Profil: miri_miri
Despre
Utilizator: miri_miri
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, April 28, 2016
Ultima vizita: Tuesday, June 21, 2016 9:39 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cancerul
Postat: Tuesday, June 21, 2016 9:39 PM
Buna, eu ii pot recomanda sefului tau un citostatic foarte bun pe baza de extracte de fructe. Se numeste Salvestrol si este o descoperire a doi cercetatori din domeniul oncologiei. Nora mea a facut tratament cu Salvestrol si mi-a zis ca salvestrolii sunt substante pe care plantele le produc in lupta de aparare impotriva agentilor agresivi externi: ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV si insecte si actioneaza prin proprietatile lor chimice ca un scut de aparare al plantei. Cred ca poti afla mai multe de pe site-ul lor www.salvestrol.ro
Subiect: Sucuri din legume si fructe
Postat: Sunday, May 29, 2016 9:15 PM
Sucurile sunt super sanatoase! Preferatul meu e sucul de morcovi! De curand am tinut o cura de detoxifiere si am baut in fiecare zi un suc anume. In prima zi am avut suc de iarba de grau, in a doua cel de legume,ananas, sfecla rosie si morcov. Ideea kitului e de curatare de toxine si de o mai buna digestie si chiar a functionat. Plus cei 2 litri de apa zilnic. Il gasiti la Farmacia Ortomoleculara.
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Sunday, May 15, 2016 11:50 PM
Buna, eu va pot recomanda Andra Smile, este cabinetul unde o gasiti pe dna dr Custura Andra. Lucreaza corect si igienic si calitatea lucrarii e foarte buna comparativ cu alte cabinete din Bucuresti.. inainte sa ajung la dumneaiei mergeam la un cabinet in Baneasa si dupa ce mi-au cazut doua plombeCray am zis ca arunc banii degeaba.. la fel, daca aveti nevoie in miez de noapte, e non-stop pentru urgente.
Subiect: Sarcina extrauterina, operatie, prevenire
Postat: Thursday, April 28, 2016 8:17 PM
Buna,imi pare rau pentru ca ai pierdut sarcina si imi pare rau ca doctorul te-a neglijat. Daca vrei sa schimbi medicul, poti merge la Dl Dr. Silviu Istoc, pe mine m-a operat de fibrom si chiar la 2 ani am ramas insarcinata.si mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile de femeie-panicata ce eram.. e normal sa pui intrebari si e normal sa ti se raspunda. recuperare usoara iti doresc si curaj mult pe mai departe..