Mierea de Manuka
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Friday, January 23, 2015 10:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
E bine sa cumperi mierea local.Noi avem cativa apicultori in zona, produc doar primavara si vara tarziu deci tre sa cumperi in sezon.Nu fac miere la cerere, cat vrea albinuta sa dea atata da , nu forteaza nimeni, nu le hranesc cu zahar.Nici nu au intrat pe piata ca fac putin ,cine ii cunoaste bine cine nu, sa cumpere zeama de zahar din supermarket.
Recunosc ca mierea asta manuka are un gust deosebit...bun sau rau e de comentat,copiilor nu le place nici mie in mod deosebit dar e ceva altfel ,interesant,inainte de a simti dulceata simti aroma...la alte mieri e invers,si mirosul e puternic ,n-am mai experimentat asa ceva,cu siguranta are ceva ce alta miere nu are .O sa iau un borcanel sa-tin pe post de medicatie dar raman fidela mierii locale angel

ingerash
Scris: Saturday, January 24, 2015 5:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am cumparat un borcan de miere de la un apicultor local....ce diferenta fata de comert.Este mai scumpa dar se simte
diferenta.
eti
Scris: Friday, August 7, 2015 3:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/7/2015
Fiindca sunt incepatoare si ma intereseaza si pe mine mierea de Manuka , ma adresez cu rugamintea catre cea care facea referire la un site si anume la Shirel daca se poate sa-mi dea si mie codul pentru reducerea de 10% pentru ca am observat ca e diferenta mare de pret fata de cea de la Apilend (cum nu stiu cum ar fi pretul pe transport pana in Romania!) Vreau neaparat sa incerc si cu acest produs ca nu mai stiu ce sa ma fac cu amigdalitele baietelului meu de 5 ani!
shirel
Scris: Sunday, August 9, 2015 6:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
eti wrote:
Fiindca sunt incepatoare si ma intereseaza si pe mine mierea de Manuka , ma adresez cu rugamintea catre cea care facea referire la un site si anume la Shirel daca se poate sa-mi dea si mie codul pentru reducerea de 10% pentru ca am observat ca e diferenta mare de pret fata de cea de la Apilend (cum nu stiu cum ar fi pretul pe transport pana in Romania!) Vreau neaparat sa incerc si cu acest produs ca nu mai stiu ce sa ma fac cu amigdalitele baietelului meu de 5 ani!

Eti draga mea cu cea mai mare placere iti trimit codul meu ptr ca sa iti cumperi tot ce ai nevoie http://www.iherb.com?rcode=HZD718.
lumiru
Scris: Monday, March 21, 2016 1:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/21/2016
Shirel, poti sa imi spui si mie ce marca de miere de Manuka ai cumparat de pe iherb, te rog? De asemenea, poti sa imi spui daca ai simtit ca te ajuta si in ce fel? La afectiunile mele cred ca mi-ar trebui UMF20+.
Rancilio
Scris: Monday, April 25, 2016 7:56 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Printre multele calitati pe care le are, mierea de Manuka (vorbesc de cea produsa de Wedderspoon) este si RAW,aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!KFactor care are diferite valori..15..16...22..inseamna cantitatea de polen, cea de 22 are cea mai mare cantitate de polen (peste90%) fiind cea mai puternica din gama celor de la Wedderspoon. Deci, in conluzie folositi-o cu incredere caci merita!
DonettaBulik
Scris: Thursday, April 28, 2022 12:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
There are many differences between natural and synthetic nutritional supplements . The first and most significant is that all natural supplements are made exclusively from natural products, while synthetic supplements are produced artificially and involve the implementation of certain industrial processes. In addition, concentrates and dehydrated products are mainly used for the manufacture of synthetic additives.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.