Miscarile bebelusului incepand cu trimestrul al doilea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carmina
Scris: Wednesday, February 15, 2006 9:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
BUNA BURTICI, vreau sa va intreb : Cand misca bebe in burtica ?
Sunt si eu o noua membra in saptamana 23....si azi m-am intrebat de ce bebe nu ma baga in seama...de exemplu cum m-a lovit aseara ....care e ritmicitatea miscarilor incepand cu aceasta saptamana? Cat de des trebuie sa simtim miscarile bebelusului in burtica ? Cum s-a simtit la celelalte mamici cand a miscat bebele ? Undeva am citit ca este o senzatie ca de "fluturi in burta".
abia astept sa deschidem o discutie cat mai lunga pe aceasta tema...
va multumesc anticipat ptr. raspunsuri...
PUPICI!!!
Anaida
Scris: Wednesday, February 15, 2006 9:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Tu esti in fiecare zi plina de energie?Chiar n-ai nici o zi mai proasta, in care te simti plouata?...poate asa s-o fi simtit si bebelul tau...cu gandul la impozite, rate etc...lasand gluma la o parte...au si ei zile in care dorm mai mult si atunci e normal sa nu semiste prea mult...sau poate mamica e foarte activa si nu-l simte decat daca se linisteste si ea.
Asaza-te frumusel in pat, intinse, pune mana pe burtica si mangaie-l, canta-i, vorbeste-i si sa vezi cum va reactiona!
taki
Scris: Thursday, February 16, 2006 3:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am simtit-o pe Sasha exact cand am implinit 20 saptamani. Stateam cu o prietena de vorba pe messenger si dintr-o data am simtit ca si cum inoata un pestisor in burtca mea, timp de 20 minute m-a tinut in suspans.
Dupa aceea, la cateva zile iarasi si tot asa pana am ajuns in stadiul de a misca de nu stiu cate ori pe zi.
Prima senzatie este unica!
Elia
Scris: Thursday, February 16, 2006 3:56 PM

In al doilea trimestru nu unt foarte regulate miscarile bebelusului si, cum a zis si Diana, nu se simt mereu, mai ales daca mamica e activa, ocupata. Daca te relaxezi si te intinzi si te concentrezi, vei simti miscarile, altfel vei simti doar unele dintre ele, pe cele mai puternice. Eu am observat ca si acum, in ultima luna, cand sunt super ocupata, alerg de colo-colo, nu simt copilul, cu toate ca el se misca des si la varsta asta miscarile sunt puternice. M-am obisnuit cu miscarile lui bebe si nu le mai bag de seama tot timpul.
AdrianaC
Scris: Thursday, February 16, 2006 5:40 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Eu am simtit prima data ca misca prin saptamana a 17-a. Apoi, liniste.

Dupa saptamana 24 a inceput sa miste zdravan in fiecare zi. Avea ore fixe, si deja ii stiam programul, cand doarme, cand se joaca...
ira_tgr
Scris: Thursday, February 16, 2006 6:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
probabil ca n-o sa ma credeti, dar a mea misca doar cand vorbeste tati.... cand stam toata ziua singurele - nimic, cum vine asta - zici ca il simte, nici nu mai spun de momente de intimitate.... zici ca... ea e, sa vada sa stie tot... misca intr-o fericire....
de o saptamana imi mai scapa cate un sut prin ficati cand stua in cada si apa este prea fierbinte :hohot:
Elia
Scris: Saturday, February 18, 2006 2:16 AM

ira_tgr wrote:
probabil ca n-o sa ma credeti, dar a mea misca doar cand vorbeste tati.... cand stam toata ziua singurele - nimic, cum vine asta - zici ca il simte, nici nu mai spun de momente de intimitate.... zici ca... ea e, sa vada sa stie tot... misca intr-o fericire....
de o saptamana imi mai scapa cate un sut prin ficati cand stua in cada si apa este prea fierbinte :hohot:

