Mierea de Manuka
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, September 21, 2013 4:51 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
MIEREA DE MANUKA

Noi am inceput sa folosim mierea de Manuka la copii, pentru a le mai creste imunitatea, iar in cazurile de raceli / viroze, chiar ca si tratament.

Mierea de Manuka s-a demonstrat ca are proprietati foarte puternice, atat antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, cat si antiseptice, antiinflamatorii si antifungice.

Ea este foarte indicata pentru intarirea sistemului imunitar.

Doctorul Peter Molan din Noua Zeelanda, care si-a dedicat cariera cercetarii proprietatilor mierii de Manuka, a clasificat aceasta miere in functie de puterea antibacteriana, dandu-i un UMF (Unique Manuka Factor).

Astfel s-a demonstrat conform studiilor efectuate ca aceasta miere poate fi eficienta in tratarea racelilor, a durerilor de gat, a gripei, a durerilor de stomac, a indigestiilor, ulcerelor, gastritelor, ba chiar se pare ca este eficienta in distrugerea unor microorganisme bacteriene si fungice cum ar fi E. Coli, stafilococul auriu, Helicobacter Pylori, si alte microorganisme destul de rezistente chiar si la antibiotice.

Noi am inceput sa luam pentru copii miere de Manuka cu UMF 10+, pentru ca aceasta era indicata pentru sustinerea sistemului imunitar si afectiuni usoare gen raceli, dureri de gat, etc.

Ulterior am luat si miere de Manuka UMF 15+, pe care o folosim in cazul unor infectii mai puternice.

In cazul in care aveti insa afectiuni acute sau cronice, care au fost tratate anterior si au o rezistenta mare la tratamentele clasice, se foloseste mierea cu UMF 20+ sau 22+.

Cum spuneam, noi le dam copiilor pentru sustinerea sistemului imunitar cate 1 lingurita pe zi, dimineata, inainte de masa, miere de Manuka 10+.

Voi ati folosit pana acum aceasta miere ca tratament?
bereea
Scris: Saturday, September 21, 2013 7:14 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
N-am auzit de aceasta miere pana acum.Ale ia in fiecare zi cate o lingurita de miere de salcam si cred ca nu-i face decat bine.
endy
Scris: Saturday, September 21, 2013 7:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Pentu iarna fac de fiecare data catina pusa in miere o zdrobesc un pic cu o lingura de lemn si iau dimineata cite o lingurita !
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 25, 2013 3:18 PM

Mai foloseste cineva aceasta miere?

Eu abia astept sa vad cum o sa trecem iarna, pentru ca dupa toate cate le-am tras anul acesta cu copiii, am decis ca e momentul sa facem ceva sa le mai intarim imunitatea..., asa ca am actionat pe toate planurile, inclusiv cu aceasta miere de Manuka... ras
sousourel
Scris: Sunday, September 29, 2013 11:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
De unde iei si la ce pret? Pe mine ma intereseaza foarte mult. Am inteles ca face minuni impotriva H.pillory, dar pe internet preturile sunt exorbitante.
roxinthya
Scris: Monday, September 30, 2013 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Si eu sunt interesata sa le dau puilor! Deocamdata le dau in fiecare dimineata miere de salcam.
Tzepii
Scris: Monday, September 30, 2013 12:16 PM

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:
De unde iei si la ce pret? Pe mine ma intereseaza foarte mult. Am inteles ca face minuni impotriva H.pillory, dar pe internet preturile sunt exorbitante.

Noi am luat de la ApiLand. Am luat UMF15+ si UMF10+
sousourel
Scris: Saturday, October 5, 2013 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
gina popa
Scris: Friday, November 29, 2013 1:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2013
Baietzelul meu are aproape 6 ani si de aproapre 1 luna folosim si noi aceasta miere cu UMF15..asta dupa ce am incercat muuuulte tratamente pt intarirea sistemului imunitar..din pacate fara mari rezultate :( El a fost alergic la lapte,alergia a trecut de la sine pe la 3 ani si ceva.Complica orice raceala..ne luptam cu niste muci:(..a facut des otite si am ajuns la timpanotomie..de 2 ori a facut pneumonie :(..sunt foarte speriata..sper sa fie adevarat ce se spune despre aceasta miere!
shirel
Scris: Friday, November 29, 2013 3:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Adriana merci mult pentru informatii despre mierea de Manuka eu mai auzisem de la o prietena din Romania care lua.La noi nu este cu toate ca lumea a inceput sa o caute ,eu mi-am comandat de pe internet UMF 10+ organica bio si am inceput sa iau in fiecare dimineatza. Acuma cu doamne ajuta inainte fiindca nu are ce strica doar sa ne ajute.Si copiilor le place asa ca voi fi nevoita sa comand intr-o cantitate mult mai mare data viitoare sa ne ajunga la toti.ras Sanatate multa!
AdrianaC
Scris: Friday, November 29, 2013 4:56 PM

Eu am observat o reala imbunatatire la copii... Andrei din august cand a fost putin racit nu a mai facut nimic... L-am tratat cu Imunomix, 20 zile / luna, plus miere de Manuka 10+, 1 lingurita in fiecare zi, plus citronada cu miere si 1/2 lamaie dimineata pe stomacul gol, in fiecare zi...

Si Alice e mai bine...

Doamne ajuta !!!

Nici cand am fost eu praf acum in octombrie-noiembrie nu au luat de la mine...
amadorobant
Scris: Saturday, May 17, 2014 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2014
Eu m-am tot uitat dupa solutii pentru racelile de la gradinita. M-am saturat sa imi tot iau liber. Asa am auzit de la o prietena ca mierea de manuka face minuni chiar daca este scumpa. O folosesc de 4 luni si am trecut vremea rece cu bine.
AMT
Scris: Thursday, October 23, 2014 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2014
Noi avem o experienta cu Mierea de Manuka de peste 1 an de zile si pentru ca am fost foarte multumita, am scris primul meu articol pe aceasta tema, gandindu-ma cat de greu mi-a fost la inceput sa gasesc aceasta miere pt ca nu imi permiteam sa "imi iau teapa"...
Tzepii
Scris: Thursday, October 23, 2014 3:06 PM

Inregistrat: 2/13/2006
Daca vreti sa luati miere Manuka fara sa va fie frica ca primiti altceva, puteti cumpara online de pe siteul Apiland. Noi de acolo comandam, si in cazul nostru chiar pare sa fie avut efect pentru intarirea sistemului imunitar la copii.
shirel
Scris: Thursday, October 23, 2014 10:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Tzepii wrote:
Daca vreti sa luati miere Manuka fara sa va fie frica ca primiti altceva, puteti cumpara online de pe siteul Apiland. Noi de acolo comandam, si in cazul nostru chiar pare sa fie avut efect pentru intarirea sistemului imunitar la copii.

Fiindca ai pus si tu o reclama sic ras imi permit sa scriu si eu aici .Exista un site superb de serios ,ieftin si cu produse originale ,eu cumpar de acolo de cativa ani toate vitaminele ptr mine ,copii produse bio cosmetice vi-l recomand din toata inima .Acesta este situl cu linkul la mierea Manuka: http://www.iherb.com (cine face cumparaturi acolo ptr prima data pot sa-i dau si un cod sa-l foloseasca cred ca are reducere de 10% ,nu retin eu l-am folosit pe a lui soacra mea prima data si de atunci nu ma mai opresc din cumparaturi acolo.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.