Profil: Mire
Despre
Utilizator: Mire
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Friday, December 4, 2015
Ultima vizita: Monday, May 7, 2018 12:16 PM
Numarul de postari: 2,525
[0.24% din toate postarile / 0.77 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 41
Postat: Monday, November 6, 2017 10:44 PM
alina89 wrote:
Stiti vrun site de incredere de unde se pot comanda bratarele din acelea mici de bebelusi cu snur rosu si cu pandantiv instriptionat cu mesaj sau numele la bebe?

Mamicile care ati luat asa ceva pt bebei, au fost ok cu ele? Le-au purtat sau le rontaiau, agatau etc?

Eu i'am pus de la o luna.. acum are 5l si desi isi baga manutele in gura si orice prinde, nu are treaba cu bratara.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Sunday, October 8, 2017 4:29 PM
Victory wrote:
Fetelor am nascut!!!! A venit pe lume Aryan Nicolas , 3830gr, 53 cm, un dolofanel de nota 10. Dimineata la ora 9 dupa doua zile de episoade cu contractii , mai ales noaptea, mi s a rupt apa si la 11.35 s a nascut puiutul. Suntem ok amandoi, a fost cezariana la cald, deja l am alaptat de 2 ori, a 3 a ora nu a mai vrut. Cred ca mi l au adus satul, ca efectiv nu a vrut sa deschida gurita. De maine dimi ne mutam amandoi in rezerva si sper ca va papa mai bine ca laptic mami deja are! Sunt foarte fericita si implinita. Va pup cu drag!

Felicitari!!!Ce a trecut timpulhearts
Postat: Sunday, October 8, 2017 4:27 PM
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor,

Astazi am fost la morfo trim 1...si se pare ca vom avea un baietel hearts
Doctorul parea foarte sigur pe el...ras
Am fost asa emotionata si mai ales sotul. Cand a auzit ca e baiat...parca il si auzeam "yessssss"...am reusitLol
Am pus si o pozica cu printul lu' mama!!!

Va pup!!computerlove

https://ibb.co/nJMXwG

Felicitari!!hearts
Te urmaresc de cand erai la aspirante computerlove
Postat: Thursday, October 5, 2017 5:24 PM
Buna fetelor!!!In ultima vreme nu am mai reusit sa intru, incerc sa tin pasul si sa recapitulez.Ma bucur sa vad atatea burtici si mamici.hearts
Subiect: Nan 1ha scaun verde
Postat: Sunday, July 30, 2017 9:59 PM
Bebe 2l hranit exclusiv cu nan1ha.Avea scaune galben/mustar.De cateva zile face verde kaki si moale.3 pediatri mi'au spus ca e normal atata timp cat nu prezinta alte simptome.
Eu totusi nu sunt impacata.Vreau sa fac coprocultura si sa vad daca se poate schimba laptele sau ceva.Aveti vreo idee? S'a confruntat cineva cu asta ?
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 39
Postat: Thursday, July 6, 2017 12:40 AM
stelutza wrote:
Buna gravidute o lista cu ce ati pregatit pentru maternitate ma ajutati si pe mine cum va simtiti pe caldura ?computerlove sarcina u?oara in continuare!

Eu mi'am luat camasa de noapte/pijamale.Plus tot ce tine de igiena mea personala.Pasta de dinti, deodorant, perie, ochelari+lentile.
Am avut si absorbante speciale luate de la Dm.. si bine am facut pt ca cele oferite de la spital mi se pareau micute si trebuia sa verific mereu daca sunt ok, sa nu ma patez.
Pt bebe am luat doar hainute.Acum depinde daca nasti la stat sau privat.
Mie mi-au dat tot: pampersi, crema..
Nastere usoara!!Mai e putin!hearts computerlove
Postat: Thursday, July 6, 2017 12:29 AM
HOPE wrote:
Multumesc mult fetelor!
S-a amanat pentru. vineri.. mai avem un pic de asteptat.. Oricum si 2 zile in plus conteaza, mai pun cateva zeci de grame in plus hearts

Nastere usoara!!!hearts
Postat: Friday, June 23, 2017 12:22 AM
alina89 wrote:
aveti ceva recomandari pentru magazine online pentru hainute de bebelusi la preturi decente si calitate ok?

m-am plimbat prin o gramada de magazine, malluri etc. si mi se par mult prea scumpe pentru cat de putin apuca sa le poarte bebe. cele mai ieftine le-am gasit in auchan si cora la raionul de bebelusi. incep de la 15 lei un body, in mall am vazut de la 75 de lei. e ok sa iei 2-3 mai scumpe asa si dragute ca sa faci poze dragute, dar daca ii iau toate hainutele la banii astia mai fac o rata la banca alcool

Le recomand pe cele de la Carrefour, TEX.. si unele de la Pepco sunt ok, altele nu.Pijamalutele cu totul spre exemplu s'au ciupit la capse.Dar la preturile pe care le au cele micute 56 chiar se merita.Mai mult de 2sapt nu le poarta.Noi am trecut la 62 si 68.Prefer sa ii pun mai largute decat sa o stranga.
De la c&a mai am si sunt f bune materialele.. si h&m.Mothercare avem cateva, chiar daca sunt calitative nu isi merita banii astea micute..
Postat: Thursday, June 22, 2017 11:10 AM
Andreea06 wrote:
Mire, te tine bebelina ocupata dar cand revii, ne raspunzi la toate! Cheek Kiss
Asa devreme sunt colicii? Sau nu de asta o doare burtica? 3 saptamani si deja.. pff.

Da, eu zic ca o sa astept cu hainutele de nou nascuti. Ii iau eventual asa, de 3 lunite, 6 .. Si daca va fi mai maricel ii vor veni probabil mai devreme de timp.
Acuma cu mediul online, i-am zis la sot ca daca ceva o sa ne lipseasca sau nu luam bine / potrivit, pot sa caut sa comand eu online sa vina acasa sau sa vad ce anume vreau, ce firma, si sa mearga el la mall sa le caute. Noi avem un mall la 5 min de noi cu masina.

Stix kubeti am gasit in auchan intr-adevar, e mai departe de noi de asta incercam cele din zona la noi - metro, cora, carrefour si apoi restu. Dar mi-am facut pofta, sunt bine acuma. Doar pepene imi mai trebuie asa, zilnic... Crazy

Nu stiu daca sunt colici, nu o doare zilnic.. si dupa ce face caca ii trece.
Ii dau si picaturi,speram sa nu ne dea mari batai de cap.
Postat: Thursday, June 22, 2017 1:08 AM
alina89 wrote:
fetele care va mai tineti jurnale de sarcina, eu azi am zi de masurat, cantarit, luat tensiune, pozici etc.

toti parametrii sunt identici fata de saptamana trecuta. nu am luat nici macar 100g sau 0.5cm in burtica. e prima data cand zici ca am tras la indigo saptamanile. e ok sa mai fie si saptamani din astea? Big Surprise

Eu pana la 15s slabeamLol
Nu te panica..
Ai timp sa pui.