Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
mihaela-doinita
Profil:
mihaela-doinita
Despre
Utilizator:
mihaela-doinita
Nivel:
Grupa mica
Statistici
A intrat:
Friday, November 30, 2012
Ultima vizita:
Tuesday, September 22, 2015 5:52 PM
Numarul de postari:
139
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
Gravidutzele noastre dragi - 25
Postat:
Wednesday, June 25, 2014 10:56 AM
dragelor va multumesc din suflet pentru urari!
sarcina usoara sa aveti si multa sanatate voua si puiutilor vostri.
Subiect:
Gravidutzele noastre dragi - 25
Postat:
Saturday, June 21, 2014 9:02 PM
buna burticute frumoase
eu am nascut prin cezariana o fetita de 3010 grame, Daria Maria se numeste si este tare cumintica. astazi am fost externata si mi-au fost extrase firele...vad prin pansamentul steril ceva rosiatic si nu cred ca este betadina...cele care ati facut cezariana, voi ati sangerat dupa extragerea firelor?
sarcina usoara va urez tuturor
Subiect:
Gravidutzele noastre dragi - 24
Postat:
Tuesday, June 10, 2014 11:41 AM
buna burtici
ce mai faceti? eu sunt tot acasa si astept sa iasa bebe...dar nu vrea...am avut aseara cateva dureri de burtica, dar au trecut...maine merg iarasi la medic sa vad ce ne mai spune....sper sa nu ma programeze pentru cezariana ca am citit undeva ca bebe poate sta pana la 42 de saptamani fara probleme...voi cum stiti?
Subiect:
Postat:
Thursday, June 5, 2014 12:31 PM
fetelor va multumesc pentru sfaturi si urari
eu astazi m-am externat...am fost monitorizata si nici urma de contractie sau vreun semn ca bebe ar vrea sa iasa...a zis doctorita ca ne vedem saptamana viitoare in cazul in care puiul nu vrea sa iasa pana atunci...puiul este bine foarte vioi...eu mai putin, ma simt epuizata si rupta de somn.
pup burticutele scumpe
Subiect:
Postat:
Monday, June 2, 2014 5:06 PM
oana
stai linistita ca bebe sigur este bine, mai ales in conditiile in care tu ai simptome de sarcina. te pup
eu am fost la medic si merg si maine...maine o sa-mi repete analizele si ma baga in sala de nasteri pentru monitorizare...la control mi-a zis ca puiul meu nu da semne ca ar vrea sa iasa si in conditiile in care nu iese pana pe 11 iunie imi face cezariana...sper sa nu ajung pana acolo...
Subiect:
Postat:
Monday, June 2, 2014 8:47 AM
va multumesc din suflet pentru urari
ma pregatesc sa merg la control...sa vedem ce ne mai spune doctorita...sper sa revin si sa nu ma tina internata (detest spitalul, datorita condiitiilor de igiena) cu toate ca nu mi-ar strica sa stau sub supraveghere...va pup pe toate
Subiect:
Postat:
Sunday, June 1, 2014 9:45 AM
la multi ani bebe mic
39 de saptamani
mami te iubeste enorm si spera sa fie ultima aniversare in burtica, te rog vino mai repede ca tare grea este asteptarea asta...
fetelor m-am trezit azinoapte cu un carcel la picior de am plans o jumatate de ora...nu.mi trecea sub nicio forma...care o fi cauza?
Subiect:
Postat:
Saturday, May 31, 2014 12:13 PM
ela
casa de piatra si un bebe sanatos si papacios
simo
multumesc frumos si multa bafta iti doresc si tie
eu am terminat cu examenele....acum imi astept linistita puiul...cu licenta vedem noi ce facem....trebuie sa reusim si acolo.
Subiect:
Postat:
Friday, May 30, 2014 10:06 AM
Nanny wrote:
Mihaela
...poate nasti pe la examen!
Vaaai ce licenta o sa dai...Lehuza...Doamne ajuta sa te refaci rapid si bebe sa fie cuminte, ca mami sa se poate concentra la examen! Succeeeees!
multumesc
Nanny
eu sper sa reusesc sa inchei examenul...am sa ma cam grabesc sa termin ca apoi sa stau mai linistita. oricum spre surprinderea mea vad ca nu prea am stres astazi...sunt intr-o forma buna "de cozonac" :)))
Subiect:
Postat:
Friday, May 30, 2014 8:06 AM
ada mult succes
e cam greu cu examenele in perioada asta...si eu il am astazi pe ultimul....si in iulie licenta...