|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mamibogdan wrote:Nu vreau sa deschid topic nou, dar daca moderatorii vor considera ca nu se incadreaza bine aici, ii voi ruga sa deschida ei unul. Asadar, sa va arat cateva mileuri si fete de masa din snur, care-mi sunt tare dragi . Sunt mesterite de catre mama, e adevarat da' tot ale mele is
Foarte frumoase. Mai demult si mama facea, iar eu ii crosetam snurul, ce imi placea.
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2013 Mesaje: 5
| Buna ziua! Sunt noua pe acest forum. De curand a reinviat pasiunea pentru lucru de mana, crosetat... Iata ce-a iesit:
|
| Buna ziua! Sunt noua pe acest forum. De curand a reinviat pasiunea pentru lucru de mana, crosetat... Iata ce-a iesit:
|
Uploaded with ImageShack.us |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Foarte frumos este,Stanica. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor are cineva schema la mileul acesta?
sau va rog daca aveti alte modele,vrea o dna sa-i fac pentru o masa de 12 persoane un mileu,poate ma ajutati si cu modele,multumesc. am cautat am gasit dar mi se par grele,adica cu modele atat de incarcate
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| http://www.liveinternet.ru/users/5075436/post243394279/ |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Iti multumesc frumos,nu stiu cine esti dar in ultima vreme esti foarte saritoare cand e vorba de scheme si modele si iti multumec din inima,sper ca fetele a aprecieze ceea ce faci.
daca mai ai si alte modele pentru maa poti sa le pui. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/29/2009 Mesaje: 239
| fata de masa super erika attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Primul meu mileu!!!!!!! Nici nu va imaginati ce mandra is de el
|
|