Profil: Mihaela 87
Despre
Utilizator: Mihaela 87
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 11, 2015
Ultima vizita: Thursday, March 26, 2020 11:04 AM
Numarul de postari: 11
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Wednesday, April 29, 2015 5:48 PM
Buna fetele, Hope are mare dreptate, suntem aici sa ne sus?inem si sa în?elegem durerea fiecaruia, referitor la identitate eu cred ca pe acest forum intra doar cine întâmpina aceia?i problema ca noi! poate am gre?it dar eu am spus cunoscu?ilor ca urmeaza sa facem fiv, nu cred ca e chiar bine având in vedere ca nu toata lumea pricepe despre ce este vorba, mai comenteaza, etc, Cred deasemenea ca orice femeie are dreptul sa fie mama indiferent ca este prin FIV sau natural! Nelly îmi pare tare rau ca nu s a prins dar o sa vezi ca urmeaza...Hope ,Ana ana, cum va gasesc pe Facebook? Va îmbra?i?ez cu drag si nu va pierde?i speran?a, eu nu mi o pierd!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Tuesday, April 21, 2015 8:59 AM
Buna diminea?a fetele, chiar daca nu am mai scris de mult va urmaresc mereu...Adela îmi pare tare rau ca nu a fost sa fie dar trebuie sa fii puternica!Sper sa fie totul bine si in Iunie sa intru si eu in protocol odata cu Ana08 si Hope...o sa am nevoie de încurajari!va salut pe toate si va pup!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Postat: Saturday, April 4, 2015 2:29 PM
Buna fetele! Olsea felicitari pentru sarcina! Pe mine personal rezultatul tau m a motivat mult, nu mi venea sa cred ca desi era menstruatie testul a iesit pozitiv, cunosc si eu multe mamici care au avut menstra peste sarcina luni bune! Abia astept sa trec si eu prin euforia de a afla ca un sufletel creste in burtica, week end frumos va doresc!topai
Postat: Wednesday, April 1, 2015 3:27 PM
Buna fetele! hope nr meu de tel este0741261707, iti pot trimite poza pe viber sau whatsapp, i am trimis-o deja Olgai! Am citit despre ce ati scris cu vitamina D, doar ca mie inca nu mi a dat s o fac, la fel cariotipul, stiti in ce conditii se recomanda sa-l facem? De asemenea am citit mult si despre rezerva ovariana scazuta, desi nu putem creste nr ovulelor putem creste calitatea ovocitelor cu alimentatie cat mai naturala si multa miscare! De ex tratamentul cu Ceaiuri si laptisor de matca pe care l a facut Ana 08 mi se pare f bun! Va doresc din suflet celor care ast rezultatul un beta mare mare si tuturor celor care urmeaza credinta si putere!
Postat: Tuesday, March 31, 2015 7:15 PM
Liliana eu am amh 0, 89, cand am fost la dn Diana mi a spus ca daca o sa merg in 3 locuri diferite o sa am 3 rezultate diferite! Eu nu am ramas niciodata insarcinata desi aparent inafara de amh, totul pare ok! Analiza am facuto in februarie ! Am vb sa intru in protocol in luna mai dar dr embriolog pleaca toata luna la specializare cred in Lisabona,noi mai avem de strans si banuti si speram in luna iunie sa ne apucam de treaba, nu mi a dat sa iau nimic pana atunci doar Elevit( vitamine care contin si acid folic) !
Postat: Monday, March 30, 2015 4:54 PM
Si mie mi e tare frica de un esec si eram foarte rezervata in privinta fiv ului inainte sa vin la prima consultatie, dar cand am vazut cat de calda e dr Diana , cata rabdare are sa imi explice totul am inteles ca nefacand nimic pierd timp avand in vedere ca am amh f mic!Si faptul ca am sjuns la Ziua Portilor Deschise a contat f mult pentru ca am vazut pas cu pas etapele Fiv ului, dar cred ca cel mai important este ca Dumnezeu sa fie alaturi de noi , sa ne rugam lui si el ne va auzi rugamintile,va doresc tuturor incredere si copii sanatosi!
Postat: Sunday, March 29, 2015 10:26 PM
Am incercat sa va scriu si aseara dar ceva nu a mers si eu m sm bucurat tare mult ca v am cunoscut ca am auzit atatea istorioare, sunteti puternice, vesele ,primitoare si va doresc tuturor sa deveniti mamici! Va pup!
Postat: Sunday, March 29, 2015 10:22 PM
Hope26 wrote:
inulea poza de grup e la Mihaela 87 nici noi nu am primit o inca. Sigur o vom primi. Pupici.

Buna fetele am incercat sa pun poza dar este prea mare, adresa mea de email este giurgiucanu_mihaela@yahoo.com,scrieti mi si v o trimit cu drag!
Postat: Saturday, March 28, 2015 8:24 PM
Bravoo
Hope26 wrote:
Buna seara
Am ajuns si eu acasa, desi a plouat torential azi a fost o zi frumoasa.Am intalnit persoane foarte bune si cumsecade: ana-ana, ana08, madalina88,Olguta,Nelly,Tania si Mihaela 87 (care inca nu ne-a scris pe forum, dar ne citeste zilnic ).Ce bine sa cunosti personal persoanele dragi de pr forum, iti da mai multa putere-sunteti minunate !!!
sandy noi eram cu polo rosu, tb sa ne zica sotul tau, mi-as fi dorit sa vin sa te sustin, oricum am stat 3 ore pe acolo.Iar de rezultat...nu fi suparata, dna Diana va avea grija de tine.
Iar dna Diana este un inger, mi-a dat atata incredere in mine,dl Sedat si-a dat si el cu parerea.Avem toate sansele, dar mi-au recomandat sa fac o histeroscopie si ma incred total in ei.
Sunt sigura ca va fi bine.
Inulea am facut o poza de grup special pt tine, sper ca o vei primi.Legat de histero, eu am facut una in Iasi, dar dl doctor nu mi-a dat nici o hartie si de asta va tb sa fac in Chisinau iar.
Zina felicitari inca o data, eu cred ca-s gemeni daca a iesit asa devreme in urina :P
Va pup cu drag si abia astept sa ne revedem.
ana-ana sa nu uiti de sarmalute ras