Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Dragelor , va propun un nou concurs ptr aceasta saptamana " MINIMISS & MINIMISTER ELEGANTA !"
Fiecare mamica isi va inscrie puiutul in concurs cu 1 singura fotografie, cu micutul/micuta intr-o vestimentatie care sa fie cat mai eleganta !!!
Inscrierile se vor putea face pana vineri, 12 mai 2006, ora 00:00, urmand ca votarea sa se faca in perioada 13-14.05.2006.
Votarea se va efectua astfel: - fiecare membru are voie sa voteze o singura data si sa aleaga un castigator la categoria MINIMISS (adica o fetita ) si un castigator la categoria MINIMISTER (un baietel ) . - in functie de numarul de voturi liber exprimate, vom desemna castigatorii concursului " MINIMISS & MINIMISTER ELEGANTA !"
Vor fi 2 PREMIUL I care vor consta in : cate o felicitare electonica si o surpriza pe care marii castigatori o vor primi direct prin posta.
Mamici, asteptam sa va vedem puiutii cat de eleganti pot fi ! Succes tuturor participantilor !
P.S. in cazul in care nu voi fi luni 15.05.2006 pe forum , inseamna ca voi fi la tara , de unde nu ma pot conecta si o rog pe AdrianaC daca doreste sa faca ea clasamentul , urmand ca la intoarcerea mea de la tara sa trimit si premiile fericilor castigatori . Daca nu plec , o sa bantui pe forum !!!
|
|

| Fetelor ,
va astept cu inscrierile ... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| PRIMAAAA !!! so....sunt cam "cascata", dar dupa cum vedeti alaturi de un "domn" bine...in concluzie..o pereche eleganta Tina attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| HOP SI NOI PE AICI SPERAM SA VA PLACA LA ALTE CONCURSURI NICI MACAR NU NE_TI REMARCAT yuby_tica attached the following image(s):

|
|

| yuby_tica wrote:HOP SI NOI PE AICI SPERAM SA VA PLACA LA ALTE CONCURSURI NICI MACAR NU NE_TI REMARCAT
nu fi suparata , nici noi nu am fost remarcate la alte concursuri , dar uite ca acum am castigat si noi !!!
asa ca , curaj !!! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Tina wrote:PRIMAAAA !!! so....sunt cam "cascata", dar dupa cum vedeti alaturi de un "domn" bine...in concluzie..o pereche eleganta
Si unde mai pui ca am si ciorapei cu inimioare,poate se infiripa ceva...dar sunt prea somnoroasa sa vad ce |
|

| Tina wrote:PRIMAAAA !!! so....sunt cam "cascata", dar dupa cum vedeti alaturi de un "domn" bine...in concluzie..o pereche eleganta
nici nu putea sa fie o deschidere mai frumoasa , decat aparitia unui ingeras!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 103
| Putem sa inscriem ingerasa fara mami sau tati langa ea? Noi inca nu am avut evenimente deosebite (la botez, draga de ea, in loc sa primesca musafirii, a dansat cu piticutii in vise), insa urmeaza..... De-o fi una, de-o fi alta, noi oricum venim la concurs si om vedea de e de bine ori ba! dianhana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| La implinirea unui anisor:
 |
|

| Stele pe cer, sa nu il dai nimanui...pastreaza-l bine de tot, ca tare ne place, dragul de el! |
|

| dianhana wrote:Putem sa inscriem ingerasa fara mami sau tati langa ea? Noi inca nu am avut evenimente deosebite (la botez, draga de ea, in loc sa primesca musafirii, a dansat cu piticutii in vise), insa urmeaza..... De-o fi una, de-o fi alta, noi oricum venim la concurs si om vedea de e de bine ori ba!
Ce printesa esti tu draga!!!! |
|

|
Il da mami, il da unei domnisoare, dar daca mosteneste temperamentul lui mami, cred ca pleca singurel, fara permisiune !Poate o fi mai putin naravas decat mami ! |
|

| Pai, noi tocmai de aceea spuneam...sa Ni-l pastrezi, mai, Stele_pe _ cer! |
|

| dianhana wrote:Pai, noi tocmai de aceea spuneam...sa Ni-l pastrezi, mai, Stele_pe _ cer!
Gata...l-am pus deoparte pentru printesa ca cu o asa soacra romantica, o sa fie fi-miu in al 9 le cer ! |
|

| Inca mai asteptam inscrieri !!!!!
|
|
|