Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| shirel wrote:Fiindca ai pus si tu o reclama  imi permit sa scriu si eu aici .Exista un site superb de serios ,ieftin si cu produse originale ,eu cumpar de acolo de cativa ani toate vitaminele ptr mine ,copii produse bio cosmetice vi-l recomand din toata inima .Acesta este situl cu linkul la mierea Manuka: http://www.iherb.com (cine face cumparaturi acolo ptr prima data pot sa-i dau si un cod sa-l foloseasca cred ca are reducere de 10% ,nu retin eu l-am folosit pe a lui soacra mea prima data si de atunci nu ma mai opresc din cumparaturi acolo.
Foarte utila informatia. La cat se falsifica acest produs, e bine venit orice magazin de incredere. Vad ca pentru Manuka, comercializeaza acelasi brand:
http://www.iherb.com/Manuka
http://www.apiland.ro/Manuka |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 3
| haideti sa va zic ce folosesc eu:
imi iau un borcan mare de manuka 16+ ca sa fie in casa la discretie :D prefer 16+ fiindca asta e 100% naturala. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| ."..asa sa fie in casa la discretie?"E 50 $ un borcanel E foarte scumpa, am luat si eu azi, m-ati convins , mai ales ca Darya s-a lipit de o pneumonie, prima din viata ei , sper si ultima.Acum dupa antibiotic bagam tare iaurt si manuka asta Data viitoare caut online poate e ieftina Dar si asa, asta e medicament nu dulce la discretie .
|
|
| t-mihaela wrote:."..asa sa fie in casa la discretie?"E 50 $ un borcanel E foarte scumpa, am luat si eu azi, m-ati convins , mai ales ca Darya s-a lipit de o pneumonie, prima din viata ei , sper si ultima.Acum dupa antibiotic bagam tare iaurt si manuka asta Data viitoare caut online poate e ieftina  Dar si asa, asta e medicament nu dulce la discretie .
Poti sa ne dpui de unde ai luat si ce marca este? |
|
| Asta am luat.16+ t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Tot mierea de la tata e mai buna, fie mierea asta si de pe luna Scuze fetelor, dar mi se pare scumpa rau |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Asta am luat.16+
Mihaela cumpar-o de pe site-ul iherb ai linkul mai sus nu este asa de scumpa.Eu imi cumpar lunar de toate de acolo mai ceva ca de supermarket de la noi.Daca vrei iti dau si un cod care-ti da 10%reducere.Nu cumparati in magazine este enorm de scumpa.Exact asta o consumam si noi. |
|
| Trebuia sa iei de pe siteul recomandat de Shirel, sau macar de la Apiland. Mierea pe care ai luat-o tu (Wedderspoon) este controversata, nu folosesc standardul UMF, si chiar au fost dati in judecata pentru reclama mincinoasa. Eu am sters link-urile puse de Andru Beatrice, dar se pare ca prea tarziu. Fiind un produs foarte scump, exista multe falsuri pe piata. Mierea de Manuka este foarte putina, din cauza regiunii restranse unde se produce. Este aceeasi situatie ca in cazul fructelor de Goji, productia din zona originala este de cateva sute de kilograme, in timp ce in piata sunt tone.
Oricum, sper sa fie buna. Sa ne spui daca vezi rezultate. |
|
| Am luat-o dintr-un magazin anume ca nu se gaseste in multe locuri.Doar doua branduri avea,asta al meu si ala cu etiketa aurie,categoria platinum costa 80$ . Shirel,daca pot folosi codul tau luna viitoare,trimite pe pm. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Am luat-o dintr-un magazin anume ca nu se gaseste in multe locuri.Doar doua branduri avea,asta al meu si ala cu etiketa aurie,categoria platinum costa 80$  . Shirel,daca pot folosi codul tau luna viitoare,trimite pe pm.
