bereea wrote:Monica, multimesc, noi suntem bine Tocmai am primit o veste proasta: a doua persoana pe care o cunosc a murit la Suceava de coronavirus
Brandusa imi pare tare rau!Avea alte afectiuni,era in varsta?Te imbratisez!
"Omul înţelept nu spune tot ce gândeşte, dar ce spune, gândeşte.." Aristotel
|
Buna dimineata!La mine totul in regula.E soare afara si e tare frumos.Ascult din balcon ciripitul pasarelelor,privesc cum înfrunzesc teii de la geamul meu.Ma bucur de ce am.Te îmbratisez cu drag Bereea! Pup fetele!Zi minunata va doresc!
|
Shirel,din pacate ni se ascund multe.Si eu am prietene asistente si medici,de?i nu mai lucrez in sistem.E la nivel mondial.Vom trai si vom vedea.Dupa asta nimic nu va mai fi la fel.Schimbarea trebuie sa vina din noi. Va îmbratisez fetele mele dragi!
|
Ziua buna fete dragi!Ma bucur sa va vad din nou active.Am revenit cu dor de voi si de zilele in care eram prezente.Noi suntem bine,cu moralul ridicat .Va doresc multa rabdare,în?elepciune,iubire si numai bine.Trecem noi si peste asta.Va îmbra?i?ez cu mare drag!
|
Sanatate si multa putere va doresc tuturor! Eu stare happy,happy,happy.Ne-am intors din Cairo.Mi s-a mai indeplinit un vis! Am fost la Piramide.Incredibil este ca in ciuda mizeriei si aglomeratiei,starea de fericire era inexplicabila.Cred ca in alta viata am trait acolo,cine stie Shirel va doresc sarbatori fericite!
|
Mi-am luat din Egipt ceva esente de la ei care miros bestial:Secret of the desert si 1001 nights.
|
Mult spor in toate va doresc!Nervi, motivatie si finante va doresc!Am citit,dar sunt pe fuga!Va pup!
|
bereea wrote:Al doilea mortal, cred ca e al vioricai! Imi place ideea de pian si flori Nu stiu al cui este.Am gasit pe net.Si m-am gandit ca merge,data fiind pasiunea ei pentru pian.
|
Uite cateva idei :
|
O zi frumoasa dragelor!
|