Profil: Mihaela14
Despre
Utilizator: Mihaela14
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Thursday, March 1, 2018
Ultima vizita: Tuesday, December 7, 2021 10:48 PM
Numarul de postari: 3,048
[0.29% din toate postarile / 1.18 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 60
Postat: Wednesday, July 7, 2021 8:00 AM
ANDREEA2929A wrote:

coeur ne bucuram ca ne mai citesti! Pupici multi!

Pupici Andreea si sarcina ușoara!

13 Ian 2020 test pozitiv
In 6 august 2020 s-a născut minunea noastră Petru David cu 2400 gr si 46cm 💙

img
Postat: Tuesday, July 6, 2021 10:27 PM
Roser wrote:

Mihaela, ce mai faceti voi? Azi maine impliniti un an :).

Roser, Aleahim computerlove
Suntem bine, chiar azi sunt 11 luni de când a venit pe lume iubitul meu băiețel. Facem kineto pentru o ușoară întârziere motorie, dar nu e nimic grav.
Va pupam și sa aveți momente de neuitat alături de copilașii voștri!!!

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Postat: Monday, June 28, 2021 8:49 PM
Aleahim, Ioana, felicitari pentru minunile voastre!! Recuperare rapida, va pup!! Cheek Kiss

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 14
Postat: Tuesday, March 30, 2021 10:51 AM
Adina uau! Felicitari pentru ambitie. Nu ?tiu când o sa ma adun si eu sa ma apuc ras Nu vreau neaparat dieta ca inca alaptez, dar macar sa ma abtin de la dulce, ca asta e boala meaLol Si eu am fost tot timpul ambitioasa, acum nu stiu ce am patit, parca as da vina pe oboseala NuStiu

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 59
Postat: Saturday, March 20, 2021 8:09 AM
Roser wrote:
Fetelor n-am mai apucat sa va scriu. Ieri dimineata la 7:18 s-a nascut baietelul nostru Hugocoeur
Am avut parte de o nastere groaznica, horror. Dupa ce au inceput inducerea cu prostaglandine si oxitocina am trecut prin niste contractii de neimaginat timp de 13h (ultimele 5h tot la 3-5 minute de abia aveam timp sa respir). Mi-au pus epidurala care nu si-a facut efectul nici cu 5 doze.
Pana la urma m-am dilatat total, am zis gata nasc in sfasit, dar copilul a ramas blocat pe canal nu se mai misca deloc in jos. Au luat repede decizia sa imi faca rahianestezie si cezariana. A venit alt anestezist si desi a incercat de 3 ori sa mi-o puna aveam un edem la nivelul coloanei vertebrale (probabil de aceea nu a functionat nici epidurala) si a zis ca el nu poate sa mai faca nimic. Eu deja deliram de durere nu mai puteam intelege nimic in jurul meu. Atunci Dra disperata i-a spus sotului meu ca trebuie sa ma intubeze si sa imi faca anestezie generala si el si-a dat acordul. Am simtit cum adorm iar apoi m-am trezit in timpul operatiei, vroiam sa ii anunt ca sunt treaza dar nu ma puteam misca, vorbi sau deschide ochii. Durere nu simteam si nu stiu cum am adormit la loc. M-am trezit peste 5h la reanimare bagata intr-o manta termica cu un tub mare de aer cald si cu perfuzii in amandoua mainile. Nu mai stiam daca sunt vie sau moarta, nu imi aminteam ca am nascut, chiar nu stiam pe ce lume sunt. Mi-au zis ca copilul e f bine si ca e sus in camera cu sotul meu. M-au urcat si pe mine sus si i-am gasit acolo pe amandoi skin on skin. Parca traiam un vis, nu imi venea sa cred ca e al meu, de fapt nici acum nu prea realizezlove
Cum l-am pus la piept a inceput sa suga doar ca nu prea are ce, dar el se tot straduieste.
Pe mine ma doare capul si operatia de mor dar imi revin incet incet.
Il iubesc de mor coeur

Felicitari pentru minunatul Hugo!! Love Grea încercare ai avut, dar acum e important ca sunte?i bine Cheek Kiss Recuperare u?oara si momente magice alaturi de puiut!! computerlove

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Postat: Wednesday, March 10, 2021 9:08 PM
GeorgianaB wrote:

