saptamani si 4 zile, si bebe meu este foarte activ ( nu stiu ce e ) a miscat la 14 saptamani , si nu sunt singura care zice ca bebe a miscat asa repede...fiecare stim cand este acel moment si este unul pe care nu il putem descrie...de cand a miscat prima oara nu s-a mai oprit..in fiecare zi ma baga in semaa...dar pacat ca tati nu poate simti... |
|

| Peste putin timp o sa simta si tati pana atunci bucura=te tu de bebelus . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| oanamaria wrote:Aseara m-am asezat pe burtica si ,,locatarul''a inceput sa ma inghionteasca -sunt convinsa 99%ca bebe iubit era .Doamne ce senzatie minunata poc-poc in burtica ,nici nu mai respiram de emotie si bucurie .Apoi am schimbat pozitia ca sa nu-l mai deranjez .
o senzatie pe care n-am sa o uit niciodata |
|
|