Profil: mihaela_manea
Despre
Utilizator: mihaela_manea
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, June 18, 2011
Ultima vizita: Tuesday, October 9, 2012 2:08 PM
Numarul de postari: 50
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Fazan - 16
Postat: Saturday, August 6, 2011 8:26 AM
al-altcineva
Subiect: Fazan - 16
Postat: Saturday, July 23, 2011 10:54 AM
or-ordine
Subiect: Intoleranta la proteina din laptele de vaca
Postat: Wednesday, July 20, 2011 2:06 PM
koko2008 wrote:
Noi am depistat alergia la 6 luni...voma si urticari. De la branzica. Doctorii au zis ca nu are cum si poate i am dat eu prajituri cu crema....la 6 luni banghead In fine.Am mai incercat si aceeasi treaba.Pana la 3 ani nu i am dat deloc lactate.La 3 ani si ceva am incecat cu putin lapte...azi o lingurita,maine 2....si tot asa.Apoi cu iaurt.
Oricum trebuie sa i faci analize amanuntite.Eu m am consultat mereu cu medicul meu.
in tot acest timp ce lapte iai dat.aptamil pepti?pana la ce varsta iai dat lapte special?
Subiect: Mami in anul 2010
Postat: Monday, July 18, 2011 6:22 PM
dance si noi ne inscriem
mamica lui Antonyo nascut pe 13.04.2010
Subiect: Clubul mamicilor cu 1 pitic
Postat: Monday, July 18, 2011 6:19 PM
Si noi ne inscriem suntem nascuti pe 13.04.2010 si sunt baietel mititel pe nume Antonyo.va pup
Postat: Monday, July 18, 2011 6:01 PM
[quote=koko2008]Eve are 4 ani acum. Noi am luat o incet. Putin azi putin maine si vad ca i ok. Daca ai intrebari scrie aici.Poate intereseaza si alte fete. [/quoteAm inteles ca iai facut analizele din 6 in 6 luni,ce aflai atunci?si cand iai introdus laptele treptat nu a avut nici-un fel de reactie?la ce varsta ai depistat alergia si cum sa manifestat la voi?
Postat: Monday, July 18, 2011 2:31 PM
alexandrabogdan wrote:
am observat doar cand i-am dat branza mai multa sau cand am facut , prin iarna, incercarea sa trecem la laptele normal.

cred ca dc vrei sa mai vb ar fi mai bine sa o facem pe mess.
hai ca am aflat care este treaba cu mess dar eu nu stiam ca i zice asa.adresa mea este maneamihaela53.astept sa vorbim mai multe pe mess.pa
Postat: Monday, July 18, 2011 2:28 PM
koko2008 wrote:
Si noi am suferit de "boala " asta.Pana la 3 ani.N a papat lapte si albus pana la varsta asta. Am observat la 6 luni ca la branzica a vomat si s a basicat peste tot.Am facut analize de atunci la fiecare 6 luni. La 3 ani am incercat cu ou intreg si a mers.Apoi pe la 3 ani jumatate cu lapte, iaurt si toate derivatele.
cati ani are fetita ta acum?as vrea sa vb mai mult despre aceasta tema.mai ales ca spui ca ai inceput sa i dai cate ceva.iti dau adresa mea daca vrei.astept raspunsul tau si poate vb pe mess.mersi
Postat: Sunday, July 17, 2011 10:43 AM
alexandrabogdan wrote:
am observat doar cand i-am dat branza mai multa sau cand am facut , prin iarna, incercarea sa trecem la laptele normal.

cred ca dc vrei sa mai vb ar fi mai bine sa o facem pe mess.
si poti sa imi explici cum se poate vb pe mess,eu sunt mai la inceput cu internetul si nu prea stiu.
Subiect: Fasole verde la borcan
Postat: Saturday, July 16, 2011 1:50 PM
vivy wrote:
Merc mult pupici Nu mai pui borcanele umplute la bain-marie, ci doar le invelesti in paturi? Eu am o pivnita cam calda.oare
Miri buna in primul rand.Eu acum am vazut reteta asta sunt mai noua aici.Vroiam sa te intreb cate ceva despre ea.Deci ulei se pune pe fundul cratitei cat sa fie unsa peste tot?si borcane sterilizate in ce fel,ca eu le sterilizez intr-o tava in cuptor.tu cum faci?si dupa ce le-ai pus fierbinti in borcane le capsezi si atat?