Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| M-am gandit si la un astfel de topic pt ca zilile acestea am lucrat si eu ceva si vreau sa va arat,dar nu am gasit topicul potrivit. Am inminte cateva modele de fate de masa, dar nu stiu cada timpul imi va permite sa finalizez acest lucru. Cine stie? Poate in timp...
Iata! Cu sigurana si voi ati lucrat ceva de genul acesta!
Nu prea ma pricep sa apretez |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Am si eu cateva dar nu sunt facute de mine ci de o vecina eu doar le-am cumparat le voi poza si le voi posta!!! |
|
| Cu siguranta!:015:
|
|
| Ma gandeam sa combin un material textil cu floricele crosetate, cu funditze... Vreau sa lucrez o astfel de fata de masa pentru ca vreau sa o fac sa stea acolo, chiar daca "terorista" ( fata mea ) e prin preajma!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ileana imi place mileul Esre foarte reusit !L ai facut dupa o schema?sau cum?Detalii Detalii Anabela abia astept sa pozezi si tu mileurile! |
|
| R1: 4 x ochi le lant R2: 9 x picioruse duble...
Dar cel mai bine va arat de unde m-am inspirat. Pe imagine e o adresa de intrenet:018:
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ileana multumesc! O sa intru de curiozitate sa vad!Eu nu ma incumet sa fac! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/25/2009 Mesaje: 9
| BUNA AM LUCRAT SI EU MULTE MILEURI DAR IATA PREFERATUL MEU siqiiqis attached the following image(s):
|
|
| Grozav!!!
Nu situ ce marime are milieul tau, dar imi place!!! Vad ca are si motiv crestin in acelasi timp. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Dragute , eu una nu mai folosesc mileuri de mult. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/4/2008 Mesaje: 144
| si eu am scos toate mileurile din casa.aveam cateva din laseta nu f. multe.dar chiar zilele trecute ma gandeam sa le pun la loc.mai fac o schimbare ca mobila o voi schimba laaaaaaaaaaaaaaaaaa multa vreme deacu in colo |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoase mileuri! |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Foarte frumoase mileurile Si eu ca si Roxanel le-am scos pe toate din casa dar totusi daca as primi asa ceva cred ca l-as pune pe undeva sa dea bine |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Ileana, felicitari pentru mileu, e foarte dragut, spor la lucru in continuare Si eu un timp nu am folosit mileurile crosetate de mama dar mi se parea mobila prea "dezbracata", asa ca le-am asezat la vedere; oricum parerea mea e ca nu se compara lucrul facut de mina cu ceea ce se "fabrica"... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Foarte frumos fetelor! |
|
|