Iubita,ti-am trimis Pm!! |
|
| Multumesc Stiu ca tre sa cauti numarul de licenta pe spatele etichetei nu neaparat sigla UMF atesta produsul.Daca nu are nr de licenta inseamna ca producatorul si-a testat singur mierea nu a dat-o la autoritati,asa cum au facut astia la Wedderspoon.Acum stau si ma gandesc UMF se refera la substanta antibacteriala care e e unica pentru mierea Manuka ( methylglyoxal),dar eu cred ca orice miere are proprietati antibacteriale numai ca apicultorul obisnuit din Ro de exemplu nu are bani sa o dea la testat si sa o faca celebra.Poate vor gasi cine stie ce alt ingredient care bate cancerul si miere s-ar numi Miere de Valea Plopului. Nu cred ca am curaj sa dau 80$ pe un borcanel de miere ,pot lua propolis separat pun in miere si gata o fac antibacteriala.Pretul e dat de piata , mierea asta e foarte rara de asta e scumpa nu ca e singura care face minuni,orice miere nepasteurizata ,din zone salbatice face minuni. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:... ,pot lua propolis separat pun in miere si gata o fac antibacteriala.Pretul e dat de piata , mierea asta e foarte rara de asta e scumpa nu ca e singura care face minuni,orice miere nepasteurizata ,din zone salbatice face minuni.
Cam asta vroiam si eu sa spun, insa am zis sa nu ma bag in discutie. Tata e apicultor pasionat si face diverse " cocktailuri " din produse apicole pentru diverse afectiuni care fac fix ce promite minunea asta si chiar mai mult. Problema e in a gasit pe cineva de incredere dar, de vreme ce noi o avem la discretie - spun si eu ca Praslea -... tot mierea de la tata e mai buna. |
|
| Am gasit o lista cu producatori cu licenta pentru interesati. http://www.umf.org.nz/licensees
|
|
| E foarte adevarat, UMF este doar o denumire pentru care trebuie sa platesti o licenta ca sa o poti folosi. Problema este ca in cazul celor de la Wedderspoon, testele au aratat ca activitatea nonperoxida (substanta antibacteriala) este pe scara UMF undeva la nivelul de 4.1, adica aproape inexistent.
Quote:When Honeymark had an independent laboratory in New Zealand test the Wedderspoon Manuka honey, the results revealed that Wedderspoon’s 12+ Manuka honey had a Non-Peroxide Activity of less than 4.1, and the claimed 16+ Manuka honey had a Non-Peroxide Activity of 4.6. Activity ratings of 4.1 and 4.6 are substantially below the claimed activity ratings of 12+ and 16+, respectively, that appear on Wedderspoon’s labels and advertising. They are also substantially below the minimum activity rating of 10+ required for Manuka honey to be identified as active.
Puteti gasi referinte pe net, eu am gasit aici: http://manuka-honey.blogspot.ro/2012/08/honeymark-sues-wedderspoon-for-false.html
O explicatie mai exacta gasiti aici: http://nzmanukanatural.com/blog/difference-between-umf-active-mgo/
Quote: All “Active” means is that the honey in question has some sort of peroxide activity. All honey in the world is “active” in some way or another and when tested will give a reading. This is because all honeys have some sort of “peroxide” activity. Two important facts need to be kept in mind:
If a honey is “active”, it doesn’t necessarily mean that the honey is anti-bacterial, and There are no laws, regulations, or governing bodies in place to control putting “Active” on jars of Manuka honey. This means that anyone anywhere can put “Active 10+”, “Active 12+”, “Active 16+”, or even “Active 2,000+” on a jar of Manuka honey and it doesn’t necessarily mean anything. Imagine that! You pay good money for a jar of “Manuka honey Active 16+” and you actually just get a jar that has some Manuka honey while being mixed with other multi-floral honeys (similar to what you might find at the supermarket). There is no regulation here, so anyone can claim “Active” and put any number after it.
In mod sigur, mierea facuta de "tata" e cea mai buna, dar din pacate nu toti avem acest noroc. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu cumpar de la magazinul naturist http://www.hollandandbarrett.com/shop/product/medibee-manuka-honey-umf-15/-60027221 |
|
|