Miscari bebe 0-1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anca
Scris: Thursday, July 27, 2006 2:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Roxanel wrote:
Fetelor, haideti ca mai vin si eu cu o problema. De doua zile fiica-mea nu doarme ziua decat o ora in schimb face toata ziua ca un ventilator sau ca un elicopter. O pun in patut la ea si da din maini si din picioare haotic. Dar nu plange deloc. Chiar rade cand face cate o miscare mai smechera. M-a oboseste mental.banghead Da in toate jucariile si trage niste suturi in tablia patului de nu se poate. Eu am pus-o pe seama caldurii ... aici sunt 30 de grade. Parca e bagata in priza. Nu stiu ce sa zic. Are o stare de hyper activitate.

Sa-i dau ceai de mustele sa se mai calmeze? Poate ca o sa ziceti sa o las in pace. Sigur nimic de zis dar daca plec din camera si nu ma mai vede incepe smiorcaiala. Am zis ca poate ii e sete. Bea apa si se apuca din nou de treaba.banghead Ajutor care ati mai patit-o.uff

Dragutza de tine! Ce am mai ras cand am citit, pentru ca ma aflu in aceeasi situatie. Noi deja ne-am obisnuit cu hiperactivitatea asta si l-am poreclit turbo kid sau 8x4. Nu e ceva rau in asta doar cu o mentiune la noi, se agita uneori atat de tare dupa ce mananca incat regurgiteaza destul de mult si eu ma sperii. Daca ne-ati vedea cum stam langa el pe rand toata familia sa il tinem de maini ca sa poata adormi hohot Da din maini ca o morisca si din picioare si mai si... Apoi la somn isi scoate din gura pe suzi si maraie dupa ea asa ca de cel putin 100 de ori trebuie sa intervin si sa i-o recuperez de pe unde o arunca. Ma gandesc si eu uneori ca face asa de la caldura asta mare, dar al meu nu vrea ceai si pace, face niste strambaturi dupa ce ia bibe cu ceai in gura de zici ca a baut cine stie ce uratenie. Cu somnul nu stiu ce sa zic, stiu ca de la o varsta nu mai dorm atat de mult si trebuie sa ne obisnuim si cu ideea asta, eu il iau cu mine la bucatarie, acolo am instalat un tarc si are cateva jucarii si eu ii tot vorbesc, din cand in cand mai merg si mai stau cu el cateva minute si asa mai departe. Cel mai lung somn ziua e de 2 ore, de pe la 2 la 4 si in rest nu prea doarme.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.