Profil: mimi36
Despre
Utilizator: mimi36
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, April 5, 2015
Ultima vizita: Monday, March 11, 2019 12:06 AM
Numarul de postari: 29
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Sunday, February 25, 2018 5:16 PM
marry90 wrote:
In a cita zi dupa ciclu se face transferul de embrioni congelati?
depinde de fiecare în parte la mine sa facut la 25 zi de ciclu
Postat: Friday, May 26, 2017 11:35 PM
yonica wrote:
Buna Tania!Eu sunt nou membru pe forum si nu prea stiu cum functioneaza, am mai incercat un mesaj dar n-am primit niciun raspun.As vrea sa ajung si eu la Dr.Diana AlFaraj, dar vreau intai sa-i trimit pe mail toate analizele mele si eventual sa-mi fac si altele inainte sa merg la Chisinau deoarece sunt din Iasi.Imi poti da o adresa de mail sa pot lua legatura cu d-nei?Mai cunosti pe cineva cu reusita la Medpark cu o varsta peste 40 de ani si cu un AMH=0,4?

Bun venit yonica adresa D-nei Diana e fl@medpark.md. Deobicei raspunde repede. Daca doresti sa incepi FIV atunci succes .
Postat: Sunday, May 14, 2017 4:50 PM
adinutzza wrote:
Multumesc de incurajare mimi36. Sa va traiasca fetita sanatoasa!Am mare incredere in cei de la Medpark!
Multumesc mult adinutzza.Domnul sa-ti ajute si sa te vedem cu un beta grasuttopai
Postat: Saturday, May 13, 2017 1:01 AM
adinutzza wrote:
Am facut laparoscopia la Chisinau si totul a decurs foarte bine, numai ca am ramas fara trompe, aveam hodrosalpinix in ambele. Am fost operata de domnul doctor Maxim Calaras si am fost impresionata de modul in care isi ingrijesc pacientii. Nu am avut durerri foarte mari, ameteala in prima zi si cam atat....Acum ne pregatim de Fiv..
Sunt pe aici fete care au reusit cu FIV fara trompe? As avea nevoie de incurajari...
Nu
buna adinutzza. Eu sint fara trompe si am reusit din prima la Medpark . Avem acum o fetita gingasa dragalasa si foarte cuminte.
Postat: Monday, March 27, 2017 8:42 PM
shurshunea wrote:
Daa e mica lumea asta :))

Voi bravo ca v-ati decis inca la un transfer fiind fetitsa asa micuta.

Eu mereu am avut frica cum s-al ridic in brate pe asta mic fiind insarcinata ..aveam frica de perdere.. si poate undeva subcontient nu m-am ghindit corect de asta si a iesit 0.1 rezultatul. Mama zice ca daca au de prins se tin si cu miinele si cu picioarele ..

Mai faceti alt fiv ?
Nu cred ca mai fac altul, voi vedea ce e cu embrionul ramas. Fata cea mare anul acesta termina liceul. Vrea sa dea la medicina contractul e scump, nu prea tragem nadejde la buget cu toate ca are medie buna. Tu mai ai fulgusori ???
Postat: Monday, March 27, 2017 12:04 PM
Da atunci am venit la control ca la câteva zile am avut transfer. Asa e mai avem fata cea mare în curând va face 19.
Am transferat 2 congelati ?i a mai ramas doar unul. Nu ?tiu daca lau mai congelat iar, caci trebuia sa merg la control dupa ciclu însa asta mica a facut angina ?i nu am mai vrut s-o port pe drumuri. Chiar ?i vremea o luna în urma era cu capricii. Atunci mi-am zis ca o sa merg mai târziu la ea. Nu am cu cine lasa buburuza mica acasa. Scuze daca sunt gre?eli scriu de pe tel la calculator nu prea îmi ajunge timp. Dar sa ?tii ca de când incepusei stimularea ?i pana la rezultate pozitive am trait emo?iile împreuna cu tine. Poate chiar acest forum ma facut sa merg mai departe.(fiind dupa 2 nereu?ite la repromed)
Postat: Sunday, March 26, 2017 6:26 PM
Buna ziua fetele. Demult nu am mai scris, dar v-am citit postarile. Îmi pare rau pentru shurshunea. Am fost ?i eu acum o luna ?i jumatate în aceia?i situa?ie ca ?i tine. Cu rezultatul 2.6 beta. Am fost o data la control la d-na Diana ?i era o doamna cu baie?el iar eu eram cu fetita cu caruciorul. Nu erai tu????
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Wednesday, June 15, 2016 2:04 PM
Scuze ca am scris cu greseli sunt de pe tel.…
Postat: Wednesday, June 15, 2016 2:00 PM
[quote=vicky88]quoteAsi vrea sa ma alatur si eu de cuvintele tale Viki la fel si eu am avut doua fivuri nereusite la repromed..Ca mai apoi prin cu ajutorul d-nei Diana si a bunului Dumnezeu sa reusim din prima . Mai avem putin si ne vom tine fetita in brate. La repromed in afara de banii care ii achti in casa trebuie sa mai pui si buznare. Nu vreu sa zic de rau de medicii de la repromed,dar au ceva de invatat de la cei de la medpark.
Postat: Saturday, February 27, 2016 7:16 PM
Buna seara. Nu am mai scris de mult dar am urmarit intotdeauna notatile de pe forum. Vreau sa spun ca am facut fiv la Medparc si a iesit reusit si ii multumesc bunului Dumnezeu si echipei de medici pentru efortul depus . Acum avem 14 saptamini si sintem bine. Succes la toate fetele care intrs in protocol ss bs fie intr-un ceas bun