Profil: Mihaela89
Despre
Utilizator: Mihaela89
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, June 6, 2019
Ultima vizita: Monday, September 16, 2019 8:00 PM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 74
Postat: Thursday, June 27, 2019 1:44 AM
Buna sera fetelor, eu citesc ?i sunt fan la fiecare în parte ?in ?? pumni strân?i ?i bântui forumul sa vad ce a-?i mai facut, la mine CM a devenit inamicul numarul unu Lol dar a?teptam. Oricum activitate mica din partea noastra.... E greu cu, privacy la noi suntem mul?i ?i galagio?i. Dar stau la pânda cu ovula?ia luna viitoare de ramâne fara puf so?ul Crazy va pup ?i va îmbra?i?ez pe fiecare în parte
Postat: Wednesday, June 19, 2019 1:02 PM
Offf mămici și viitoarelor mămici , buna ziua zilele trecute întrebam ba de scurgeri, ba de sintome ovula?ie, temperatura bazala etc etc etc. A fost 2 jumata?i de luni foarte ciudate sintome, calcule, scurgeri, dureri ?i tot asa ieri mi-a ajuns Cm mai devreme cu o saptamana dar oricum e foarte saltator ba 32 ba, 38 in fine mie îmi întârzie de obicei ?i niciodata nu îmi vine mai înainte. Dar, azi ma trezesc pe absorbant cu mici ?esuturi nu gheaguri ?i sânge curat se diferen?ia acel tesut, ok pâna aici, caut nr la ginecolog ?i rapid sa ma prenotez de consult dar peste 2 zile, dupa iara controlez absorbantul ?i vad sânge curat în partea de sus cu picaturi albicioase gelatinoase ?i în partea inferioara la absorbant maro. Simnt ca înnebunesc 2 zile. Nu tu dureri nu nimic doar disconfort total,ieri crampe u?oare când mia venit dar nu exagerate. Mi-e frica sa ma gândesc la ce este mai rau, nu am trecut niciodata prin a?a ceva. Ginecologul meu la tel prea pu?ine vorbe doar sa stau lini?tita.O zi buna va doresc
Postat: Saturday, June 15, 2019 11:40 AM
adina1109 wrote:
Apropo fetelor , am citit zilele astea pe fb pe pagina infertilitatea ca branca ursului nu este buna daca vrem sa ramanem insarcinate, din contra ar face mult rau. Stiu ca am citit si pe aici cum ca ar lua cineva. Va rog informati va inainte sa incercati produsele naturiste.
Buna Adina eu am luat branca ursului înainte sa ramân însarcinata cu baiatul cel Mare acum 9 ani din câte îmi aduc aminte am luat t o lingura pe zi timp de 1 luna în vara lu 2010yes cu un gust foarte aiurea ,dar nu ?tiu daca a fost de la branca ursului sau poate a ajutat un pic... Am ramas însarcinata în februarie anul urmator 2011. hohot
Postat: Wednesday, June 12, 2019 10:59 AM
AndreV wrote:
Fetele... Pe unde sunteti? Nu e nimeni la testare, nu va doare nimic, nu ati patit nimic sa ne povestiti? Asa e de liniste aici...
uff Buna eu ?i cu dubiile mele... Crampe u?oare, alaltaieri scurgere maronie deschis nu mirositoare (eram la ovula?ie), sâni durero?i si azi colac peste pupaza o mica umflatura la sânul drept albicioasa în partea inferioara . Nu vreau sa ma amagesc sau poate doar este în capul meu si o iau razna. O zi frumoasa. Ps:uitasem iau doar multicentrum pre mama sunt integratoare sau ceva de genul pentru a pregăti organismul la o viitoare sarcina sper sa nu ma fii exprimat gresithohot
Subiect: Dureri de spate ?i crampe
Postat: Tuesday, June 11, 2019 12:44 AM
DistanceKiss Buna seara, am dureri de spate, crampe zilele trecute întrebam de temperatura bazala pentru ca, aveam ziua de ovula?ie aproape adica azi dar sunt dureri exact ca, înaintea ciclului sâni un pic ?i ei durero?i. Nu e bai dar de cand eu di so?ul planuim sa fie cu ochi?ori orice sintom sunt atenta, am un ciclu de 36,38 oscileaza înainte de prima sarcina aveam ovar policistic mai mereu neregulat Cm. Oricum din ianuarie asa vine, nu mai zic câte teste am facut. Devin paranoica. Sa fie de la ovula?ie sau bebe experienta de 2 copii dar am uitat amanun?it ce sintome am avut. Mul?umesc hearts Blushing
Subiect: Temperatura ?? bazala
Postat: Thursday, June 6, 2019 3:08 PM
campfire
Mihaela89 wrote:
computerlove Buna ziua fetele sunt noua pe aici la voi. Am o curiozitate ?? temperatura bazala e posibil sa fie 37,6-37,7? ?i o scuregere incolora, inodor dar lipicioasa. Ma gândeam poate e perioada având în vedere dupa calculele aplica?iei mele ca, pe data de 7 începe perioada fertila. O fii din cauza asta? Precizez am deja 2 pu?ti la activ 2 cezariene ?i so?ul ma bate la cap ca, vrea ?i al treilea DistanceKiss Mul?am am frumos
Subiect: Temperatura ?? bazala
Postat: Thursday, June 6, 2019 3:04 PM
computerlove Buna ziua fetele sunt noua pe aici la voi. Am o curiozitate ?? temperatura bazala e posibil sa fie 37,6-37,7? ?i o scuregere incolora, inodor dar lipicioasa. Ma gândeam poate e perioada având în vedere dupa calculele aplica?iei mele ca, pe data de 7 începe perioada fertila. O fii din cauza asta? Precizez am deja 2 pu?ti la activ 2 cezariene ?i so?ul ma bate la cap ca, vrea ?i al treilea DistanceKiss Mul?am frumos