Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| AnaMaria, multumesc mult de tot Imi plac toare dar cred ca ma opresc la ultima, daca nu mai vii cu altele pe parcurs sa ma razgandesc iar Oare de ce in ultima schema sunt ochi si cu rosu si cu negru? Mi se par la fel, e vreo smecherie pe care n-o stiu? |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase mileurile |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mikaela eu cred ca sunt asa doar ca sa faca diferenta intre randuri si ma bucur cati plac.nu mai pun pana nu o faci pe asta te las so lucrezi linistita.dupa aia mai vedem |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Am si eu niste reviste de mileuri,Sabrina,dar din pacate au doar modele rotunde. Anamaria,ce modele frumoase! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| bire.anamaria wrote:mikaela eu cred ca sunt asa doar ca sa faca diferenta intre randuri si ma bucur cati plac.nu mai pun pana nu o faci pe asta  te las so lucrezi linistita.dupa aia mai vedem
Da, da, ma apuc curand, sa-mi gasesc ata Multumesc! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| ligia27 wrote:acesta cu floarea soarelui mi-a placut enorm ca acum il fac a 2 oara. mi-am propus ca de data aceasta sa fac set cu inca 6 mai mici pentru pahare.
imi place si mie si m-am apucat si eu sa fac dar ma deranjeaza ca iese asa de cret...vad ca si la tine,Ligia asa a iesit...undeva am gresit oare?n-ar trebui sa stea mai plata?
nu reusesc sa pun poza aici...e la pag.13...scuze |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| Ciula wrote:
imi place si mie si m-am apucat si eu sa fac dar ma deranjeaza ca iese asa de cret...vad ca si la tine,Ligia asa a iesit...undeva am gresit oare?n-ar trebui sa stea mai plata?
nu reusesc sa pun poza aici...e la pag.13...scuze
CIULA nu iti fa griji. in momentul in care o vei clati si o vei intinde un pic ea se va aseza bine. asa imi faceam si eu griji. uite aici http://forum.7p.ro/Concurs--Sa-ne-decoram-casa.aspx?g=posts&t=14556&p=13 vei gasi mileul cu floarea soarelui gata apretat si calcat. spor in continuare. |
|

| multumesc mult! ma straduiesc sa o fac cat se poate de bine ca va fi un cadou... |
|

| nu avansez deloc cu mileul asta...nu ma atrage deloc...fiecare rand vine altfel facut si in momentul de fata nu am dispozitia necesara
am gasit unul altul dar nu am schema...poate aveti voi si ma ajutati...
sau alta idee...un mileu care merge usor,chiar din 1+6 piese(unul mare si 6 mici)...trebui sa fie un cadou pt o matusa pe care o voi vizita vara asta...si stiti cum e...se apropie concediul si putin,putin,putin,fff putin mi-am pierdut rabdarea ...vreau ceva simplu si frumos...hhhmmmm cam multe vreau...
acesta e poza de la mileul ce am mai gasit...
 |
|

| CIULA ESTE FOARTE FRUMOS MODELUL CU FLORI ROSII. NU AM SCHEMA DAR DACA ITI PUI PICIOARELE IN APA RECE EU ZIC CA IESE PANA LA URMA.
ASA AM LUCRAT SI EU LA PRIMUL. ERAM PUTIN DEZAMAGITA PENTRU CA IL VEDEAM PUTIN CRET DAR NU ITI FIE TEAMA .IN MOMENTUL IN CARE IL CLATESTI SI IL CALCI EL SE INTINDE.
NU NE ARETI UNDE AI AJUNS? |
|

| problema e ca nu stiu unde e ap foto...de trei zile sufar din cauza asta...ori l-am pus undeva si nu stiu unde(ceea ce nu prea obisnuiesc,ptca are locul lui),ori cineva se bucura de el pe nedrept...dar inca sper in prima varianta... m-am intors la floarea soarelui si ma "distrez"cu ea...si daca nici n-o sa-i placa la tanti matusa... Ligia mersi de incurajarejumatate din aceasta lucrare va fi meritul tau |
|

| ciula sigur ai sa-l gasesti ca mi-e nu imi pare rau dupa aparatul taau. se zice ca daca pierzi ceva si nu iti pare rau , ai sa-l gasesti. asa ca....... |
|

| ligia27 wrote:ciula sigur ai sa-l gasesti ca mi-e nu imi pare rau dupa aparatul taau. se zice ca daca pierzi ceva si nu iti pare rau , ai sa-l gasesti. asa ca.......
|
|

| ciula draga,dar nu ne arati mileul daca l-ai terminat? |
|

| sigur ca vi-l arat...am terminat cel mare,am facut unul mic si ma apuc de cel mijlociu...doar ca,dupa cum v-am spus am ramas fara aparat ... cu cel nou nu ma descurc inca prea bine,dar voi veni cat de curand cu poze |
|
|