Profil: Mira2244
Despre
Utilizator: Mira2244
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, October 2, 2017
Ultima vizita: Sunday, August 19, 2018 3:11 PM
Numarul de postari: 14
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 41
Postat: Monday, November 27, 2017 8:10 PM
AleC wrote:

Cred ca e vorba de tensiunea pe arterele uterine, care e cam crescuta pentru saptamana 28, dar daca medicul a zis ca e ok.. eu am avut valori crescute, dar pana in 20 de saptamani, de atunci iau Aspenter, si acum au scazut. Oricum, cel mai bine stie medicul, asteapta si urmatorul control si vezi atunci. Cheek Kiss

?i eu sunt cu Aspenter ..se poate sa nu mai fie suficient o pastila zilnic? Offff cât mai am pâna pe 4..
Postat: Monday, November 27, 2017 7:13 PM
AleC wrote:

Acestea sunt valorile IR? RI?

Scrie exact cum am scris (am omis uterină ) fara IR RI..
Postat: Monday, November 27, 2017 6:47 PM
Andreea0196 wrote:
Daca doctorul de la MB ti-a zis sa nu iti faci griji, nu iti face. Sunt medici buni acolo. Stai linistita pana ajungi la medicul tau. Va fi totul bine computerlove

Ms multcomputerlove
Postat: Monday, November 27, 2017 6:00 PM
Andreea0196 wrote:
Vad ca esti din Bucuresti. Imi spui si mie unde ai facut eco si la ce spital e doctorul de iti urmareste sarcina? Cheek Kiss

Eco am facut-o la Matei Basarab , medicul curant este la maternitatea Giule?ti.
Postat: Monday, November 27, 2017 5:59 PM
Andreea0196 wrote:
Pai Mira aceasta eco ti-a facut-o un medic, corect? De ce nu l-ai intrebat? Ti-a zis ca ar fi ceva ingrijorator? Sau decat a facut eco si atat.

Am întrebat ?i a spus ca e bine sa nu îmi fac griji dar uitandu-ma pe foaie in drum spre casa scrie cu litere îngro?ate artera uterina stânga ?i m-am speriat..d'aia am întrebat..
Postat: Monday, November 27, 2017 5:47 PM
Buna seara , fetelor am o dilema , nu ?tiu cum sa interpretez rezultatul ecografiei de astazi : artera stânga 0,84 ai dreapta 0,92 (am 28 de săptămâni și 5 zile), ma pute?i ajuta?
De abia pe 4 merg la medic..
Mul?umesc
Subiect: Clubul aspirantelor - 60
Postat: Thursday, November 23, 2017 4:54 PM
AleC wrote:

Celelalte valori? E normal dupa glucoza sa fie crescuta valoarea. Eu am avut urmatoarele rezultate: 1-77, 2-160, 3-111, si totul a fost in regula. Valorile de referinta ale laboratorului 70-115.

Am avut decât doua valori..a treia nu a mai recoltat , poate tu ai facut testul..eu am facut screening-ul (nu cred ca m-am exprimat corect).Oare să mai repet odată testul?
Postat: Thursday, November 23, 2017 4:51 PM
MadaMadalyna wrote:

Conteaza ultima valoare cum este, daca a scazut si este aproximativ ca prima... eu am.avut valori mici ca am glicemia sub limita(nu inteleg de ce m.a cjinuit doctorul cu testul asta) nu stiu ce sa spun ..... la mine valoarea de la o ora dupa ce am.baut prostia aia a fost putin peste limita, dar ultima valoare acum fost la fel ca prima....

Eu am facut screening-ul nu testul ...ai mi-a recoltat decat pe nemâncate ?i apoi dupa bautura cu glucoza mi-a recoltat la o ora...mai trebuia sa îmi recolteze ?i la doua ore??
Postat: Thursday, November 23, 2017 11:24 AM
Buna diminea?a , sunt in saptamâna 28 de sarcina ?i zilele trecute am facut testul de toleranta la glucoza , rezultatul a fost pe nemâncate 87,20 ( interval de referin?a 70-115)?i la o ora dupa glucoza 156,60 ( interval de referin?a 70-140)se confrunta cineva cu asa ceva? Este grav?
De abia luni merg la diabetolog
Subiect: Clubul aspirantelor - 60
Postat: Thursday, November 23, 2017 9:34 AM
Buna diminea?a , sunt in saptamâna 28 de sarcina ?i zilele trecute am facut testul de toleranta la glucoza , rezultatul a fost 156,60( interval de referin?a 70-140) asta la o ora dupa glucoza..se confrunta cineva cu a?a ceva? Este grav?
De abia luni merg la diabetolog