fetelor ma puteti ajuta si pe mine cu o schema sau explicatii la palarioara asta ?....stiu ca nu e greu dar dupa poza mie imi e mai greu sa lucrez ...va multumesc
|
Ce frumos le sta cu sepcutele
|
mami de gemeni ...cu adevarat un arsenal ,sa le stapanesti sanatoasa si spor la lucru
|
mari LA MULTI ANI !!!!!! :923: (nu stiu exact cum te cheama dar presupun ca marivic are legatura si cu Maria ) edit: gata am aflat Mioara :015:
|
Mare bucurie ne-a adus Sandra , felicitari ....este si frumoasa si talentata .Bravoooo Sandra !!!!!
|
Ai doi copii minunati mirela
la Carnaval de 1 iunie
|
Felicitari Mirela pt baietii din viata ta O alta experienta frumoasa traita de Diana anul asta a fost la Concursul din Croatia ESDU 2012:
la piscina hotelului
asteptand rezultatele concursului au facut o excursie de o zi in Venetia
|
super poze mirela,Razvanel e un dulce.....venim si noi cu poze sa nu fiti singurei aici nu avem decat o poza de Sf Ioan....pe dia o mai cheama si Ioana
|
si noi din luna februarie nu avem decat de la Conventia de fitness din Bucuresti:
cu perechea de la kangoo
|
Sa va traiasca copilasii,scumpi si frumusei Pun 3 poze cu Dia din luna aprilie cand a avut parte de o frumoasa experienta in Cipru :) la Festivalul copiilor
impreuna cu Funda, fetita familiei unde a locuit Diana
|