Se poarta frumos cu ei,le explica toate activitățile care le fac dar mai și ridica voce la ei când nu stau cuminti,lui și dacă ii spune frumos tot începe sa planga🙁😭îl invita la joaca și gata începe sa planga..
|
Când îl întreb ce nu ii place la gardi sau dacă ia zis doamna ceva sau făcut ceva nu spune,zice ca nu vrea el sa meargă.despre jucării IAm explicat ca acolo toți au acces la jucării și ca trebuie sa împartă sau dacă ceva îl supăra sa ii spună doamne poate rezolva ca orice are nevoie sa ii spună sa îl ajute,ii spun mereu ca vin și îl iau,ii explic ca eu ma întorc acasă și fac curat și pap și după ma duc sa îl iau,dar nimic și ma doare sufletul când știu ca plânge fără alinare,doamna este mai invarsta mai și ridica vocea la ei de brusca nu știu ca nu am căzut cât am stat cu el,directorul ma văzut ieri acolo cu el și mi-a spus sa îl las ca nu se face favoritism între mama ca sunt singura care stau..🙁numai pot nu știu ce sa fac😭ca la anul o sa vina și fetita și o sa îmi fie mai greu când o sa îl duc
|
freya1 wrote:pai ce sa il supere, ca nu esti langa el... l-ai lasat treptat sau cum ai procedat ? trebuie sa ii spui in fiecare zi ca vii sa il iei si cand (dupa ce mancati pranzul / dupa ce dormi si mananci gustarea etc), sa il asiguri ca vii intotdeauna, sa aveti un ritual (ii lasi un obiect de al tau, o inimioara din material sau desenata pe manuta, pupici) si incerci sa pui accentul pe ce ii place acolo cum ii spune doamna ce sa faca ? poate a strigat la el sau ceva l-a speriat ? trebuie sa incerci sa afli de la el poti sa faci o sceneta cu plushuri, unul e el, altul e doamna si il intrebi ce fac, ce isi spun Buna,marti am stat cu el și mai ieșeam pe hol și putea veni la mn,dar miercuri și joi l-am lăsat și am ieșit afara și cum a văzut ca nu mai sunt a început sa planga pana m-am Dus la el,eu ii spun mereu ca vin sa îl iau ca este bine acolo ca sunt copii cu care se joaca ca face activități împreuna cu doamna,IAm spus ca atunci când nu sunt cuminti doamna se supra pe ei și ii mai cearta,el are program de la 8-12 și IAm spus ca după ce termina activitățile cu doamna vin sa îl iau dar degeba,posibil sa fii strigat la el și sa speriat pt ca atunci când îl prune sa facă ceva începe imediat sa planga,IAm desenat și inimioara vineri pe mânuță dar nu ma scăpat din ochi și cu mn acolo tot mai plange
|
Buna mamaici,băiețelul meu de 2 ani și 10 luni a început grădinița dar nu îl pot face sa stea fără mine cum plec plânge necontrolat fără sa îl împace ceva,acum de câteva zile și când ii spune doamna ceva sa facă începe sa planga,cum pot face sa îmi dau seama ce îl supăra,a mai pățit cineva?
|
Mulțumesc de răspuns,aceea cunoștința mi-a spus din auzite de la alta persoana care a beneficiat,a plătit pe luna o taxa de 300 lei și după ce a născut a fost la CNAS și a închis contractul După sa dus la ANAF a plătit o suma de bani și după la 2 luni ia intra o suma de bani și iar la o luna alta suma.
|
Buna,am și eu o întrebare pt cine știe și ma poate ajuta cu informați,știe cineva de acel contract maternal cu casa de asigurări de sănătate?eu nu sunt asigurata și nici sotul și am înțeles de la o cunoștința ca pot face un contract cu CNAS ca sa pot fii asigurata pe perioada sarcini
|
Buna mamaici,sunt din nou însărcinată eu nu mai lucrez și nu sunt asigurata știți cum as putea sa beneficiez de asigurare?auzisem undeva de un contract cu casa de asigurări și te ajuta cu o Suma de bani pt analize știe cineva cum se numeste?multumesc
|