Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Georgy, sa-ti traiasca micuta printesa! Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa! Felicitari, mami! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bine ia venit pe lume micuta Ioana sa cresti mare ,frumoasa si sanatoasa.Sa papi laptic si sa fii cuminte sa o lasi pe mami sa faca nani.Georgy refacere usoara. :801: |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| felicitari Georgy!!!!!!!! bine ai venit pe lume micuta draga! sa fii sanatoasa, vesela si mancacioasa!
mami, recuperare usoara si mult laptic iti doresc!
ah...ce frumos moment nasterea unui copilas... am si eu cateva cunostinte care au nascut de curand si asa un dor mi se face... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Felicitari mami si tati pentru mica printesa. Georgy sa te refaci repede si sa ajungeti cu bine acasa.

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| FELICITARI GEORGIANA PENTRU PRINTESICA PE CARE AI NASCUT-O SA-TI CREASCA MARE SI SA VA ADUCA MULTE SATISFACTII SI BUCURII!
:801: |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| 
Felicitari GEORGY!!!!!!!!!Sa-ti traiasca puiuta, sa creasca mare si sanatoasa!!!!!!!

Bine ai venit printre noi, MIHAELA-IOANA !!!!!!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Felicitari, Georgy Sa va traiasca noua printesa si sa va bucurati de amandoua! Sa fie sanatoase si voioase,sa se inteleaga bine toata viata Mult laptic, odihna cat cuprinde si BB sanatos |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari , mami ! Sa va traiasca minunea, sa fie papacioasa , cuminte, sa aiba noroc si numai bucurii in viata !
Bine ai venit, printesa ! Frumos cadou !!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bun venit pe lume printesei si felicitari familiei! Sa fie o bebelina sanatoasa si papacioasa! :801: :801: :801: |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bine-ai venit pe lume, bebelina Mihaela Ioana ! Felicitari tie si mamei tale in primul rand, taticului si surioarei tale Adinutza care te-au asteptat cu multa dragoste ! Sa cresti mare, sanatoasa, papacioasa, vesela si jucausa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Astazi, Mihaela Ioana si mamica ei ies din spital si merg acasa! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Dar de cum ies atat de repede? Oricum mare bucurie trebuie sa fie. Gerogy, asteptam primele impresii si poze. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Felicitari Georgy refacere rapida si mult laptic ! Bine ai venit pe lume Mihaela-Ioana
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote:
Dar de cum ies atat de repede? Oricum mare bucurie trebuie sa fie. Gerogy, asteptam primele impresii si poze.
Nu stiu, am primit sms de la ea. Probabil nu vrea sa stea in spital pana dupa Anul Nou. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Georgy, sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Ce familie fericita! |
|
|