Profil: MiriH
Despre
Utilizator: MiriH
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, May 1, 2010
Ultima vizita: Wednesday, March 21, 2012 1:47 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Petele de pe haine
Postat: Tuesday, May 4, 2010 10:04 PM
Instructiuni de utilizare : In primul rand te sfatuiesc calduros sa-ti pui manusi box2 , eu am facut pe viteaza si nu mi-am pus prima data si dupa 15 minute aveam 10 morcovei in loc de degete (se pare ca nu ataca tesaturile, dar nu-i deloc prietenoasa cu pielea... umana). Iei un burete (preferabil deschis la culoare, poate nu conteaza, dar eu n-am riscat sa se ia culoarea de pe burete), spray-ezi bine cu solutia, freci cu buretele petele sa interactioneze solutia cu ele, lasi cam un sfert de ora, clatesti si studiezi rezultatul; daca n-a iesit cum trebuie mai repeti operatiunea o data sau de doua ori, poate sunt pete mai incapatanate.
BAFTA! majoreta

Pentru merryl: Incearca operatiunea cu ziarul si calcatorul, insa in loc ziar foloseste servetele si in loc de calcator uscatorul de par, presezi tu cu mana cand s-a incalzit si asa nu se intinde materialul. Nu am testat metoda, ca nu am avut ocazia, am auzit-o si eu de la altcineva mai demult. Teoretic, ar trebui sa functioneze, ca si uscatorul incalzeste si topeste ceara, iar servetelele absorb, insa ... vorba aceea, practica ne omoara.
Subiect: Petele de pe haine
Postat: Saturday, May 1, 2010 10:24 PM
Buna tuturor,
Eu am rezolvat problemele cu petele cu Nufar - solutie pentru scos pete (recipientul e verde si seamana cu acela cu solutie de spalat geamuri).
Baietelul meu avea toate hainutele patate cu tot ce se putea pata, de la ciocolata, sucuri, fructe, picaturi de Ferrum, pana la iarba, pamant si zugraveala de pe pereti. Eram deja exasperata, saracul Vanish isi daduse demisia de ceva vreme de spaima, asa ca la o raita printr-un supermarket am dat de solutia asta, era ieftina si am zis sa o iau, de curiozitate macar.
A curatat absolut tot, nu mi-a venit sa cred yes . M-am temut sa nu distruga materialele, dar cel putin pana acuma n-am avut probleme (il folosesc de o luna, dar zilnic). N-am incercat (inca) pe lana, doar pe bumbac si sintetice.
Sper sa va fie de folos.