Mai, Ira, vezi ca e contraindicat sa faci baie, mai ales fierbinte, ca inoaie cervixul si poate duce la declansarea prematura a nasterii. Cel putin asa se zice, ca io n-am stiu si la prima sarcina la doua zile faceam baie si stateam si mult, si am nascut cu ceza cu 5 zile inainte de termen, dar nici vorba sa se deschida cervixul sau sa dea vreun semn ca gata vine bebe. Dar asa scrie in carti.
monique
Scris: Wednesday, February 22, 2006 1:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Alexandra a miscat prima oara pe la 3 luni jumate, mare bucurie pt mine! In schimb tati era asa necajit ca nu putea sa simta si el...
AdrianaC
Scris: Monday, February 27, 2006 5:23 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

carmina wrote:
BUNA BURTICI,
sunt si eu o noua membra in saptamana 23....si azi m-am intrebat de ce bebe nu ma baga in seama...de exemplu cum m-a lovit aseara ....care e ritmicitatea miscarilor incepand cu aceasta saptamana?
abia astept sa deschidem o discutie cat mai lunga pe aceasta tema...
va multumesc anticipat ptr. raspunsuri...
PUPICI!!!

Cum mai e Carmina ?
Misca bebe, misca ?
carmina
Scris: Monday, February 27, 2006 7:57 PM

Buna Adriana,
Misca bebe misca....sunt eu prea panicoasa....asta e...abia incep grijile de mamica.....nu-i asa?
MULTUMESC PT GRIJI!
Mirandolina
Scris: Tuesday, February 28, 2006 7:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Am simtit miscarile lui Calin pe 15 iunie 2005, adica aproximativ la 4 luni si jumatate. O senzatie destul de ciudata la început. Dar eram asa de fericita, pentru ca le asteptam, mai ales ca mai multe mamici îmi spuneam de copiii lor ca miscasera mai devreme, numai al meu nu mai dadea nici un semn. Dar si când a început!!! Cum stateam într-o pozitie care nu îi convenea, îmi si dadea picioare, coate sau mai stiu eu cu ce lovea. Prin luna a 7-a am început sa cos un goblen si îl sprijineam burta (ca era mare si îmi era mai comod) si lui Calin nu prea îi convenea si lovea atât de tare ca mi se misca ghergheful.pupici
carmina
Scris: Tuesday, April 18, 2006 10:47 AM

DAR IN LUNA A OPTA PARCA NU MAI ZBENGUIE ASA DE TARE .SE MISCA ,(SI BINEINTELES CA NUMAR MISCARILE CU SARGUINTA) DAR VREAU SA MA LOVEASCA ASA PUTERNIC CUM O FACEA PANA ACUM...SAU O FI CALM CA TATI....CA MAMI E NERABDATOARE RAU.... CE RASPUNS IMI DATI? CUM TRE SA NUMERI MISCARILE BB-ULUI SI CAT DE PUTERNICE TRE SA FIE ?
VA PUP!

pupici
Kiki
Scris: Tuesday, April 18, 2006 10:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
carmina wrote:
DAR IN LUNA A OPTA PARCA NU MAI ZBENGUIE ASA DE TARE .SE MISCA ,(SI BINEINTELES CA NUMAR MISCARILE CU SARGUINTA) DAR VREAU SA MA LOVEASCA ASA PUTERNIC CUM O FACEA PANA ACUM...SAU O FI CALM CA TATI....CA MAMI E NERABDATOARE RAU.... CE RASPUNS IMI DATI? CUM TRE SA NUMERI MISCARILE BB-ULUI SI CAT DE PUTERNICE TRE SA FIE ?
VA PUP!

pupici

Acum nu mai are atata loc cat avea inainte. O sa se miste in continuare, o sa ti se bage sub coaste ras , o sa ti se puna aproapa de stern de zici ca ai mancat cat pentru o armata, yes si o sa te loveasca in continuare.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 18, 2006 1:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
carmina wrote:
CUM TRE SA NUMERI MISCARILE BB-ULUI SI CAT DE PUTERNICE TRE SA FIE ?
VA PUP!

pupici

Nu trebuie sa numeri miscarile fatului decat daca te ingrijoreaza cum ca el, fatul, nu a mai miscat de cateva ore bune (pana in 10-12 ore).De cand incepe sa te alarmeze "linistea" fatului, incepi sa numeri de cate ori in 24 de ore a miscat fatul.Dar altfel,nu ai motive sa numeri miscarile.
mihaela75
Scris: Tuesday, April 18, 2006 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu n-am numarat niciodata miscarile ca ajungeam la casa de nebuni.Nu aveam atat rabdare.Vedeam ca misca si gata.In ultimile doua luni ,intr-adevar nu mai loveste ci doat se muta de pe ficat pe stomac si inversrasA mea bebica se muta asa de bine ca s-a intors de tot cu capu' in sus uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.