ilhan wrote:la gradinita kids club de pe vulcan judetul baiatul meu a fost in contact timp de 3 ani de zile cu aceleasi persoane si mai ales colegi. cu alte cuvinte, din grupa lui, cu ce colegi a inceput, cu ei a absolvit/terminat. daca vreun parinte sau chiar copil, nu erau multumiti, probabil nu ar fi ramas si in anii urmatori, logic, nu? cat priveste "rotatia" angajatilor, daca este adevarata, probabil se datoreaza tocmai faptului ca era bine pregatit si, pe cale de consecinta, dorit de alte gradinite. repet, toate postarile mele fac referire stric la gradinita kids club, de pe strada vulcan judetu' din zona intersectie dristor/depou tramvaie. in militari nu stiu ce se intampla insa, la cat au investit, ma indoiesc ca este adevarat tot ce s-a scris despre ea.
Nu ai cunostinte de gradinita din Militari, dar spui ca s-a investit....de unde cunosti toate aspectele astea? Nu te mai indoi ca ramai cocosat
|
danutdanut75 wrote:Ce tare !!! cum inveti tu lumea sa vb pe forum. scuze daca am spus altceva decat trebuia sa spun. scuze ca pe forum mi-am dat cu presupusu'.... nu stiam ca nu e voie... - stiam doar ca e vorba de copii, care nu au nici o vina... grija mare ... ca mai presus de interesul personal, cand esti parinte, trebuie sa stea interesul copilului. Ce parinte poti sa fii sa-ti lasi copilul in conditiile pe care le-ai descris ???!!! Repet : " minciuna are picioare scurte " Mi-a spus cineva odata sa nu fac prostia sa intru pe forum-uri...cata dreptate avea!! Am intrat doar ca m-a revoltat acesta atitudine falsa, mincinoasa si plina de venin.... habar n-am ce poate urmari sau ce foaloase poate primi cineva ca sa scrie asa ceva. A fost ultima mea vizita aici...
Pai atunci ADIO!!! Si incepi tu iar sa acuzi niste oameni care si-au exprimat parerea despre aceasta gradinita. Daca citesti bine cineva a cerut opinii, noi le-am dat.... apoi vine unu ca tine si arunca cu noroi in noi. Esti terminat. Ce vroiai sa spui cu "grija mare"? cumva imi ameninti copilul? Si nu te mai repeta atata cu "minciuna are picioare scurte" ca se vede de la o posta ca doar aperi interesele gradinitei. Noi parintii nemultumiti( de altfel foarte multi la numar)am ales sa ne retragem copii de la aceasta gradinita care nu ofera nimic,dar in schimb cerinte sunt cu duiumul.
|
danutdanut75 wrote:Super...incepem sa jignim. Pentru mine e deja prea mult. Mult succes cu copilul in alta parte. Deja am facut o greseala ca am intrat pe forum.
Puteai sa spui cel mult ca tu nu ai intampinat nici una din problemele astea, nu sa-ncepi tu sa dai cu presupusu ca, ba avem ceva cu ei personal, ba un fost angajat nemultumit. Puteai sa te rezumi strict la parerea ta si atat. Tu poti sa spui ce vrei de cei ce sunt contra, tie nu poate sa-ti spuna nimeni nimic....of of of.
|
danutdanut75 wrote:Bravo !!! Ai reusit sa te dai de gol cine esti si acum inteleg de ce scrii asemena aberatii.
Asa, deci cine ziceai ca sunt?
|
danutdanut75 wrote:Bravo !!! Ai reusit sa te dai de gol cine esti si acum inteleg de ce scrii asemena aberatii. Intamplator ii cunosc pe acesti oameni si nu pot sa nu reactionez. Eu daca as constata ca nu se mai lucreaza cu copilul meu as pleca imediat. De unde stii ca nu lucreaza ? Daca ai avut atatea nemultumiri de ce nu te-ai dus sa vorbesti cu ei. Asta cu "el vb urat si jigneste".... pai ce parinte si-ar inscrie copilul la o gradi privata daca i s-ar vb asa. Se vede ca ai ceva pesonal cu ei..... dar nu ca parinte....ci probabil ca ( fost ) angajat... din cate stiu nu s-a intarziat niciodata cu salariile si mai stiu din sursa sigura ca se dau si bonus-uri, asa ca nu inteleg de ce sa inventezi lucruri despre un colectiv si despre niste oameni ca ei. M-am interesat si stiam de altfel ca nu exista sa nu primeasca cineva bon... e elementar la o gradi autorizata... dar asta e, daca nu stii...inventezi. Si cum sa spui ca acesti copii mananca doar cartofi ? De ce nu te-ai dus sa ceri o portie de mancare sa vezi daca asa e. Eu mi-as dori sa pot sa-i gatesc fetitei mele zilnic la fel ca la gradi. Sincer! Pacat ca exista oameni pe lume atat de nerunoscatori. E urat sa inventezi lucruri despere cineva. Sfatul meu este ( pentru putinii oameni care citesc asta ) sa mearga imediat la conducerea institutiei respecteve si sa incerce sa se convinga daca este ceva adevarat din aceste zvonuri. E clar ca e doar o pesoana care vrea sa faca rau. Dar vorba doamnei directoare " Minciuna are picioare scurte ". La urma urmei fiecare parinte trebuie sa decida singur pentru binele copilului sau.
