Profil: Mihaela teodorescu
Despre
Utilizator: Mihaela teodorescu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, November 2, 2022
Ultima vizita: Sunday, October 20, 2024 5:44 PM
Numarul de postari: 22
[0.00% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Saturday, October 12, 2024 8:25 PM
Bună seara mămici,am o mică problemă,fetiței mele de 8 luni cam de 3 zile piciorușele de la genunchi în jos ii se mișcă “așa tâctâc”ceva gen spasme nici nu știu cum să zic ca să mă înțelegeți nu știu dacă o doare ca nu plânge nu nimic merge de-a buselea și pe lângă mobilă dar are momente când îi se zbate așa puțin,a mai pățit cineva așa?cu baiatul nu am avut probleme de genul
Postat: Thursday, February 15, 2024 12:46 PM
Amaranth wrote:

Mie mi'au tot zis unii si altii sa nu o las sa se murdareasca asa ca nu e bine, dar ea asa mananca cel mai bine si se si distreaza si are ocupatie asa ca de ce sa ascult de ce spune lumea NuImiPasa
Pe noi ne'au luat dintisorii prin surprindere, nu avea nimic din ce stiam ca trebuie sa se intample cand ies dintii, 2 nopti s'a trezit plangand si cred ca ii era gingia inflamata, dar la gingia de jos nu putem sa vedem mare lucru ca nu ne lasa deloc. Cea de sus in schimb e foarte rosie si inflamata, cred ca in curand apar si cei de sus.
Cazaturile ei au fost destul de okay in sensul ca macar a cazut pe covor Lol prima data pe 2 covoare, atunci nici nu prea a plans, a doua oara a fost mai serioasa cazatura. De atunci stau cu inima cat un purice pt ca ea doarme singura in camera intr'un pat normal de dormitor (nu vrea in patut) si tot stau cu stres sa nu o culegem noaptea de pe jos.
Asa suntem si noi cu mutatul, momentan stam la mama de cand am nascut, in primele luni a fost okay, dar acum si noi parca nu mai avem spatiu. Tare mult as vrea sa ne luam ceva cat mai curand si sa ne mutam, dar din cauza locurilor noastre de munca o sa mai dureze ceva. Va tin pumnii sa rezolvati cat mai repede cu casa!
Of mititelul, o sa treaca repede lunile si o sa doarma si el. Ziua cum sunteti cu somnul si cu adormitul, e mai bine? Zboara timpul si imediat au si ei 7 luni coeur

Mihaela ma bucur ca e bine fetita, nici noi nu am avut probleme de genul, dar e bine ca a vazut'o pediatra si nu e nimic grav topai in rest cum sunteti, cum e viata de mamica cu doi pitici?

Fată este cuminte nu am treabă cu ea nici ziua nici noaptea decât ca mai are unele zile când doarme câte 10-20 de min și gata se trezește și o luăm de la capăt,cu Denis este un pic mai greu ca pare un pic gelos și nu prea vrea să facă liniște să doarmă fata,îl mai cert un pic și după îmi pare rău 😞 nu știu cum să îl fac să înțeleagă ca îi iubesc pe amândoi și încerc să le dau atenție la amândoi la fel…este și bine și greu în același timp dar spre să mă descurc
Postat: Thursday, February 15, 2024 12:40 PM
Iulia123 wrote:

Mă bucur că se vad îmbunătățiri și stai liniștită că trece de tot imediat.Buddy1
Ție nu îți permite iar bebe al meu daca as sta numai cu mâna și degetele prin gurița lui ar fi cel mai fericit, îmi ia degetele la rand la ronțăit și salivează destul de mult deci mă gândesc că îl supără gingiile.topai

Deja se vede ca trece,bebelina mea are abia 3 săptămâni mai are până începe cu rosul🤗
Postat: Wednesday, February 14, 2024 7:05 AM
Iulia123 wrote:

Buna!! Ai aflat ce ar putea fi?
Eu nu m am confruntat cu ceva de genul și nu pot să mă dau cu părerea că nu știu ce ar putea fi așa că sper sa afli de la ce este și să treacă repede.

Bună,pediatra mi-a spus să o dau cu glicerina simplă sau dacă nu trece așa cu glicerina cu nistatin și dacă nu trece și așa să facem o vizită la ea.vad ca s-a mai trecut cu glicerina simplă mai continui să o șterg în gurița cat îmi permite
Postat: Sunday, February 11, 2024 9:35 AM
https://ibb.co/2hB2MbQ
Nu prea se vede bine
Bună mămici,azi am văzut la fata în gurița pe cerul gurii niște pete roșii-albe,la pediatru pot suna tocmai mâine și la urgențe nu vreau să ajung cu ea mai ales la câte viroze sunt acum.a mai pățit cineva așa ce ați făcut?
Postat: Monday, February 5, 2024 3:03 PM
Bună am fost la petrolu cu ea și este bine peste 2 saptamani ne ducem din nou să vedem cum a evoluat.😘
Postat: Wednesday, January 31, 2024 12:06 PM
Este cineva din Ploiești care îmi poate recomanda un medic ortoped pediatric bun vă rog?
Postat: Wednesday, January 31, 2024 12:05 PM
Iulia123 wrote:

Cu siguranță o sa fi mama perfecta pentru ei, vor fi și momente mai greute dar este normal, nu te vei putea împărți în două dar iubire sigur ai de dat în egală măsură și va fi bine o sa vezi.

Multumesc pt încurajări 🤗🤗iubire este suficient de multă❤️❤️
Postat: Tuesday, January 30, 2024 5:56 PM
Amaranth wrote:

Felicitari pt micuta! coeur Ma bucur ca nasterea a fost in regula, acomodare lina va doresc, sanatate la amandoua si intalnire frumoasa cu fratiorul hearts

Mulțumim frumos pt urare🤗🤗
Postat: Tuesday, January 30, 2024 12:20 PM
Iulia123 wrote:

Felicităriiiii!!!

Să vă adaptați cat mai ușor și să vă bucurați de mica minune, super că ai reușit o naștere așa buna având în vedere că bebelușa e maricica.

Mulțumim mult de tot🤗sper să fac față cu doi chiar nu știu cum o să împart timpul😁sper să mă descurc cu amândoi încât niciunul să nu îmi simtă lipsa