Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari castigatorilor. Karina si Matei sunteti minunati impreuna. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, ingerasi eleganti!
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari castigatorilor ! Sunteti elegantza intruchipata ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Multumi frumos ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Eu am sa-i felicit atat pe castigatori cat si pe toti participantii.Sunteti superbi frumusheilor!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Felicitari Matei si Karina!!!
Sunteti tare frumosi, sa nu va deochi, dar chiar arati bine impreuna ! taki attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Multumim mult!!!!!!!!!!! pentru toti bebelashii, toti sunt miss si mister! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari tuturor! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Karina , azi a plecat premiul spre tine , sper sa ajunga cu bine si sa va placa !!!!! Asteptam si poze de voi cu cadoul !!!!
Stele , asa cum ti-am spus iti respect dorinta , si nu pot spune dacat ca imi pare rau ca nu s-a putut !!! Premiul va pleca spre un alt castigator cand vom mai organiza concursul !!! Tie iti pot spune ca la tine era vorbe de un ursulet Coca Cola . !!!! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| georgy_adinutza, multumim mult !Poate ursuletul Coca Cola va ajunge la altcineva care are mai mare nevoie ! |
|
| Georgy, azi am primit premiul de la tine! Multumim mult de tot pentru baticutz, ne-ai facut o bucurie, esti o scumpa! Karina a pescuit cu manutele ei plicul din mailbox si ne-am bucurat tare cand l-am deschis...si bineinteles ca i-am facut si proba si ii sta foarte bine cu rosu! Te pupam pe tine si pe Adinuta! O sa o trag in poza zilele astea si o sa o pun imediat ce imi rezolv problema cu programul de descarcare a pozelor, sper sa o rezolv pana in weekend. Thanks again! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| delfinasa wrote:Georgy, azi am primit premiul de la tine! Multumim mult de tot pentru baticutz, ne-ai facut o bucurie, esti o scumpa! Karina a pescuit cu manutele ei plicul din mailbox si ne-am bucurat tare cand l-am deschis...si bineinteles ca i-am facut si proba si ii sta foarte bine cu rosu! Te pupam pe tine si pe Adinuta! O sa o trag in poza zilele astea si o sa o pun imediat ce imi rezolv problema cu programul de descarcare a pozelor, sper sa o rezolv pana in weekend. Thanks again!
Ma bucur foarte mult ca v-a placut premiul !!! Banuiam ca unei Miss ii sta bine cu rosu !!!! |
|
| Ia uitati-o pe minimiss eleganta cu baticutzul primit premiu de la Georgy si Adinuta Multumim Adinuta si mami! delfinasa attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Karinutza, esti tare frumoasa, orice ti-ar pune mami pe tine !
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Esti o scumpa Karina si iti sta foarte bine cu baticutul rosu.! Esti ca o adevarata gospodina , ca tot o ajuti tu pe mami la treaba! |
|
|