Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Sa fie intr-un ceas bun! Sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si cuminte.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Geory sper ca ati ajuns cu bine acasa si v-ati instalat confortabil. Asteptam impresiile de proaspata mamica. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, Georgy! Multa sanatate si pupici pentru tine si pentru mica printesa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari, Georgy!!! Bine ai venit Mihaela Ioana!!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si iubita! :801: |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Georgy felicitari ma bucur pt tine ca ai adus pe lume minunea mica si ca sunteti bine amandoua. Sanatate multa va dorim! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Nu are nimeni poze cu mami si puica? Vrem si noi sa vedem fetita !!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| fdianamaria wrote:Nu are nimeni poze cu mami si puica? Vrem si noi sa vedem fetita !!!
Poate reusim sa ne ducem luni pe la ea si atunci o sa facem si poze! Ramane sa stabilesc cu mami la telefon! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Sa ii trimiteti pupici si din partea noastra !!! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Felicitari, Georgy!  Bine ai venit pe lume, micuta Mihaela Ioana! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare, sa fii norocoasa si fericita.  |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| LA MULTI ANI, MIHAELA IOANA! Sa ai o viata lina si frumoasa, sa fii iubita si mai ales sanatoasa! Felicitari lui mami si tati pt o asemenea printesa! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| La multi ani MIHAELA - IOANA!!!!!! Sa cresti mare si sa ai viata plina de fericire si noroc!!!! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Fetelor imi pare sincer rau ca nu v-am putut anunta cand eram in spital ...insa sambata diminetza la 5.25 am nascut , prin cezariana , cu anestezie rahie , asa ca am auzit-o pe micutza imediat ....in spital o harababura de nedescris ....nasteri en-gros ....nu mai aveau paturi sa puna pacientele ....asa ca imaginativa ca vineri seara m-au luat contractiile pe la 21 dar eu nu stiam ca alea sunt contractii si ma gandeam ca ce durere de burta am , ce crampe ca am mancat si eu 2 sarmale la pranz ......nu am putut sa stau deloc in pat in acea noapte , ma plimbam pe hol de durere si la wc mereu ...asa ca pe la 11.45 am vazut o parte din dop ...adica am simtit mai intai si m-am uitat sa vad ce e ....dar nu eram sigura ...asa ca am mai stat pe la 01.00 l-am sunat pe dr care era de garda .....mi-a zis sa iau niste pastile (pe care nu le aveam in casa ) asa ac l-am trimis pe sot la farmacie ...iar la 01.30 , dupa ce luasem alea m-a sunat dr sa vada ce mai fac ....i-am zis ca ma doare si ca iar vazusem "ceva gelatinos ca o meduza dar cu firicelw de sange" ....si mi-a zis ..."ok , ia repede masina si vino la spital ca anunt la camera de garda sa intram urgent in operatie ca aste sunt contractii si ala era dopul "....... Deci am nascut sambata dimineatza , seara deja m-au pus sa ma dau jos din pat sa fac miscare (am facut si legarea trompelor ) , in acea noapte deja m-au transferat in salon , telefonul duminica mi s-a terminat bateria ptr ca toata diminetza mu-a tinut " azi pleci acasa , ....ba nu pleci ca nu ai 48 ore de la operatie ." apoi iar mai venea asistenta neo " dr pediatra a zis ca copilul e ok dr tau ce zce ?" ..."dr meu deja mi-a facut externarea din pct lui de vedere sunt ok "...si tot asa pleci ..nu pleci ...inact ii spusesem sotului "sati pe loc nu imi aduce nimic de mancare ca poate vii sa ne iei acasa ..." seara sotul a uitat sa imi aduca incarcatorul ...tel lui era si ala desc ...asa ca am umblat prin saloane dupa un inc , mi-a dat asistenta de la copii si seara am incarcat tel ......iar pe 31.12.2007 la ora 12.00 am parasit spitalul .....
Nu va mai spun cata spaga a dat sotul ca sa poata intra la mine ....deci naspa la spital ......
dar va astept oricand doriti voi acasa , numai sa ma anuntati din timp .....in principiu sunt acasa , dar treb sa merg la dr la contol pe 12 sau 14 , sa ajung la dr de fam sa imi iau medicalul , sa mai ajung si pe la dm fin ......si de aceea am zis ca sa ma anuntati din timp ......in rest toate bune ....va astept cu bratele deschise .....
SI VREAU SA VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE MI-AU TRIMIS SMS , SAU CARE M-AU SUNAT , SI CELOR CARE MI-AU TRIMIS CATE O FELICITARE !!!!!!! SUNTETI CELE MAI MINUNATE SI MAI BUNE !!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Georgy, te pupam cu drag! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Georgy,te pupam si asteptam poze cu voi doua! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065