Mierea de albine dupa 1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Thursday, December 8, 2011 1:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
miere bea in lapte uneori sau biscuiti facuti cu miere din comert.
bulinutza
Scris: Thursday, December 8, 2011 10:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
:018: Si noi am folosit mierea dupa 1 an: in iaurturile cu fructe facute in casa si in ceaiuri.
PrincessLilou
Scris: Sunday, April 8, 2012 2:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
la noi doctorii nu recomanda mierea de albine pana la doi ani, de frica alergiilor; dar noi am inceput de vreo 6 luni, sa o punem in ceiut si mai nou luam o lingurita in fiecare dimineata.
danab
Scris: Tuesday, April 10, 2012 1:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
PrincessLilou wrote:
la noi doctorii nu recomanda mierea de albine pana la doi ani, de frica alergiilor; dar noi am inceput de vreo 6 luni, sa o punem in ceiut si mai nou luam o lingurita in fiecare dimineata.

Nu e din cauza alergiilor cat din cauza botulismului, toxina produsa de o bacterie pe care o pot lua albinele de pe flori. Cazurile sunt foarte rare, dar mortale. Dupa 1 an sistemul digestiv e destul de puternic pentru a distruge toxina, daca e in cantitate mica. Acum cativa ani a murit (la Cluj parca) o fetita, dar cauza a fost o conserva de carne pasratat necorespunzator.

Alergiile sunt provocate de polen.
ama30
Scris: Monday, April 16, 2012 8:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2012
eu i-am dat fiicei mele cate un pic de miere (miere naturala ) de cand avea 2 saptamani ,doar asa ii trecea de sughit si nu am avut probleme iar acum are 2ani
iasmina_ioana
Scris: Monday, July 23, 2012 3:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Si noi folosim des mierea de albine, in plus i-am mai dat si laptisor de matca, recoltat de mine personal, si i-a placut foarte mult. O sa incerc sa ii dau si polen , amestecat cu mancare , un varf de lingurita cateva zile pe luna e de ajuns. Propolisul nu il folosim intern , deoarece se dizolva doar in alcool, deci rezulta tinctura , care o folosesc pe rani mai urate, si la fetita pe zgarieturi, piscaturi de insecte, si face minuni.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.