Da chiar nu fac efort , nu an ridicat nimic nu am facut treaba in casa doar cat sa imi fac un ceai sau sa imi pun ceva de mancare, acum 2 zile am sangerat cate putin jum de zi si mici crampe , de atunci sunt ok nu am crampe dar mai este putin sange pe proteslip insa diluat si vag, asta fara sa fac efort, dr meu a spus ca este de la mica desprindere si chiar daca nu fac efort ce s a dezlipit v a curge ceva de acolo chiar daca isi revine cu tratament, areolele s au inchis la culoare semn ca sarcina evolueaza, si uterul se mareste si urinez 1 data pe ora, miercuri mna duc la control iar, multumesc de raspuns te pup cu drag
|
Salut mamici!! Am si eu o dilema si m ar ajuta sa stiu daca mai exista sau au existat situatii ca a mea! Sunt insarcinata in 6s si 5 z dupa masuratorile embrionului, puls are , a inceput de la 5s si 8z cu 106 dupa care miercuri la ultima eco 121-124 , problema mea este ca dr meu spune ca sacul gestational este cam mic , ce e drept a crescut un pic de la o sapt la alta insa tot in urma e si m a cam sperie pt ca am vazut pe forumuri cu mult de obicei sacul crescut fata de al meu la acelasi termen ... dr meu spune ca sunt cazuri multe in care se regleaza brusc de la 8-10 sapt , iau arefam de 200 cate 6 pe zi si no spa 80mg la 6 ore pt ca miercuri s a vazut o mica desprindere si fac repaus total 10 zile sa vedem dupa Boredom
|
Salut mamici!! Am si eu o dilema si m ar ajuta sa stiu daca mai exista sau au existat situatii ca a mea! Sunt insarcinata in 6s si 5 z dupa masuratorile embrionului, puls are , a inceput de la 5s si 8z cu 106 dupa care miercuri la ultima eco 121-124 , problema mea este ca dr meu spune ca sacul gestational este cam mic , ce e drept a crescut un pic de la o sapt la alta insa tot in urma e si m a cam sperie pt ca am vazut pe forumuri cu mult de obicei sacul crescut fata de al meu la acelasi termen ... dr meu spune ca sunt cazuri multe in care se regleaza brusc de la 8-10 sapt , iau arefam de 200 cate 6 pe zi si no spa 80mg la 6 ore pt ca miercuri s a vazut o mica desprindere si fac repaus total 10 zile sa vedem dupa
|
Am uitat sa mentionez ca de 2 saptamani iau arefam 200 ovule, nospa 40 o data la 8h la recomandarea dr bineinteles pt sustinerea sarcinii , probabil progesteronul ar fi influentat hcg si de aceea nu a mentionat inca de ea , acidul folic il iau inca cu 3 luni inainte si in continuare nu am oprit plus elevit 1
|
Multumesc de raspuns , nu mi-a recomandat probabil in functie de sapt viitoare se va lua in calcul asta ????
|
Buna mamici, am si eu o intrebare , astazi am fost la dr ginecolog pt a 2a ecografie avand 6 saptamani, din pacate dr nu a putut observa activitate cardiaca deoarece embrionul era prea mic , in rest toate dimensiunile erau normale (sacul gestational si vezicula). M-a reprogramat pt sapt viitoare , a mai patit cineva asta? Sunt un pic speriata , simptomele sunt prezente in special greata urinare frecventa si durerea+marirea sanilor , ultimul CM a fost pe 6 martie de obicei era regulat 24 de zile insa februarie si martie a fost de 30 zile , posibil sa fi ovulat mai tarziu??? multumesc!
|