Noi de ieri suntem tunsulici. A plans tare, greu...apoi am lacrimat si eu, nu mai avem creturi. Dar nu mai puteam sa îl tinem asa, trebuia. Am pastrat niste zulufi. Ma jucam cu creturile lui, mai ales cand era la sân. https://ibb.co/51Vvprp

|
Fetelor îmi pare rau pentru vestile despre parinti/socri. Sanatate multa si voua putere.

|
Hey. Tot mai greu cu cititul ca apuc sa vad cateva postari aici apoi am treaba. V-am cautat un pic pâna am gasit pagina.

|
Adina Mariana wrote: Alle intre 9 si 9:30 se trezeste,somnul de amiaza adoarme intre 1:30 si 2 si doarme in jur de 1 ora jumate,2.Deci pana pe la 3 jumate maxim 4.Si de la ora 4 nu mai vrea sa doarma pana la 11 seara.Este super,super activ si energic.Plange daca vrei sa il schimbi in pijama si sa il duci la somn,da din cap ca nu,nu.
Diferenta e doar la trezirea de dimi. Noi la 8-8.30 suntem treji. La pranz adoarme la 13-13.30 pana pe la 3-30. Ieri a adormit la 13.45 si s a trezit la 4:15 dar a adormit la 22. In mod normal adoarme undeva 9.20-22. Chiar nu stiu ce sfat sa iti dau.

|
Alle felicitari, eu zic ca a fost devreme cu olita la voi, dar probabil era stabil pe picioruse. E o reusita! Eric abia la 9 luni începusem sa îl asez cateva minute in premergator. La noi abia de acum o sa începem încet si aceasta operatiune dar vedem cum evolueaza treaba.
Activitati pe covor nu stiu ce sa zic, noi avem cuburi, clesti -plimba masinute - dar în general îl iau peste tot -ca întind rufe in camera mica sus, îl urc sus si pe el( e camera cu dressing dar am geam si calorifer si acolo nu sta nimeni) asa ca ma ajuta si el le scutura si le intinde prin camera. Ba ca fac mancare, Ba sta pe covorasu lui ca e suficient loc în bucatarie si îi dau ustensile. Da ce e drept nu are stare, si când sunt în viteza si criza de timp atunci în scaun - ceva de rontait si desene. Eu recunosc ca folosim de devreme desene. Îmi asum! Avea 8-9 luni si nu reuseam sa fac mai nimic în casa. Denis la scoala, Sotul de munca si nu statea singur decât daca avea tv-ul la desene.
Simo, nu ai de ce sa te scuzi fata de situatia ta. A fost o perioada mai solicitata si ca fiecare dintre noi, avem sau nu timp - plus ca pandemia asta a închis multa lume asa- fiecare cu sinele si nici nu stiu, eu cel putin personal ma feresc sa mai exprim gânduri, intamplari, prefer sa fiu rezervata total. Acum, ma bucur de timpul cât Eric doarme la prânz 3 ore. Fac un ceai, un biscuite -un film, citesc. Btw am cartea lu Bendeac. Super faina! Imi doresc in viitor un ebook reader si deja sunt pe un grup cu carti puse de membri acolo, am material! Sa zic asa! Mai citesc in paralel si parental sensibil si inteligent. Cred ca tot pe una din fete de aici auzisem.
Acum e o perioada mai bunicica. Seara e mai solicitata sa spunem ca maraie din orice avem 2 masele de jos care dau sa sparga si al 4 lea dinte de jos, dar we manage!

|
Simo, felicitari pentru marea trecere la patutul propriu. E bine! Sanatate mamei tale!
Noi suntem la fel, vorbim chineza multa, mai zice mama cand vrea el. Mai nou "tata -bau" cand se joaca cu tati. Nici nu cred ca va vorbi curand. Sorteaza clesti pe culori. Si se joaca cu cuburi da nu construieste 2 cuburi pune si el.
Ii place sa numaram. Adica eu! El zice acolo ceva -ca ii zic eu"hai, numeri si tu?"

|
Mihaelaalin wrote:Buna mamici,sunt proastapata mamica de baie?el de doua saptamani.as vrea sa va intreb cum trebuie sa il imbrac in casa daca am o temperatura intre 24 26 de grade?pt ca socara mea spune sa il imbrac bine,eu ii dau un body cu manica lunga si sosete si pantaloni cu picior si ii pun si manusi ca sa nu se zgârie,iar ea spune sa ii mai dau ceva peste el.voi ce ma sfatui?i?
Buna! Eu personal nu am avut temperatura asa mare. Chiar si acum tot max 21-22 grade. Noi am prins vara cei drept asa ca aveam si 19 grade inclusiv spre toamna. Manusi am folosit ca sa nu se zgarie. Faci cum simti tu cel mai bine.

|
Adina Mariana wrote:Mirela ce scump ii Asa arata al nostru paruc dar eu pana la primavara nu il tund.Sunt curioasa in ce directie o ia.Din fericire lui nu ii intra inca in ochi.
Creturi, creturi tare deschisi sunteti la par! Ce fain

|
Buna fetelor!
Sper ca trecerea spre Noul An a fost frumoasa! Speram cu toti la mai bine anul asta!
Nu cred ca e copil sa stea in sezut la varsta asta in cada. Nici al meu, doar cât îl las pe spate sa îl clatesc la capusor si atat. E tot o plimbare cu tot cu jucarii in cada.
Aseara am avut ceva probleme cu apa calda si a trebuit sa folosim cadita. Nu va zic urlete, nu mai vrea chip. Apoi am reusit -stramb, normal sa ii fac breton. E jale cu parul, îmi e drag creturile lui dar nu mai pot sa îl tin, la somn se trage mult de par. Am avut o programare pe 12 ian la tuns, dar cu lockdown again acum am mutat pe 12 feb. Vedem, sper sa reusim sa îl tundem atunci.
Asa arata bretonu Ii dadea tare mult în ochii parul. https://ibb.co/zmtHGgM

|
Buna fetelor! Adina, si noi o sa incercam o intarcare blanda, tot dupa 1a6l. Asta inseamna prin februarie-martie. Speram sa reusim.
Momentan alaptez doar la nani. Acum ii dau san doar dimineata, la pranz si seara.
Am cumparat si olita înainte de sarbatori...dar doar ne jucam cu ea, dupa Anul Nou sper sa ne imprietenim mai mult cu ea.
Hello fetele! Eric va saluta! Cresc incredibil de repede.
https://ibb.co/GP4pmWk

|