Fetelor stie cineva sa imi scrie linkul de la grupul mamicilor as dori sa urmaresc si acolo. Sarcina u?oara va doresc si la termen!
|
Fetelor dupa 27 de saptamani a.ti avut ceva scurgeri? Alb spre galben? Stiu sigur ca nu am nicio infectie ai am aceste scurgeri de cateva luni....
|
Andra09 wrote: Eu sunt '' veterana'' pe problema de col, stai cuminte în pat si asculta exact sfatul medicului. Eu am stat de la 13 saptamâni în pat,doar la baie m-am ridicat si sa merg odata pe luna la control. Sarcina fara probleme iti urez în putinele saptamâni care ti-au ramas!
Multumesc frumos. Stau doar in pat si merg doar la toaleta dar mai sunt zile cand sunt singura acasa si sunt nevoita sa merg in bucatarie sa imi incalzesc de mancare... acum din nou ma doare si simt ciudat.. jos. Sper sa fie totul bine si sa mai stea cateva saptamani in burtica
|
Rox4n1k4 wrote:
Cum anume sim?eai durere? Eu sunt în Saptamana 32 ?i de ieri simt ca ma doare în partea stânga jos, dar nu mereu dar acum am de vreo 1-2 ore o senza?ie de presiune acolo, de abia ma mi?c. Am întrat ca am vrut sa întreb despre asta ?i am vazut postarea ta. Într-adevar ca fac ?i mult efort, mai am un bebe, si azi m-am apucat si de ceva cura?enie, insa e ciudata senza?ia. Nu sunt contrac?ii, e ca ?i durerea de ligament, sau de ovar(nu ?tiu cum sa explic altfel). La tine cum a fost?
Da , este o durere suportabila. Pe mine ma doare cand merg sau ma misc. Azi am mers prin casa un pic mai mult si din nou ma doare... sper sa fie totul bine si bebe sa mai stea cateva saptamani
|
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Stau in pat . Cred ca au inceput si arsurile , pana acum nu am mai simtit asa.. azi noapte dupa ce am baut apa mi.a venit inapoi acid destul de rau. ..pe urma a început durerea de stomac ma durea o secunda , ma lasa dupa ceva timp iarasi o durere asa ca o arsura la stomac si din nou ma lasa , tot asa pana dimineata , acum ziua la fel nu la fel de des la doare..
|
Buna fetelor. Nu am mai scris de foarte mult timp din pacate am fost in spital o saptamana. Sunt in saptamana 30 iar saptamana trecuta cand am mers la control i.am spus la doctorita ca aveam dureri cand mergeam si mi.a facut un eco vaginal la care a vazut ca cervixul meu este de doar 1 cm si un pic. Imediat mi s.a facut rau cand am auzit ca trebuie sa ma internez si a chemat salvarea... la spital mi.a spus ca bebe poate veni oricand si mi.a facut doua injecti pentru plamani lui bebe sa se dezvolte mai bine in caz de vine.. cateva perfuzi pentru contracti , acele dureri spunand ei ca erau de fapt contractii.. astazi m.au externat dupa inca un control au vazut ca in aceasta saptamana cervixul a ramas la fel . Acum trebuie sa stau doar in pat . A mai trecut cineva prin asa ceva? A dus sarcina pana la capat sau macar inca cateva saptamâni? Sunt cam speriata... va doresc sarcina usoara si multa sanatate!
|
Buna fetelor! Imi pare rau ca nu am mai apucat sa va citesc sau sa scriu si eu cate ceva.. dar sper dupa sarbatori sa recuperez. Am intrat deoarece, doresc un sfat. Sunt in 26 de saptamani si de ceva timp cand ma sterg jos.. intre .. ma deranjeaza simt un disconfort cum as fi iritata si nu stiu ce as putea face pana la urmatorul control. Pana acum cateva zile ma gandeam ca poate este normal.. din cauza sarcini sa mi se umflat acolo.. si sa fiu mai sensibila dar este deranjant.. chiar si cand avem contact..daca a mai patit careva asa... si imi puteti scrie. Va doresc un an nou fericit, cu multa sanatate si numai bucurie si veselie sa fie in familile voastre! Pupici
|
Buna fetelor si sarcina usoara in continuare iar pentru cele care se aproprie nasterea va doresc o nastere usoara si sa fiti sanatosi! Sunt in luna a 4 si spre surprinderea mea intr.o luna de la ultimul control am pus 2-3 kg sincer imi este putin frica sa nu ma ingras foarte foarte mult la începutul sarcinei am inceput cu 51 kg iar dupa 4 luni am 55-56 kg voi pana in luna a 4 sau 5 cate kg a.ti pus pe voi?
|
Sarcina usoara tuturor! Si eu as vrea sa iau no spa dar sunt in Germania iar, aici nu imi da nimic cred ca doar magneziu.. oare cedeaza daca iau magneziu? Iau doar vitamine Femibion 2
|
BC1828 wrote:Da, chiar si acum mai am nopti cand ma doare.E din cauza ligamentelor care sustin uterul si o data cu crestere bebelusului creste si presiunea,respectiv greutatea ce ligamentele trebuie sa o sus?ina. Sarcina u?oara iti doresc
Multumesc frumos pentru raspuns. Da am observat ca pe timpul zilei cand ma misc... nu am treaba..
|