Bine, crezi ca as avea vreun motiv sa mint? e parerea unuia care sigur nu are copilul aici, deci nu stie ce se intampla..........sauuuu....dvs sunteti ori Duiu ori Duiu. Din 5 zile copii au 3 zile garnitura de cartof sub o forma sau alta.Dar poate ca am si vb cu ei, de unde stii tu??? ......"Asta cu "el vb urat si jigneste".... pai ce parinte si-ar inscrie copilul la o gradi privata daca i s-ar vb asa"-evident ca nu mi-as fi inscris copilul daca auzeam dinaninte, dar oricum pana la 1 sept mai avem cateva zile de indurat, apoi ne mutam la o alta gradi particulara. Dar vad ca stii cam multe, ca da bonusuri , ca nu intarzie cu salariile, deci ramane cum am stabilit, ori sunteti Duiu, ori cel mult un lingau de parinte, si stiu si cine anume s-ar preta la asa ceva. Deci pt cei ce citesc randurile astea sa stie ca interventia acestui om pe forum nu e decat o incercare disperata de a tine-n frau declinul in care se afla acum gradinita.
|
danutdanut75 wrote:
Buna,
cred ca te-a pus cineva sa scrii asa ceva..... ca eu nu recunosc nimic din ce scrii....asta nu inseamna ca nu imi pun niste semne de intrebare.... Cu toate astea eu sunt super multumita de evolutia fetitei mele la kids club si le datorez mult acestor oameni.
Totusi nu inteleg de ce ar scrie cineva ceva despre meniu, ca eu il vad pe site, l-am cerut si in copie de la receptie si mi l-a dat. iar bon fiscal am primit de fiecare data chiar fara sa-l solicit. ... eu primesc bon inclusiv de la optionale. Daca ar fi 23 de copii in clasa cred ca s-ar vedea imediat la serbare...cat despre iarna...e deja prea mult sa interpretezi asa sau sa o pui sema lor
Mie mi se pare foarte multa rautate si neadevar... cred ca ai ceva personal cu ei... daca mai ai copilul aacolo te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti cu ei deschis, ca doar e vorba de copil aici
Recunosc si eu acealeasi probleme la gradinita asta,asa ca le voi lua pe fiecare in parte: - cu copilul nu se lucreaza decat in preajma unei serbari (si atat) - nu am copilul la transport, dar vad cum masina pleaca si cu o ora mai devreme ... - nu intotdeauna se respecta meniul, dar asta nu ma deranjeaza asa de tare, ma deranjeaza ca acesti copii mananca cartofi, cartofi si iar cartofi. - bonul eu il cer...daca nu-l cer, nu mi se da - directorii...vreau sa rectific eu....doar d-nul Duiu este arogant, jigneste, vb f urat, d-na Maria e mai amabila, cel putin cand vb cu tine nu te jigneste, ca o face pe la spate e prb ei - nu ma deranjeaza sa fie 23 de copii in clasa, ca asa este, dar ma deranjeaza ca nu e personal suficient, momentan( de vreo 4 luni) e o ingrijitoare la 3 grupe.... În conditiile cand ajungi sa dai 1200 lei pe luna mai nou si sa-ti stii si copilul aproape nesupravegheat, ce-ti ramane de facut???? da....sa te retragi, este raspunsul corect - da, iarna asta cu ninsorile care au fost, a fost crunt de ajuns, dar nu imposibil, de fapt tot orasul a fost paralizat, nu numai zona asta. Urat din partea lor ca m-au sunat intr-o zi la ora 17.30 sa-mi spuna ca a doua zi, ei inchid gradinita din cauza vremei nefavorabile, desi vremea se incalzise, zapada se mai topise, chiar a fost calda ziua aia - si nu utmimul rand ....cu ea( nu cu el) poti vb deschis, dar doar atunci cand isi da seama ca exista probleme de comunicare intre parinti si gradi, si fiindca sunt putini speriati de cati copii au plecat, ajunge chiar ea sa-ti propuna o intalnire pt a discuta
|
|