Buna ! Nu pune presiune pe tine, alaptezi cat si cum poti, nu pentru toate femeile alaptarea este un vis frumos, de aceea trebuie sa fim blande intre noi atat cu povestile personale, cat si cu sfaturile. Daca fetele ti-au spus cat de magica si benefica pentru copil este alaptarea, eu pe primul copil nu l-am alaptat exclusiv din n motive, acum la 2ani si aproape jumate nu are istoric de boli cu toate ca a venit in contact cu diverse persoane cu gripa/raceli etc
Al doilea copil a fost alaptat exclusiv in primele 3 luni pana cand am decis sa ii dau si lp pt ca fratele lui nu era tocmai ok cu cat statea la san, nici eu nu eram impacata cu faptul ca îl neglijez pe cel mare nefiind implicata 100% cu el in timp ce alaptam.
Orice efort pe care îl faci conteaza, dar cel mai important este ca tu ca mama sa fii fericita si implinita in acest nou rol. Copilul simte usor starile mamei si preia din ele, fii blanda cu tine si totul va fi bine.

Georgiana imi pare rau daca pe tine te-a deranjat postarea mea. Acum daca tot ai deschis subiectul uite ca iti scriu tie ceea ce lui Zee nu i-am scris tocmai pentru ca decizia trebuie sa-i apartina :alaptatul este un act natural si firesc, asa e dat de Dumnezeu sau Mama natura cum vrei tu sa-i zici si da, alapterea e magica pentru cine o intelege si si-o doreste. Alaptatul înseamna si apropierea bebelusului de mama, alinare, nu e doar despre mancat.
Zee nu am încercat sa te conving nimic, repet: decizia iti apartine!

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Postat: Tuesday, March 9, 2021 8:09 AM
Zee wrote:

Astazi are 10 zile. S-a nascut cu 3,200, am iesit din spital cu 3,050 si ieri la urgenta avea 3,190. Este alaptat mixt, ii dau san doar ce reusesc sa ma mulg si am cam 60 ml din ambii, dar mi s-a zis ca daca vreau sa i-l dau, daca nu, nu, ca nu il ajuta deloc si sa raman doar la prafBoredom

Buna Zee!
Al meu s-a nascut cu 2400 la 34 de saptamâni si a recuperat greutatea de la nastere dupa 19 zile. Am stat in spital doua saptamâni pentru ca nu lua in greutate cat sa ne poata externa( a avut si un icter prelungit), nu reuseam sa-l atasez la titi pentru ca avea o gurita mica si in plus obosea foarte repede... in fine, iti dai seama ca aproape toate asistentele imi ziceau ca are nevoie de lapte praf,chiar daca din sanii mei curgea lapte ?i am refuzat, nu am vrut sa renunt la alaptat si punct. Mi-am comandat urgent pompa si uite asa m-am chinuit cu el pana a înva?at el sa suga si eu sa il atasez corect. Acum are 7 luni, il alaptez exclusiv si sunt mandra de asta. Din pacate asta e mentalitatea personalului medical, ei vroiau sa scape de noi, si eu vroiam sa merg acasa la sot care si-a vazut baiatul doar in poze si sesiuni video doua saptamâni, dar nu cu orice pret,am facut ce am simtit ca e mai bine pentru copilul meu. A fost foarte grea perioada aceea, dar nu regret nimic!
Nu pot sa fiu de acord cu ce ti-au spus, ca laptele tau nu il ajuta, ma oftic cand citesc asa ceva. Laptele tau este exact ce are nevoie bebe, fii sigura de asta.
Sper ca nu deranjez cu postarea mea, fiecare mama face cum simte, dar am simtit nevoia sa povestesc. Va doresc crestere frumoasa si sanatate! hearts

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Postat: Friday, February 26, 2021 5:25 PM
IoanaOlo wrote:

Da, suntem bine. Azi am avut vaccinul de 4 luni, stau ca pe ace doua trei zile, pana vedem cum trece. Sper sa treaca ca ?i la cel de doua luni, fara febra ?i prea mare necaz. O sa va scriu ?i eu mai des, ca tare bine prinde o poveste aici pe forum. Va pun ?i o pozica cu bebe.

Frumosul love love
Ce e animalutul pe care sta, are si scaun unde il asezi?

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Postat: Tuesday, February 23, 2021 8:58 PM
Droxana wrote:
Fetele care folosi?i wrap sau marsupi sunte?i mul?umite? Ma bate gândul sa iau ?i eu dar n as vrea sa investesc f mult ca nu ?tiu daca ne vom înva?a cu el..ma uitam la modelul asta.. https://www.poarta-ma.ro/Wrap-elastic-Verde_p_1003.html

Eu am folosit wrap elastic de la manduca, e foarte bun si chiar l-am folosit mult.

13 Ian 2020 test pozitiv

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 59
Postat: Tuesday, February 23, 2021 12:31 PM
Felicitari Alexandra, sunteti minunate!! computerlove

13 Ian 2020 test pozitiv

img