Milieuri / fete de masa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Sunday, June 17, 2012 8:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
AnaMaria, multumesc mult de totcomputerlove Imi plac toare dar cred ca ma opresc la ultima, daca nu mai vii cu altele pe parcurs sa ma razgandesc iarsic Oare de ce in ultima schema sunt ochi si cu rosu si cu negru? Mi se par la fel, e vreo smecherie pe care n-o stiu?
cristinapatrascu66
Scris: Sunday, June 17, 2012 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
foarte frumoase mileurile
bire.anamaria
Scris: Monday, June 18, 2012 6:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mikaela eu cred ca sunt asa doar ca sa faca diferenta intre randuri si ma bucur cati plac.nu mai pun pana nu o faci pe astaras te las so lucrezi linistita.dupa aia mai vedembounce
serarg
Scris: Monday, June 18, 2012 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
Am si eu niste reviste de mileuri,Sabrina,dar din pacate au doar modele rotunde.
Anamaria,ce modele frumoase!
mikaela
Scris: Monday, June 18, 2012 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
bire.anamaria wrote:
mikaela eu cred ca sunt asa doar ca sa faca diferenta intre randuri si ma bucur cati plac.nu mai pun pana nu o faci pe astaras te las so lucrezi linistita.dupa aia mai vedembounce

hohot Da, da, ma apuc curand, sa-mi gasesc ata computerlove computerlove Multumesc!
Ciula
Scris: Friday, June 29, 2012 9:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/14/2009
ligia27 wrote:
acesta cu floarea soarelui mi-a placut enorm ca acum il fac a 2 oara. mi-am propus ca de data aceasta sa fac set cu inca 6 mai mici pentru pahare.sic

imi place si mie si m-am apucat si eu sa fac dar ma deranjeaza ca iese asa de cret...vad ca si la tine,Ligia asa a iesit...undeva am gresit oare?n-ar trebui sa stea mai plata?

nu reusesc sa pun poza aici...e la pag.13...scuze
ligia27
Scris: Friday, June 29, 2012 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
Ciula wrote:

imi place si mie si m-am apucat si eu sa fac dar ma deranjeaza ca iese asa de cret...vad ca si la tine,Ligia asa a iesit...undeva am gresit oare?n-ar trebui sa stea mai plata?

nu reusesc sa pun poza aici...e la pag.13...scuze

CIULA nu iti fa griji. in momentul in care o vei clati si o vei intinde un pic ea se va aseza bine. asa imi faceam si eu griji. uite aici http://forum.7p.ro/Concurs--Sa-ne-decoram-casa.aspx?g=posts&t=14556&p=13 vei gasi mileul cu floarea soarelui gata apretat si calcat.
spor in continuare.
Ciula
Scris: Friday, June 29, 2012 11:56 AM
Nivel

multumesc mult! ma straduiesc sa o fac cat se poate de bine ca va fi un cadou...ras
Ciula
Scris: Tuesday, July 10, 2012 8:10 AM
Nivel

nu avansez deloc cu mileul asta...nu ma atrage deloc...fiecare rand vine altfel facut si in momentul de fata nu am dispozitia necesarasorry

am gasit unul altul dar nu am schema...poate aveti voi si ma ajutati...

sau alta idee...un mileu care merge usor,chiar din 1+6 piese(unul mare si 6 mici)...trebui sa fie un cadou pt o matusa pe care o voi vizita vara asta...si stiti cum e...se apropie concediul si putin,putin,putin,fff putin mi-am pierdut rabdareasic ...vreau ceva simplu si frumos...hhhmmmm cam multe vreau...

acesta e poza de la mileul ce am mai gasit...

ligia27
Scris: Tuesday, July 10, 2012 9:52 AM
Nivel

CIULA ESTE FOARTE FRUMOS MODELUL CU FLORI ROSII. NU AM SCHEMA DAR DACA ITI PUI PICIOARELE IN APA RECE EU ZIC CA IESE PANA LA URMA.

ASA AM LUCRAT SI EU LA PRIMUL. ERAM PUTIN DEZAMAGITA PENTRU CA IL VEDEAM PUTIN CRET DAR NU ITI FIE TEAMA .IN MOMENTUL IN CARE IL CLATESTI SI IL CALCI EL SE INTINDE.

NU NE ARETI UNDE AI AJUNS?
Ciula
Scris: Wednesday, July 11, 2012 7:20 AM
Nivel

problema e ca nu stiu unde e ap foto...de trei zile sufar din cauza asta...ori l-am pus undeva si nu stiu unde(ceea ce nu prea obisnuiesc,ptca are locul lui),ori cineva se bucura de el pe nedrept...dar inca sper in prima varianta...
m-am intors la floarea soarelui si ma "distrez"cu ea...si daca nici n-o sa-i placa la tanti matusa...alcool alcool alcool
Ligia mersi de incurajarejumatate din aceasta lucrare va fi meritul taucomputerlove
ligia27
Scris: Wednesday, July 11, 2012 7:57 AM
Nivel

ciula sigur ai sa-l gasesti ca mi-e nu imi pare rau dupa aparatul taau. se zice ca daca pierzi ceva si nu iti pare rau , ai sa-l gasesti. asa ca.......
Ciula
Scris: Wednesday, July 11, 2012 9:33 AM
Nivel

ligia27 wrote:
ciula sigur ai sa-l gasesti ca mi-e nu imi pare rau dupa aparatul taau. se zice ca daca pierzi ceva si nu iti pare rau , ai sa-l gasesti. asa ca.......

pupici pupici pupici
ligia27
Scris: Thursday, July 19, 2012 7:35 AM
Nivel

ciula draga,dar nu ne arati mileul daca l-ai terminat?
Ciula
Scris: Saturday, July 21, 2012 10:20 PM
Nivel

sigur ca vi-l arat...am terminat cel mare,am facut unul mic si ma apuc de cel mijlociu...doar ca,dupa cum v-am spus am ramas fara aparatplans ... cu cel nou nu ma descurc inca prea bine,dar voi veni cat de curand cu pozecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.