O primavara frumoasa va doresc dragele mele si sa vina barza cat mai curand caci tare mult o asteptam!
|
Adina iti tin pumnii! Sanse sunt! Paty felicitari!sa ne iei si pe noi la gravidute!
La mine nimic nou.am fost cam ocupata in acest weekend si vad ca ati fost f vorbarete! Va pup pe toate !
|
Lili nu pot da cred! Eram sigura ca e bine!imi pare atat de eau!sa nu iti pierzi speranta!Dumnezeu ne va ajuta pe toate! bine ai revenit!
|
cerradia wrote:Buna aspirici vorbarete! Noi suntem foarte bine! Bobita e la mine in burtica. Embrioloaga a spus ca arata f bine, are 8 celule si speram sa fie lipicios si luptator! Va pup si va multumim, si eu si bobita pentru gandurile bune! pe Adinuta am certat o in privat. Ma bucur pt tine!acum stai limistita..nu te agita ca Adinuta!asteapta beta@
|
Adina draga mea...ma enervezi! te bat! de ce nu poti tu sa stai linistita,sa te relaxezi si sa il lasi pe bebe sa stea la caldurica 9 luni? nu iti mai fa gansuri aiurea, caci tu esti graviduta!!! sunt sigura de chestea asta! pana nu vezi beta nu te mai stresa ca i faci rau lu bebe! nu mai fa teste! da-le incolo! pana luni nu mai e mult! hai te pup si asteptam sa ne faci cinste!
|
Sonya wrote:Miha_Ella Multumesc pntru urari, asemenea iti doresc si eu. La primul consult am fost la stat, dar acelasi medic are si cabinet privat! Dar la ce dr mergi?eu mergeam la Stanca la dr Iuhas.el m-a operat si de extrauterina.acum iau o pauza pt ca am facut si stimulare.
|
andy07 wrote:Wow ce ovulatie frumoasa, Miha_Ella, daca pot sa spun asa e f clar ca ai ovulat, nu poti decat sa speri ca ovulul tau a fost suficient de rezistent si poate, cine stie... Sper sa fi rezistat...dar sunt putine sanse!si daca am ovulat pe partea stanga unde nu am trompa..clar...zero sanse!acum ce vrea bunul Dumnezeu! Emotii mari am pt Ceraida saraca!prin cate nereusite a trecut...ma rog ca de aceasta data sa reuseasca!
|
Pfff dragele mele ce vorbarete ati fost zilele acestea!!! Imi pare rau pt fetele carora le-au venit uratii!nu va descurajati! Paty felicitari!!! ma bucur f mult pt tine! ceraida iti tin pumnii si ma rog bunului Dumnezeu sa fie bine! Adina m-am ingrozit de colectia ta de seringi! Di eu as face din ora in ora pt bebele meu!Abia astept sa primim vesti bune! Sonya bine ai venit si iti doresc sedere cat mai scurta aici!la ce dr mergi?la privat sau la stat? Despre mine va pot spune ca, cred ca am ovulat luni ..luni spre marti,dar doar azi am reusit sa facem ceva pt ca iubitul meu a avut operatie la un ochi vineri,iar luni la celalalt.si nu se simtea bine deloc!eu am putina speranta,daca nu lunile viitoare! Va pup !
|
anyta88 wrote:abia ce a venit de la medic. se vede sarcina, are aproximativ 5 spatamni:D:020: Felicitaaaaaari!acum sa nu te mai stresezi!trimite si la noi barza!
|
bby88 wrote:Neata fetelor Imi pare rau pentru testele negative..Sper sa vina mai repede si ziua cand vom vedea toate dublu. Eu ieri am facut HSG si desi a iesit ca am ambele trompe permeabile si totul e bine sunt tot mai dezorientata..Interventia a fost dureroasa rau dar a trecut repede..dr care mi-a facut-o a zis ca totusi substanta a patruns foarte greu in trompe mai ales in stanga unde aproape ca nu vroia aproape deloc dar am strans din dinti, a insistat si a trecut. Acum sunt intre ciocan si nicovala doctora care a facut investigatia mi-a zis sa prestez de luna asta ca sunt sanse mari acum dupa ce a trecut substanta.. Medicul meu mi-a zis sa nu mai fac nimic luna asta si luna viitoare sa facem direct inseminare ca nu are rost sa mai incerc natural acum ca stiu ca toate sunt bune si ca poate e la el o problema cu gigeii (desi are spermograma facuta de 2 ori si rezultatele au fost bune).. luna trecuta imi spusese altceva...sa incerc si natural in luna cu hsg ca nu or sa fie probleme. nu stiu cum sa mai fac...as face inseminare si azi daca as putea si daca as sti ca de asta am nevoie, dar am o banuiala ca el ma impinge spre asta ca sa mai faca niste bani...mai ales ca eu am insistat sa fac hsg.. el vroia sa o facem asa inseminarea fara analize. Voua vi s-a zis sa faceti pauza in luna cu hsg-ul? Eu urmeaza zilele astea sa ovulez...adica iar ar fi de bine..nu am facut nicio stimulare si ieri aveam folicul de 19mm si endo de 9mm.. Cred ca o sa iau o pauza de la tot...si peste cateva luni voi merge in bucuresti la alt medic sa vad ce mai e de facut si daca e cazul facem orice. V-am ametit de tot...imi pare rau. Sa aveti weekend frumos Cand am cacut HSG si ginecologul si radiologul au zis sa incerc din acea luna ca sansele sunt mult mai mari!dar eu neavand o trompa am ovulat fix pe acea parte!eu zic sa nu ratezi ocazia si sa incerci!nu are ce rau sa se intample!
|