|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miri wrote:Nu Misha, ca deocamdata nu am cu cine sa testez mierea de albine, eu doar m-am informat!
Miri, glumeam...nu te-ai suparat, nu? |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Misha, asa ma stii tu pe mine,suparacioasa din nimic? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| stele_pe_cer wrote:Pentru mamicile din Bucuresti: cunoasteti pe cineva de incredere care comercializeaza miere curata, nesupusa termic?Parca nu mai imi vine sa cumpar din piata, de la necunoscuti...
Intreaba-l pe tata , poate sa faca rost si de faure de miere...yummyyyyyyyy. |
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si pana la urma cum testati mierea sa stiti daca-i naturala? Am cumparat si eu un borcan ,cel mai scump posibil, sperand ca macar dupa pret sa fie naturala dar as testa-o.Cum? |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Miha, mierea de calitate cristalizeaza, iar cea falsa nu!
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Asta stiu da' cum o fac sa cristalizeze...astept doi ani?Deja am halit jumate de borcan |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| pentru cine doreste le pot face eu rost de miere ( inclusiv cristalizatra)de la un apicultor 120.000/kg eu consider ca-i buna si are un gust deosebit deoarece tine stupii la marginea padurii |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Intreaba-l pe tata , poate sa faca rost si de faure de miere...yummyyyyyyyy.
Nici n-a fost cazul sa il intreb eu, ca s-a oferit sa ne dea, numai ca e zaharisita, parca asa a spus, dar daca are o sursa "curata", ar fi o idee sa cumparam prin intermediul tatalui tau.
Multumim frumos ! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna,as avea o intrebare,nu stiu daca ma adresez bine aici: mi-a adus cineva miere de papadie recoltata recent cca o saptamana(in jurul datei de 20.05 2011 )acum fiind 26 05 2011.......si deja e cristalizata! inteleg ca e buna fiind cristalizata dar se cristalizeaza asa usor,in nici o sapatamana?????pt ca eu banui sa nu fie de anul trecut! multumesc de sfat.........si cum e la culoare mierea de papadie,cum e aspectul??? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/28/2012 Mesaje: 6
| foarte utile informatiile. va multumesc. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Scuzati-ma de asa intrebare,dar nu stiti cu ce sa mananc miere ca sa nu am deranjamente intestinale;am 50 de ani si inca nu pot manca mai mult decat o lingurita pe zi,degeaba imi place! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| probabil ai vreo intoleranta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Lilly of the valley wrote:probabil ai vreo intoleranta.
Da, trebuie să fii atent la miere și propolis, deoarece mulți oameni sunt alergici la produsele apicole. |
|
|