Bună seara fetelor,
Sunt sub tratament înainte de transfer. Ați întâmpinat să aveți spotting cu firicele de sângerare in ziua zece de cycloproginova capsule albe ?
Mulțumesc.
|
Andreea_neacsu wrote:Buna ! Eu nu am avut endometrită, nu as putea sa te ajut in sensul acesta. Eu am endometrioza . Dar daca doctorul a hotarat ca pe urmatorul cm sa puteti face transferul inseamna ca este convins ca nu prezinta un pericol atat de mare si ca se trateaza repede . Mult succes iti doresc ! 🙏🏻 Sa mai revii cu update-uri .
Mulțumesc mult Andreea!! Sper să găsesc pe aici pe cineva .. contează tare mult un sfat.. 🫣
|
Buna seara fetelor, După un fiv nereușit prin 2024.. în care a rezultat doar un embrion ce nu ajunsese blastocist . .. acum am inceput al 2 lea fiv. Unde am reușit să scoatem 3 blastocisti buni. Care au fost congelați . Am refăcut histeroscopia pentru că se vedea un nou polip. Problema este că s a descoperit la această histero endometrita cronica ... Pentru care am primit tratament. Ceva fete pe aici care au avut endometrita? Se poate scăpa și ajunge sa se prinda embrionul ? Sunt atât de supărată ... Trebuie mereu sa apară câte ceva... In plus Domnul doctor a zis că la următorul CM o să facem transferul.. Vă mulțumesc.
|
Bună fetelor,
După beta negativ... Cam in cât timp vine menstruația? Ultima data când am administrat medicația a fost sâmbătă.
Mulțumesc.
|
Liliana1878 wrote:
Oooofffff!!! Nu cred!!!! Îmi pare așa de rău. Te imbratisez!!!! Știu cum e 😘😘😘😘😘
Fetelor,va mulțumesc. Sunteți minunate.
Mulțumesc. Doamne ajută pentru toate!! Bunul Dumnezeu știe cel mai bine ceea ce trebuie sa fie!!
|
Liliana1878 wrote:
Oooofffff!!! Nu cred!!!! Îmi pare așa de rău. Te imbratisez!!!! Știu cum e 😘😘😘😘😘
Fetelor,va mulțumesc. Sunteți minunate.
Mulțumesc. Doamne ajută pentru toate!! Bunul Dumnezeu știe cel mai bine ceea ce trebuie sa fie!!
|
|
Fetelor din păcate am făcut beta și a ieșit <2,3.🥺🥺🥺
|
EllaMaria wrote:Ai făcut azi beta? Așteptăm vesti
Heii. Nu am făcut încă... O să fac joi. Am zis măcar să am 10 zile. Și joi o să am 11. După o să mai fac odată sâmbătă - cum a zis Domnul doctorm 🫣 Sper să mai rezist ..
|
Alice11 wrote:
Pozitiv, clar! Eu as merge la beta, cu testele nu am fost prietena niciodata 😆 Beta in schimb, e sfanta!
Daa, oricum o să merg la beta. Dar l am făcut în speranța că m aș liniști puțin ..sincer m a liniștit . Dar tot abia aștept să fac beta. ☺️
|
deme wrote:
2 liniuțe hotărâte!
Mulțumesc fetelor, Mă rog la Bunul Dumnezeu să iasă și beta bine și după să se fi prins bine ... Pentru că e singurul embrion care a rămas 🥹🥹🥰🥰
|