minunate! felicitari pentru tot ceea ce lucrezi!
|
ce frumuseti! felicitari!
|
ce frumuseteeee..... felicitari! impecabil lucrata! o ,,trandafirata" superba! iar bobocica este mai mult decat minunata!
|
of...a mea nu mananca mai nimic...prefera supa sau ciorba. si lapte mult! ocazional mai vrea cate un iaurt sau mar.
|
noi nu a mers mai nimic... sia cum, al 4 ani, tot constipata este fetita. face rar, bulinute...am inercat orice... am vazut ameliorari cand manca prune sau pere.
|
buna seara, mamici! eu sunt intr-o pasa foarte prosta pentru ca am observat de mai mult timp ca fetita mea cea mica are piciorusele curbate. doctorii mi-au spus initial ca e normal, ca toti copii sunt un pic cracanati... astazi a fost diagnosticata cu tibii vara si pe 1 februarie mergem sa facem analize care sa poata depista un rahitism, desi i-am dat vigantol de la 14 zile de la nastere. am inima stransa... am fost intai, cu trimitere, la un medic ortoped, un mos care vorbea cu ochii inchisi, si care m-a invinuit nonstop..ca am fortat copilul sa mearga! dar, nicol a mers singura de la 9 luni, a plecat asa..deodata prin casa. ce era sa fac? sa o leg de pat? oricum, mi-a zis ca el taie oase, nu prescrie calciu... mi-a spus sa o duc la mare, o luna pe an si sa o las la tara, sa alerge in soare, sa ii fac masaj si sa o invat sa mearga pe varfuri. acum, am fost la pediatru si asteptam sa vedem ce schema adoptam dupa rezulatele analizelor. mi-e teama ca imi va prescrie D3 injectabil...am inteles ca nu se mai gaseste. voi v-ati confruntat cu asa o situatie?
|
frumoase! si multe! bravo! ai o vitezaaa....
|
si eu vreau sa slabesc....mi-am cumparat azi niste degresate si de maine zic sa incep. eu nu incep nimic de luni ca nu imi iese! am urmat acum 3 ani o dieta si am slabit muult atunci, cred ca 10 kg in 2 luni. cam asa mi-ar trebui si acum! cred ca de maine intru tot pe aceeasi dieta. va pup si va tin la curent!
|
sa va arat si setul pentru Daria

|
ce minunatii! saptamana viitore as vrea sa incerc si eu o minge pentru fete...au prins drag de jucat cu mingea prin casa si ma gandesc la bietii vecini! asa ca ma ai de client sa ma inveti! mor dupa paturicile cu flori! si pernuta aia mare mi-a rama la suflet de ceva vreme...dar trebuie sa gasesc cu ce sa le umplu. ce merge?
|