carlita wrote:Mirabela, imi pare rau ca nu te poti bucura asa cum trebuie de reusita, dar sper sa fie doar o sperietura si sa evolueze bine bebe de aici inainte. Ca o parere, as zice ca sarcina ectopica nu e ca a fost identificat sacul gestational pozitionat unde trebuie. Nici molara nu pare ca beta evolueaza bine .... Intrebarea e daca stii cand ai ovulat si calculezi varsta gestationala dupa data ovulatiei, nu dupa UM. Cum esti azi? LE: am recitit cu atentie primul tau mesaj si iti inteleg temerile. Initial, n-am fost atenta la repriza 2 de beta si nici n-am calculat cum trebuie durata cm-ului. Speram sa fie o bobita luptatoare! Sarcina oprita din evolutie, azi nu s-a vazut nimic lz ecograf si a cautat bine dna dr. Sunt programata ptr chiuretaj, mai sles ca si sacul gestational are o forma de triunghi, oricum ceva ciudat.
O sa mai incrrc...
|
Este exclusa sarcina ectopica ptr ca la Regina Maria dna pe mana careia ramasesem sa ma chiureteze a gasit bebe si la fel si o alta dna care m-a consultat la externare si am scris pe biletul de externare "sarcina 6s si 2z, bcc 118/min, lcc 0,56 cm, deci daca era in trompe nici o sansa la aceste valori. Cu siguranta mai astept avand in vedere ca nu am nici o crampa, nici o picatura de nici un fel, de nici o culoare, ma simt super gravida (greturi intre 19-20 seara, dureri de sani de parca o sa am laptic ptr toata maternitatea). SUNT DOAR GRAVIDA CU INTERMITENTE SE PARE. In zilele impare da in pare ba.
LA MULTI ANI FRUMOSI, CU BEBE SANATOSI SI MULTA LINISTE SI SANATATE!
|
Doctori si diagnostice. Buna ziua, va tot citesc de vreo cateva saptamani si as avea nevoie de un sfat. Ultimul cm 11.11.2018. Inseminare esuata 1 oct in Ungaria. Pe 7 dec intorcandu-ma de la serviciu sleita de puteri, obosita moarta nu stiu ce-mi veni si mi-am cumparat un test de sarcina-fericire mare pozitiv. Luni, 10 dec, ma prezint de urgenta la dr P. la Medlife, imi da sa iau Elevit si femibion si stabilim sa ne vedem pe 21 dec. Beta 10 dec -1258, beta 12 dec- 2600. Intre timp greturi, mici dureri in partea dr ce treceau instant cu un no spa, o constipatie( rezolvata cu spozitoare cu glicerina) si o criza de fiere. Pe 21 dec la control nu se vede embrion, cade cerul pe mine. Stabilim control pe 30 dec. Fiind fara liniste pe 27 dec imi fac programare la Regina Maria, dr. C1, DIAGNOSTIC SARCINA FARA EMBRION, SUSPICIUNE SARCINA MOLARA, ptr ca nu i-a placut continutul sacului gestational. Ma programeaza ptr chiuretaj in aceeasi zi, dar fiind o zi aglomerata nu reuseste sa mi-l faca, raman internata la Regina ca sa-mi faca chiuretaj doctorul de garda. Dna dr de garda din principiu nu face chiuretaje decat daca se convinge ea ca trebuie si imi face o ecografie si descopera: SARCINA IN EVOLUTIE, CORESP 6 SAPT SI 2 ZILE, OVARE NORMALE, UTER NORMAL, dar pastreaza si ea suspiciunea de sarcina molara. Beta peste beta cu valorile: 21 dec 29000, 24 dec 48000, 27 dec 60000, 28 dec 56000, 30 dec 69000. Pe 30 m-am vazut iar cu dr P de la Medlife, care tot nu vede embrion. Cine a mai patit asa ceva? Asteptarea e ucigatoare.
|