Miscarile bebelusului incepand cu trimestrul al doilea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Saturday, June 20, 2009 10:51 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
ochisori wrote:
Buna tuturor,
Sunt o noua mamica pe acest forum .... sunt in 19 saptamani.
Si da si eu am simtit fluturasi prin burtica .... si da am mai simtit atunci cand stateam cu fata in sus in pat ... la un moment dat cand ma ridicam ... primeam ceva semne ca niste impunsaturi ..... eu ma gandeam ca puteau fi de la pozitia incorecta uff
Bine ai venit printre noi....

si eu simt destul de puternice mai ales ca eu vreau sa mai dorm pe burtica si el nu ma lasa...pai cum mamii indata avem 28 saptamani si eu am pretentie sa mai dorm pe burtica!!!
ochisori
Scris: Tuesday, June 23, 2009 1:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Intr-una din zile bebica parca facea bazine : stanga .... dreapta .... stanga .... dreapta ... newclap
iacob andreea
Scris: Tuesday, August 18, 2009 10:40 AM

buna fetelor!!! sunt o noua burtica in 20 de saptamani si am simtit bb miscand pe la 16 saptamani dar nu stiu sigur daca era chiar eluff ....acum la 20 saptamani simt cu totul altfel de miscare....este posibil sa ma fi inselat? pupici burticipupici
cathy
Scris: Tuesday, August 18, 2009 12:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Nu cred ca te-ai inselat. La inceput si eu am simtit niste miscari finutze ca niste fluturasi. Uneori credeam ca am gaze der tot el era:018:. Cand a mai crescut loviturile au devenit mai puternice, iar acum cand stau pe spate se misca atat de mult ca imi face burtica valurihohot
iacob andreea
Scris: Tuesday, August 18, 2009 1:09 PM

ras angel bia astept sa ajung si eu in perioada in care face valuri
delfinasa
Scris: Tuesday, March 22, 2011 3:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Karinescu a fost o finuta fatza de Baby Boo ras! Pe ea am simtit-o dupa 18 saptamani ca pe o mangaiere si misca incet, dar Baby Boo a fost mai rapid, pe la 15-16 saptamani a inceput direct cu impunsaturile. Sunt si la a doua sarcina si se spune ca de-aia simti mai devreme, muschii fiind relaxati de la prima. Nu-l simt in fiecare zi, dar cateodata cand ma asez in pat ma impinge tare, zici ca ma scarpina ras. Ma intreba doctora la ultima vizita: "misca bebe?"...zic "nu sunt sigura, ca simt prea tare la cat e de mic acum, poate o fi altceva" si uite ca pe altceva asta il simt din cand in cand de atunci incoace angel.
bulinutza
Scris: Tuesday, March 22, 2011 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Face tumbe in piscina baby Boo...hohot hohot hohot

Delfinasa, ma deruteaza tare tikerul tau...uff Trebuie sa tot stau sa calculez...si la cat de greu se misca neuronii mei acum...alcool

Pupici pe burtica jucausa...computerlove

Abia astept sa simt si eu buburuza mica....Doamne ce sentimente frumoase...coeur coeur coeur
bulinutza
Scris: Tuesday, March 22, 2011 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Postat de 2 ori...soooorrryyy!!sorry
delfinasa
Scris: Tuesday, March 22, 2011 4:20 PM
Nivel

Am bebe hotzoman, d-aia i-am facut si ticker d-asta shugubatz ras.
nice_alysha
Scris: Friday, May 6, 2011 12:11 PM

delfinasa wrote:
Am bebe hotzoman, d-aia i-am facut si ticker d-asta shugubatz ras.

Salutare burtici :) Sunt noua venita pe forum si profit de ocazie sa va salut.
Am totusi o problema pe care as vrea sa o discut cu mamicile mai experimentate.... Bebele meu a inceput sa miste pe la 17 saptamani, fiind mereu foarte activ si lovind destul de tare. Acuma, in saptamana 26 parca abia il mai simt, misca foarte incet si nu mai loveste, ci il simt doar cum isi schimba pozitia. Miscarile le simt zilnic, dar destul de rar comparativ cu cat era de activ inainte.Mentionez ca din disperare, am folosit si tactica cu cafeaua (am baut putina cafea pentru a-l agita pe bebe pentru a-l determina sa miste mai tare ca sa ma conving eu ca e bine), dar degeaba... :( La eco am fost acum 1 saptamana si zicea ca totul ar fi ok....Credeti ca ar trebui sa imi fac griji?
ingerash
Scris: Friday, May 6, 2011 5:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
nice_alysha wrote:

Salutare burtici :) Sunt noua venita pe forum si profit de ocazie sa va salut.
Am totusi o problema pe care as vrea sa o discut cu mamicile mai experimentate.... Bebele meu a inceput sa miste pe la 17 saptamani, fiind mereu foarte activ si lovind destul de tare. Acuma, in saptamana 26 parca abia il mai simt, misca foarte incet si nu mai loveste, ci il simt doar cum isi schimba pozitia. Miscarile le simt zilnic, dar destul de rar comparativ cu cat era de activ inainte.Mentionez ca din disperare, am folosit si tactica cu cafeaua (am baut putina cafea pentru a-l agita pe bebe pentru a-l determina sa miste mai tare ca sa ma conving eu ca e bine), dar degeaba... :( La eco am fost acum 1 saptamana si zicea ca totul ar fi ok....Credeti ca ar trebui sa imi fac griji?

La inceput avea loc mai mult,acum nu prea mai are...daca ti-a spus medicul ca este ok,atunci e binehearts
nice_alysha
Scris: Friday, May 6, 2011 5:15 PM

ingerash wrote:

La inceput avea loc mai mult,acum nu prea mai are...daca ti-a spus medicul ca este ok,atunci e binehearts

Multumesc pt raspuns :)
delfinasa
Scris: Friday, May 6, 2011 5:27 PM
Nivel

Daca misca in fiecare zi, nu ai de ce sa-ti faci probleme. In unele zile misca mai des, mai tare, in altele sunt mai puturosi, abia daca-i simti. Dupa cum ti-a zis si Ingerash, pe masura ce creste nu va mai avea loc suficient de exercitii si n-o sa se mai miste asa tare.
nice_alysha
Scris: Friday, May 6, 2011 5:36 PM

delfinasa wrote:
Daca misca in fiecare zi, nu ai de ce sa-ti faci probleme. In unele zile misca mai des, mai tare, in altele sunt mai puturosi, abia daca-i simti. Dupa cum ti-a zis si Ingerash, pe masura ce creste nu va mai avea loc suficient de exercitii si n-o sa se mai miste asa tare.

Pentru mine e un lucru nou, pentru ca asa cum v-am zis, inainte misca intruna, era extrem de activ, iar acum sa il simt asa "puturos" e tare ciudat :) Fiind si prima sarcina, cred ca toate viitoarele mamici tindem sa fim mai paranoice si ne speriem mai repede, uneori fara motiv.
ingerash
Scris: Friday, June 24, 2011 4:47 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Semnez condica cu a doua miscareyes cautam sa aflu mai multe de pe aici.Madalina tot mangaia burtica si am simtit a doua miscare!!!dance dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.