MINIMISS & MINIMISTER ELEGANTA !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Monday, May 8, 2006 2:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Dragelor , va propun un nou concurs ptr aceasta saptamana " MINIMISS & MINIMISTER ELEGANTA !"

Fiecare mamica isi va inscrie puiutul in concurs cu 1 singura fotografie, cu micutul/micuta intr-o vestimentatie care sa fie cat mai eleganta !!!

Inscrierile se vor putea face pana vineri, 12 mai 2006, ora 00:00, urmand ca votarea sa se faca in perioada 13-14.05.2006.

Votarea se va efectua astfel:
- fiecare membru are voie sa voteze o singura data si sa aleaga un castigator la categoria MINIMISS (adica o fetita ) si un castigator la categoria MINIMISTER (un baietel ) .
- in functie de numarul de voturi liber exprimate, vom desemna castigatorii concursului " MINIMISS & MINIMISTER ELEGANTA !"

Vor fi 2 PREMIUL I care vor consta in : cate o felicitare electonica si o surpriza pe care marii castigatori o vor primi direct prin posta.

Mamici, asteptam sa va vedem puiutii cat de eleganti pot fi !
Succes tuturor participantilor !

P.S. in cazul in care nu voi fi luni 15.05.2006 pe forum , inseamna ca voi fi la tara , de unde nu ma pot conecta si o rog pe AdrianaC daca doreste sa faca ea clasamentul , urmand ca la intoarcerea mea de la tara sa trimit si premiile fericilor castigatori . Daca nu plec , o sa bantui pe forum !!!
ras ras ras
georgy_adinutza
Scris: Monday, May 8, 2006 2:59 PM
Nivel

Fetelor ,

va astept cu inscrierile ...
Tina
Scris: Monday, May 8, 2006 3:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
PRIMAAAA !!! so....sunt cam "cascata", dar dupa cum vedeti alaturi de un "domn" bine...in concluzie..o pereche elegantaras

Tina attached the following image(s):
sa502022 2.jpg

yuby_tica
Scris: Monday, May 8, 2006 3:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
HOP SI NOI PE AICI SPERAM SA VA PLACA LA ALTE CONCURSURI NICI MACAR NU NE_TI REMARCATplans

yuby_tica attached the following image(s):
d1010012 copy.gif

georgy_adinutza
Scris: Monday, May 8, 2006 3:39 PM
Nivel

yuby_tica wrote:
HOP SI NOI PE AICI SPERAM SA VA PLACA LA ALTE CONCURSURI NICI MACAR NU NE_TI REMARCATplans

nu fi suparata , nici noi nu am fost remarcate la alte concursuri , dar uite ca acum am castigat si noi !!!

asa ca , curaj !!!
mihaela75
Scris: Monday, May 8, 2006 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Tina wrote:
PRIMAAAA !!! so....sunt cam "cascata", dar dupa cum vedeti alaturi de un "domn" bine...in concluzie..o pereche elegantaras

Si unde mai pui ca am si ciorapei cu inimioare,poate se infiripa ceva...dar sunt prea somnoroasa sa vad cesic pupici
georgy_adinutza
Scris: Monday, May 8, 2006 4:51 PM
Nivel

Tina wrote:

nici nu putea sa fie o deschidere mai frumoasa , decat aparitia unui ingeras!!!!
dianhana
Scris: Monday, May 8, 2006 11:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/24/2006
Putem sa inscriem ingerasa fara mami sau tati langa ea? Noi inca nu am avut evenimente deosebite (la botez, draga de ea, in loc sa primesca musafirii, a dansat cu piticutii in vise), insa urmeaza.....yes yes yes
De-o fi una, de-o fi alta, noi oricum venim la concurs si om vedea de e de bine ori ba!

dianhana attached the following image(s):
hana roz.jpg

stele_pe_cer
Scris: Monday, May 8, 2006 11:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
La implinirea unui anisor:

dianhana
Scris: Monday, May 8, 2006 11:36 PM
Nivel

Stele pe cer, sa nu il dai nimanui...pastreaza-l bine de tot, ca tare ne place, dragul de el! love1 love1 love1
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, May 9, 2006 3:50 PM
Nivel

dianhana wrote:
Putem sa inscriem ingerasa fara mami sau tati langa ea? Noi inca nu am avut evenimente deosebite (la botez, draga de ea, in loc sa primesca musafirii, a dansat cu piticutii in vise), insa urmeaza.....yes yes yes
De-o fi una, de-o fi alta, noi oricum venim la concurs si om vedea de e de bine ori ba!

Ce printesa esti tu draga!!!!
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, May 9, 2006 3:58 PM
Nivel

dianhana wrote:
Stele pe cer, sa nu il dai nimanui...pastreaza-l bine de tot, ca tare ne place, dragul de el! love1 love1 love1

Il da mami, il da unei domnisoare, dar daca mosteneste temperamentul lui mami, cred ca pleca singurel, fara permisiuneras !Poate o fi mai putin naravas decat mamiras !
dianhana
Scris: Tuesday, May 9, 2006 7:26 PM
Nivel

Pai, noi tocmai de aceea spuneam...sa Ni-l pastrezi, mai, Stele_pe _ cer!
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, May 9, 2006 8:48 PM
Nivel

dianhana wrote:
Pai, noi tocmai de aceea spuneam...sa Ni-l pastrezi, mai, Stele_pe _ cer!

Gata...l-am pus deoparte pentru printesasic ca cu o asa soacra romantica, o sa fie fi-miu in al 9 le ceryes !
georgy_adinutza
Scris: Thursday, May 11, 2006 9:37 AM
Nivel

Inca mai asteptam inscrieri !!!!!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.