Deci...... A mea... nu mai mananca aproape deloc ,acum iese destul de rar pe afara si nu are chef sa mai manance... pentru ca nu isi consuma energia,zic eu . De dimineata mananca o canita cu lapte,micuta,sau jumatate din una mare,si un ou ochi,sau un sandwish. Apoi,la pranz,inainte de somn o cana cu laptic,la fel,mica,sau jumatate din una mare. Gustare intre mese... vreo 3 bucatele de ciocolata... si seara,tarziu,pe la 9 inainte sa adoarma mai papa ceva,gatit.. cum ar fi o supa sau niste carnita,ceva consistent + 1 iaurt... si nu stiu ce sa ii fac,am incercat sa ii pun mai mult in farfurie (ea fiind obisnuita sa pape tot) ,dar lasa mai mult decat ma asteptam,acolo. Apoi,am zis ca ar fi o solutie sa 'ii fac pofta' inainte sa fie gata masa,poate mananca mai bine,dar nu merge. Si nu stiu ce sa ii mai fac,pentru ca nici nu merge la gradi,sa zic ca ar manca ceva acolo. Si daca o oblig nu mi se pare ca e bine... ea a fost mai voinicuta de mica,dar acum s-a inaltat destul de bine si se vede ca slabeste,sau cel putin se mentine la aceleasi kg. CEVA SUGESTII?
|
Astazi .... pipote in sos ,cu mamaliguta ! O ciorbita de afumatura,o tava de pulpe de pui si ca desert,budinca de vanilie :) !
|
Niciuna, fiindca s-au speriat si au 'fugit' toate .
|
Fetele.. nimic nu a mers.. se pare ca si markerul a intrat în perete si.. a trebuit sa varuim .
DAR MULTUMESC DIN INIMA CA V-ATI INTERESAT !
|
Am facut azi un pure de cartofi,mancare ne-a ramas de ieri.......... In schimb,am mai facut o tarta de mere cu frisca si ciocolata. Asa ca...... am mancare inca vreo 2 zile ! Sau poate....doar pana maine .... In orice caz,am in plan o ciorbita de varza ,niste varza cu ciolan si .... poate si niste cartofi fierti cu urdica .
daca v-am facut pofta
|
Varza cu carne de purcel ,ciorbita de perisoare si ciocanele cu cartofi copti la cuptor. Iar ca desert,o tarta cu branza si banane care a iesit interesant , si orez cu lapte si dulceata de zmeura .
|
A mai scos una azi,stand pe olita :
-Eu acum stau pe olita,si bebe o sa cada din burta mea !
|
A mea se trezeste de dimineata pe la 6:45 - 7:00 :174: ,vine in pat si poate mai doarme vreo jumatate de ora cu mine ,eu ma trezesc si merg sa pregatesc micul dejun ,si ma trezesc accidental cu ea in bucatarie . Sta treaza pana pe la 12:00 - 12:30 si adoarme,pana pe la vreo 15:30... apoi,se mai culca seara,pe la 21 - 22 .
|
Azi de dimineata,imi zice : -Mami,sa stii ca ai cea mai frumoasa oglinda! Eu,ma uit la ea si ii multumesc,iar ea zice : -Cand m-am uitat la ea mi-a venit s-o pup!
|
Am mai facut o prostioara...........hopa!
|