Profil: MirelaD
Despre
Utilizator: MirelaD
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Thursday, May 16, 2019
Ultima vizita: Wednesday, June 30, 2021 2:59 PM
Numarul de postari: 662
[0.06% din toate postarile / 0.34 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 15
Postat: Thursday, May 27, 2021 6:18 AM
Ella30 wrote:

Eu inca o astept..le-am trimis mail si am de restituit aproape 1800 ron..

Mirela, daca te mai ajuta cu ceva : aprilie e luna tatalui, deci primii banuti intra in iunie. E raspunsul lor.

Mersi EllaCheek Kiss
Da,între timp am mai vb cu o colega de la serviciu ?i mi-a zis acela?i lucru,ca ?i ea s-a întors din ccc. In iunie o sa îmi între stimulentul doar pt o luna,cea pt luna mai. Ca pt aprilie o sa primeasca so?ul indemniza?ie.
Bine ca mie ca mi-a intrat indemniza?ia doar pt câteva zile în aprilie,eficien?i a?tia de la Piatra Neam?Lol nu de alta,dar în a?a o criza de bani sunt ,ca eu calculam stimulent pt 2 luniLol
Sper ca sunte?i bine cu to?iiCheek Kiss DistanceKiss

Postat: Sunday, May 9, 2021 3:16 PM
Ella30 wrote:

Deci eu sunt buna de plata , daca a intrat toataLol eu nu am primit niciodata acasa decizii, nici cea de acordare a ccc nici cea de incetare a lui.
Ma bucur ca sunteti bine, stiu ca erai stresata mai ales cu noua provocare de la jobCheek Kiss

Înca nu am intrat în pâine cu jobul,se întoarce luni o colega tot din ccc ?i vedem atunci cum împar?im sarcinileLol am mai ciupit pe ici pe colo despre ce voi face,dar clar saptamâna viitoare clarificam totul.
Sper ca ?i ?ie î?i e mai bine ?i v-a?i intrat în ritmCheek Kiss

PS: la noi a fost nebunie ?i cu mutatul,daca ne ajuta Dumnezeu terminam azi. Nu de alta,dar ne expira ?i timpulLol daca am fi avut amândoi zile libere ar fi mers mai ok dar a?a,faceam ce reu?eam seara dupa program. Nu îmi vine sa cred cate lucruri s-au adunatCrazy

Postat: Sunday, May 9, 2021 7:06 AM
Maria,Ella30 m-am acomodat mult mai u?or decât am crezut,prima zi a fost cea mai dificila,ca am fost tot timpul cu gândul la eva,dar în rest cum zicea ?i Ella,parca nici nu am fost in ccc. Credeam ca am uitat multe ,dar de fapt m-am inselatLol
Eva s-a acomodat f bine cât a stat cu tati,in luna lui,?i acum de o saptamâna sta cu bunica,?i la fel e foarte ok. Cred ca mai mult e frica mea..de schimbare
Legat de indemniza?ie a intrat pe data de 7, împreuna cu aloca?ia,dar cum am calculat,mi-a intrat doar pentru cele 4-5 zile din aprilie,eu începând pe 5 aprilie. Deci nu întreaga. Oricum am primit ?i hârtie acasa cum ca începând de pe 6 parca mi se sisteaza indemniza?ia. Acum a?tept stimulentulLol

Postat: Saturday, May 8, 2021 3:16 PM
Maria,Ella30 mul?umesc de raspunsuriCheek Kiss deci prin iunie ar trebui sa intre stimulentul,pe 2 luni,eu începând in aprilie munca.

Postat: Friday, May 7, 2021 1:39 PM
Mamici care a?i început munca mai devreme de 2ani a lui bebe,in cat timp intra stimulentul de inser?ie? Intra odata cu salariul? Cine îl vireaza? Mul?umesc

Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 14
Postat: Friday, April 23, 2021 6:15 AM
Maria2013, superba colectia de carti. Mul?umim de ideiCheek Kiss

Postat: Friday, April 23, 2021 6:14 AM
Mihaelaalin wrote:
Buna,sunt mamici care alapteaza si inca nu le-au venit menstrua?ia?mie inca nu mia venit si am momente cand am ia cu niste calduri de simt ca sunt in cuptor.mai are cineva aceasta problema?ca mai bine era cand venea stiam o treaba?????

Eu am alaptat-o pe eva 1a9l, timp in care nu mi-a venit menstrua?ia. Cam la 3 saptamâni dupa ce am întrerupt alaptarea,a venit. Nu-?i da grji,e normalCheek Kiss

Postat: Sunday, April 18, 2021 4:36 PM
Maria, felicitariLove sarcina usoara si la termenCheek Kiss

Postat: Sunday, April 18, 2021 7:37 AM
Adina, legat de caderea parului ?i la mine e horror. De când a început sa cada,nu s-a oprit,poate a fost o perioada când s-au mai redus pu?in Nr de fire cazute,dar acum iar a prins elan. Mi s-a rarit într-un hal de nu îmi vine sa cred,am o codi?a a?a sub?irepale ?i eu care aveam un par a?a des...ce am incercat acum,?i fara mare succes, e un set ?ampon+lo?iune+capsule Forcapil. Mâine fac 30 zile de luat,?i parul tot a?a cade. Deci în cazul meu nu a prea func?ionat. Dar trec ?i printr-o perioada extrem de stresanta acum.. poate contribuie ?i asta,am somnul la pamânt de nu ?tiu cum mai func?ionez la serviciu+ multe altele
Aveam ?i eu în plan un set de analize,mai ales dupa ce am alaptat 1a9l,dar fac ce fac si nu mai reu?esc sa ajung. E de luat in calcul ?i vizita la un dermatolog,cum zicea o mamica.
Sper sa ii dai de capat macar tuCheek Kiss

Postat: Sunday, March 21, 2021 7:13 AM
freya1 wrote:
Miha, nu poate fi ovulatia ? Daca zici ca ai menstruatie deja
Sau sa vina menstra deja, sa fi fost un ciclu anovulator
Cand v-a venit menstruatia dupa nastere, cele care alaptati ? Eu am observat putin spotting, desi am 7 sapt de la nastere si sapt trecuta la control era ok, dr a zis ca ovarele nu si-au reluat activitatea

Eu am încetat alaptarea acum o saptamâna ?i pu?in. ?i nici urma de menstrua?ie. ?i am alaptat 1a9l.Mai a?tept,daca nu, trebuie sa fac ceva investiga?ii cred. Eu oricum ?i înainte de sarcina am avut menstrua?ie neregulata,speram ca sarcina o va regla. ?i totu?i aseara am avut niste dureri de uter/ovare, m-au trezit din somn. ?i acum le simt. Ii dau corpului ceva timp,poate î?i revine singurel