Mirosul gurii la copilul mic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, March 13, 2007 9:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Am sesizat de ceva vreme ca lui Andi ii miroase gurita. nu urat insa are un miros specific, in special dupa ce se trezeste din somn.
vi se intampla si voua chestia asta? de la ce poate fi?scratch
eu nu il spal inca pe dinti ca nu ma lasa. sa fie de la mancare sau poate fi semn de infectie ceva?

eu stiam ca gura poate mirosi din trei motive:

1. probleme stomatologice
2. probleme digestive
3. infectii in gat sau anexe.
Vesna
Scris: Tuesday, March 13, 2007 9:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Teoretic, ar trebui de-acum sa incerci sa-l speli pe dintisori, pentru ca poate ramane mancarica pe dintisori, dar nici un consult stomatologic nu ar fi de prisos.
Succes la imprietenirea cu periuta!thumright
bontocel
Scris: Tuesday, March 13, 2007 9:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Si Elenei ii miroase gura!uff I-am cumparat set de periute de le Primii pasi si ii dau periuta Pt 6-9 luni ( are striatii din silicon de jur imprejurul coditei), cu putina pasta de dinti, si ea mesteca de zor...pana se termina pasta.sic
O spal de maxim 2 ori pe zi.
Se poate insa ca mirosul de guritza sa-l fi mostenit de la mine pale.Pt ca mie mi-a mirosit de mica gura...si nici un doctor nu mi-a zis din ce cauza bataus ...asa ca am considerat ca e de la fiere, sau mai stiu eu de ce.
Asa ca traiasca Tic tacul si airweys (daca asa se scrie ras)
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, March 13, 2007 10:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Daca mirosul persista, eu zic ca ar trebui sa mergeti la doctorul de familie sau la pediatru sa cereti mai multe informatii. Si eu am o nepotica cu aceeasi problema. Ei i s-a descoperit o ciuperca in gat care provoca mirosul. Un control nu stica!
Asteptam vesti!
misha
Scris: Tuesday, March 13, 2007 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Anca, si Mariei ii miroase gurita din cand in cand. Am intrebat doctorita, dar nu am primit niciun raspuns clar. Cel mai indicat ar fi sa incepi sa-l speli pe dintisori caci mananca mancare si i se mai incarca limbuta si dintisorii. Eu ii mai dau din cand in cand (o data pe saptamana) Mariei cu glicerina boraxata sau cu tantum verde lichid, tocmai din cauza ca periajul nu reusim sa-l facem asa cum ar trebui. Am mai auzit ca o cauza ar putea fi viermisorii. Va dorim sa scapati repede de problemuta si sa nu fie decat de la spalatul pe dintisoripupici
mommy
Scris: Tuesday, March 13, 2007 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Anca, si lui Mihaita ii miroase gura din cand in cand. Sotul meu a constatat si apoi am observat si eu ca ii miroase indeosebi in zilele in care mananca ou. Din ce am mai citit ii mai poate mirosi gurita si daca este deshidratat, asta in afara de cauzele enumerate deja de tine.
Cristy
Scris: Tuesday, March 13, 2007 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Si cu Shachar am avut aceeasi problema, am intrebat doctorita si nu am primit raspuns concret...

Eu una o pun pe baza suzetei...cu toate ca sunt corect ingrijite si dezinfectate, suzeta este un focar de bacterii, de asemenea, dar mai ales dimineata, saliva lui Shachar este mai groasa, eu observ asta cand ii spal dintisorii.

flowers flowers flowers
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, March 13, 2007 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
fetelor, multumesc mult de raspunsuri!pupici

Cute, f interesanta asta cu ciuperca! nu o stiam! mersi mult! e bine de bagat la cap!

totusi, noi mergem des la medic si ma gandesc ca daca ar fi avut ceva ciuperca ar fi vazut...

de la viermisori se pare ca nu e... i-am facut ieri o prima transa de MFOP (coproparazitologie) si urmeaza maine si vineri inca doua....

si, intr-adevar trebuie sa il spal si pe dinti. poate ca si de asta ii miroase gurita. nu mereu insa... o sa urmaresc si eu faza cu oul pt ca s-ar putea si la noi sa fie asta cauza.
sousourel
Scris: Tuesday, March 13, 2007 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
misha wrote:
Anca, Eu ii mai dau din cand in cand (o data pe saptamana) Mariei cu glicerina boraxata sau cu tantum verde lichid, tocmai din cauza ca periajul nu reusim sa-l facem asa cum ar trebui. Am mai auzit ca o cauza ar putea fi viermisorii.

Atentie la glicerina boraxata, se pare ca nu e tocmai recomandata copiilor, mai ales in contextul in care o si ingereaza.
misha
Scris: Wednesday, March 14, 2007 6:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
sousourel wrote:

Atentie la glicerina boraxata, se pare ca nu e tocmai recomandata copiilor, mai ales in contextul in care o si ingereaza.

Pai eu nu mai inteleg...atunci de ce medicii o recomanda inca din primele zile de viata?scratchOricum, Mada, multumesc pentru sfat! pupici
sousourel
Scris: Wednesday, March 14, 2007 9:32 PM
Nivel

misha wrote:

Pai eu nu mai inteleg...atunci de ce medicii o recomanda inca din primele zile de viata?scratchOricum, Mada, multumesc pentru sfat! pupici

Nu prea stiu...mie mi-au contraindicat-oscratch
Beatrice
Scris: Wednesday, November 14, 2007 5:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si Ioanei ii miroasea din cand in cand, si inca destul de tare...Am tinut-o pe ceaiuri de sunatoare si galbenele si de vreo 2 luni "ii miroase gura a flori" ras Ea se spala pe dinti de pe la 2 ani si nu i-a daunat in nici un fel, dimpotriva, cred ca este un procedeu igienic foarte indicat pentru indepartarea resturilor de mancare din gura.
mihaela75
Scris: Wednesday, November 14, 2007 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Nici la noi nu se da glicerina borazxata , nici nu exista, dar am zis asta la alt topic.daria are dimineata un miros neplacut dar nu mereu, noi nu prea avem succes in periat dintii , ma chinui dar tot nu e cum trebuie.banghead
sousourel
Scris: Wednesday, November 14, 2007 9:04 PM
Nivel

Spor si rabdare la periat dintisorii...face minuni. SI noi am scapat de mirosul din gurita, dar periem cu spor dupa fiecare masa si oricand doreste musiu o portie de rontait la periutaras
tabmirela
Scris: Sunday, December 9, 2007 10:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/19/2007
fetirei mele ii miroase gurita chiar si imediat dupa periaj.
are omaseluta pe care i-am plombat-o de vreo 5-6 ori in ultimii 2 ani
am intrebat-o pe doctorita,de fapt i-am zics ca fetita e trista ca-i reproseaza colegul de banca ca-i miroase gura,iar raspunsul doctoritei a fost ca:lui nu-i miroase? adica ar fi ceva normal? oricum eu tot nu sunt linistita.o sa merg la medicul pediatru sau la orl-ist sa -mi dea un raspuns corect .nu vreau ca fiica mea sa ramana fara prieteni cu toate ca se spala de doua ori pe zi foarte insistent.

pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.