Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Simona a avut o perioada prolifica in dobandirea abilitatilor artistice!Am mai scris pe la alt topic despre un proiect complex la care ea a lucrat toata vacanta de iarna si dupa aceea....ieri l-a finalizat, in sfarsit! Este adevarat ca in acest interval a mai lucrat si altceva, dar acesta i-a absorbit cea mai mare parte a timpului! Este vorba despre un bonsai artizanal, voind sa fie o replica a celebrilor copaci miniaturali japonezi! Are o inaltime de cca 45 cm si o greutate de cca 3 kg!Ea la- prezentat si pe pagina ei de artist aici: https://www.facebook.com/pages/My-Art-Journey/825011920855686 Sper sa va placa si voua aurishta attached the following image(s):

|
|

| Revin astazi cu cel de-al doilea "bonsai", lucrat de data aceasta de Gabriel, baiatul meu de 14 ani! Si el este foarte priceput in acest domeniu...a inceput simultan cu Simona sa lucreze la pomisor, dar l-a terminat putin mai tarziu! Am pus poze cu ambii "fratiori"  |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| frumos, felicitari micilor tai artisti!
|
|

| Multumesc mult....imi place sa-i vad cum se implica in diferite proiecte! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cat de frumosi sunt!!! Felicitari puilor pentru asa lucrari deosebite! |
|

| |
|

| Vreau sa va mai arat ultimile lucrari ale Simonei, avand teme diverse! In spatele fiecareia dintre ele sunt multe ore de studiu , mai cu seama ca este cu adevarat dificil sa gaseasca timp pentru aceasta! Prima dintre ele a a avut ca tema "Okapi", un animal exotic care traieste doar intr-o mica regiune din Congo si a fost numita "O privire in lumea noastra"! Apoi, o pictura dedicata comemorarii copiilor ucisi intr-un asa-numit "perimetru de reeducare" aflat in ghetto-ul din Lodz ! A treia este o imagine a unui monument istoric, Manastirea Carta, iar ultima, "Un moment intre doua anotimpuri", o lucrare care ne face sa reflectam la faptul ca poate fi doar o mica distanta intre dispensatiile diverse ale vietii noastre! Propriile prezentari ale picturilor Simonei sunt pe pagina ei de artist aici: https://www.facebook.com/pages/My-Art-Journey/825011920855686 aurishta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Doamna Aurishta,foarte talentata fiica dumneavoastra!
Si dumneavoastra draguta ca ne explicati cum trebuie sa intelegem,dar,stiti,eu nu ma pot abtine sa nu va spun ce vad! Mie imi par reprezentari de soiul padurea Baciu,ma cam strange nu`s ce in spate!
Oricum,jos palaria pentru talent!Si e asa de tinerica!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari Simona Si tie mami! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Unde am fost pana acuma!!Ce obiecte de arta pe aici!Simona,esti super talentata si sigur vei ajunge sa fii cunoscuta in lume ptr operele tale!! |
|

| Multumesc, doamnelor Josefina, Simona este eleva.....lucrarile ei au teme scolare in general La varsta ei, asimileaza diferite tehnici pentru ca sa fie capabila candva sa se exprime artistic! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mie mi se pare un "exercitiu" frumos. Parca ar exista o viziune unitara in spatele acestor creatii. Oricum, frumos. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Foarte frumos!! Te admir pentru cum ai stiut sa-i indrumi spre a-si dezvolta latura artistica!! Sunt la un liceu de arta sau studiaza in timpul liber, ca pasiune? - sunt sigura ca ai spus pe undeva dar mi-a scapat. |
|

| sousourel wrote:Mie mi se pare un "exercitiu" frumos. Intr-adevar, fiecare tema aduce noi provocari tehnice care necesita multa concentrare si, mai ales, mult timp! Este foare fain sa urmaresti procesul....seamana intrucatva cu revelarea pozelor....apare intai fondul care nu prea promite nimic...apoi incep sa se contureze elementele....cand se ajunge la detalii este cel mai frumos! Cand este gata, vine momentul toasturilor Kali, da, copiii au mers la un liceu de arta....totusi, baza nu este in ceea ce fac la scoala ...sunt asistati acasa de un artist capabil sa ii instruiasca si sa ii inspire! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Adica ce vreti sa spuneti,doamna Aurishta,ca ceea ce a desenat fiica dumneavoastra nu sunt lucrari artistice?! Sunt,cum sa nu fie?! La orice varsta tot arta se cheama.Si mazgaleala celor mici,tot arta e si corespunde cu sufletul celui care o face. Chiar daca ar fi lucrarile fiicei dumneavoastra dictate absolut de profesorii de la sicoala,in sensul ca le-ar spune copilasilor "faceti exact imaginea asta" si nu ar lasa doar tema ca fiecare sa deseneze ce vrea,s e in tampla ca fiecare desen arata altfel. Fiecare desen poarta marca celui care il face,nu fiti modesta!!! |
|
|