wow aurista felicitari la copii.amandoi fac lucruri foarte frumoase.
|
foarte bine daca ai reusit.ma bucur. a mea e la debara.am incercat si nu am reusit nimik cu ea.fiind folosita nu are descriere.asa ca am dat banii de pomana pe ea.
|
acum 2 ani cand intram si eu mai des am facut si eu niste botosei si am pus silicon .transparent avea sotul meu prin casa.nu aluneca cu ei.dar am fost la cineva in vizita si avea linoleu in bucatarie si ramaneau urme de la silicon.la mine nu ramanea ca aveam foarte putin parchet liber in dreptul usilor si nu prea statea el in usa.
|
foarte frumoase.sa le porti sanatoasa.
|
eu am vomitat la bebele asta pana pe la 5 luni.aveam si eu ceva pastile gen metroclopramid.nu ma ajutau foarte mult.vomitam pana ma p...m pe mine.imi era frica sa ies din casa sa nu ma apuce pe strada.de orice miros ca era parfum ,mancare ...groaznic. ma bucur ca a trecut si ca tin in brate un puiut minunat. am zis ca altu nu mai vreau.
|
si mie mia recomandat doctorul la controlul de 6 saptamani dupa nastere.zicea ca cel pe 3 ani costa 250 euro si cel pe 5 ani costa 450.dar mi se pare mult.si pastilele nu mi le recomanda deoarece sunt grasuta si de la 35 de ani nu mai sunt recomandate.eu inca nu am cm ca alaptez.trebuie sa ne mai gandim si noi.dar daca ma hotarasc sa pun incerc in ro ca e mai ieftin
|
felicitari.foarte frumos.
|
48 de pomi.
|
si a mea e mica.acum 2 ani abea am convins sotul sa imi sape putin.anul trecut m-am extins am cam 20 mp.capsuni am avut multe si dulci fara ingrasamant.rosiile au crescut cat mine dar a plouat 3 saptamani intruna si nu am mai avut ce sa le fac ca incepusera sa mucegaiasca.erau gogonelele cat pumnu pe vrej.ardei am mancat ceva dar putin.a fost vara scurta,in aprilie s-a topit zapada.in iulie a plouat 3 saptamani intruna.in schimb fasole verde dint-un pliculet de comert am facut 5 pungi la congelator.am avut si mazare de o mancarica.anul asta nu mai pun.si ceapa rosie.nici nu am consumat-o de mila.ma duc si cumpar
|
praf de calciu?e ingrasamant?nu le am.sunt pe dinafara.eu am vrut sa aduc niste balega daca gasesc cu ce :(
|