buna dimi,tuturor.Imi cer scuze daca nu postez in locul potrivit,dar poate ma ajuta cineva.am avut ultima menstra pe 29 noiembrie,am test sarcina pozitiv.ieri am fost la eco,dar dr zice ca nu vede decat un punctulet mic,e prea devreme sa imu dea detalii.m-a reprogramat pe saptamana viitoare.parca am de a?teptat o vesnicie.a mai patit cineva asa?
|
Miha,felicitari.Multa sanatate iti doresc.Si vad ca ai jumulit bine barza,acum trimite-o si pe la noi... Mie trebuia sa imi vina CM pe 9,dar nimic...bineinteles ca ieri am facut test si...negativ. Va pup pe toate...
|
|
Felicitari, Iuli.Sarcina usoara si sa fiti sanatosi.Si...bineinteles,trimite barza si la noi.Sarcina e mica pt eco,de la 5-6 saptamani se face de obicei prima eco.Sa ai concediu placut si...distractie.
|
Hai Iuli,ne tii in suspans...
|
Neata tuturor si o zi cât mai minunata.Va poftesc la cafeluta.Iuli hai da-ne vestea cea buna O zi racoroasa tuturor!!!
|
|
Fetelor,cred ca nici la mine nu vine barza luna asta,nu am nici un simptom. Sa vedem,pe 9 ar trebui sa vina rozi.dar sper sa uite adresa mea.V-am pupacit.NOAPTE BUNA SI MUUULTE TESTE POZITIVE!!!
|
Kali multumim de casuta noua ?i ca ne-ai trecut pe listuuuta.Iar fetelor mai"vechi" va rog sa va mutati la gravidute. V-am pupat.Noapte buna tuturor!!!
|
Neata fetelor! Mia.Georgi.Iuli sa dea Doamne Doamne sa aveti bebe in burtica. Asteptam vesti de la fetele care sunt la testare. In 9 ar trebui sa vina Rozi,dar sper sa uite de mine 9 luni. Va pup si va doresc o saptamana minunata cu muuuuulte teste pozitive.
|
Juwy eu am ciclul regulat de 30 zile,dar luna asta cred ca am ovulat mai tarziu.Lili eu chiar am ramas afis.Nu pot sa cred...Pupici tuturor si sa vad teste pozitive cat mai multe.Eu duminica plec la nunta.Asa ca voi intra luni,poate imi dati vesti bune.Weekend placut tuturor!!!
|
Felicitari Lili.Chiar daca se vede slab a doua liniuta,e pozitiv.Daca ai zis ca mai faci un test duminica o sa se vada clar. pt tine sa fie bebe.Fetelor daca am avut prima zi de ciclu pe 9 iunie,se poate sa fi ovulat doar azi,a 21-a zi? Eu asa cred dupa cum am verificat mucusul cervical.Oricum am bebelit ieri.Sper sa fie ok si sa vina bebe.Noapte buna tuturor!!!
|