Buna fetelor nu am scris de mult pe forum si acum cand am si eu o problemuta mi-a venit in cap sa ca intreb .Am ramas gravida si eu una vreau sa fac "chiuretaj" (avort), ce doctor din Bucuresti imi recomandati imi este foarte frica sa nu ma doara.
|
Eu am nascut prin cezariana pentru ca am avut miopie mare la ochi si mi-a recomandat dr.asta am fost si la optica si la fel mi-a zis si asa am si facut sotu a filmat nasterea nu din clipa in care m-a enesteziat si taia... etc ci din clipa cand trebuia sa scoata copilu am stat cam 45 min cu tot cu cusut "tot" sincer nu a foat greu nu ma durut decat cand m-am dat jos din pat a doua zis ca m-a apucat hemoragia si unde ca de frica nu m-am miscat toata noaptea imi era frica sa nu se rupa pe acolo ceva ee asa era in capu meu dupa aceea mi-a zis dr.ca trebuia sa ma mai misc si pentru ca nu m-am miscat toata noaptea si dimineata m-am miscat mai burusc si de aceea am patit asta dar pot zice ca la mine cezariana nu a fost grea chiar usoara .A douz zi am alaptat si am avut laptee parca era fantana areteziana din prima zi nu cum mi se zice ca o sa imi vina mai greu bla bla de unde aveam pentru 2 laptic . dar daca ar fi sa aleg nu stiu ce sa aleg ca tot te taie ori jos ori sus tot aia imi este asa ca ... alegeti ceea ce va este recomandat si daca se poate natural e mai bine asa din cate stiu si eu
|
Eu am fost si la editia trecuta si mergem si la asta ca ne-am facut inscrierea la mers de-a busilea acuma sa vedem dc o sa mearga;)) ca a luat-o in picioare de 2 saptamani ,mai merge si de-a busilea dar nu stiu daca va vrea sa mearga acolo, ea merge decat cand are chef asa ca ne vedem acolo daca mergeti sambata pupacesc de zapacesc
|
Eu le-am dat pe toate, sotu nu este ortodox ca mine ,este reformat si la biserica la el este un preot minunat poate asta pentru ,ca ei sunt o comunitate mult mai mica si le-am dat biserici unde sunt femei in varsta care le aranjaza si le trimit la camine de copii sau cum se zice centre de plasament.
|
Eu stau la et5 sincer nu ma deranjaza dar daca asi avea de ales,asi alege la curte categoric e mai sigur si placut.
|
Eu nu cred ca exista vrajitorii , fenomene pe care noi nu le intelegem... sunt sigura ca exista .Cum exista extraterestrii ,cum sunt oamenii care prevad anumite lucruri ... asa exista si ghicitoarele ,ca vin de la Dumnezeu sau de la necuratu.. nu stiu dar in mod sigur cred ca cineva ne-a creeat si ca acel cineva ne lasa sa, ne distrugem singuri pt ca la ora actuala asta facem... si daca o sa ne distrugem ceva o sa ramana pentru ca ne vom adapta si se vor creea specii noi. Deci adevarul este ca exista lucruri care noi nu le putem intelege pt ca inca nu avem capacitatea de a ne folosi creierul atat de mult:*:*:*:*:*
Si fiecare dintre noi am auzit povestiri chiar si eu nu are rost sa le zic ,precum bine stiti proverbu "Nu iese fum fara foc" asa ca undeva in aceste povestiri trebuia sa existe o radacina de adevar
|
la- lastar
ok sc nu am stiut:)
|
TA- TALENT
|
Fetelor sincer va multumesc din suflet:*:*:
|
buna fetelor am si io o probleme defapt prietene de-a mea , nu sa casatorit cu prietenu el si nici nu a trecut copilu pe numele ei iardupa o luna de viata a copilului a lasat-o cu ochii in soare ce poatesa faca cum ca sa primeasca macar pensie alimentara sta si cu chirie nu ii ajung bani, trebuie sa faca testu adn? si este el gratuit sau nu pana intr-un an va implor spuneti-mi si ce asi putea sa o indemn sa faca sau unde sa -se duca?
|