Micul meu Mare Artist
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Friday, January 16, 2015 7:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Simona a avut o perioada prolifica in dobandirea abilitatilor artistice!Am mai scris pe la alt topic despre un proiect complex la care ea a lucrat toata vacanta de iarna si dupa aceea....ieri l-a finalizat, in sfarsit! Este adevarat ca in acest interval a mai lucrat si altceva, dar acesta i-a absorbit cea mai mare parte a timpului! Este vorba despre un bonsai artizanal, voind sa fie o replica a celebrilor copaci miniaturali japonezi! Are o inaltime de cca 45 cm si o greutate de cca 3 kg!Ea la- prezentat si pe pagina ei de artist aici: https://www.facebook.com/pages/My-Art-Journey/825011920855686 Sper sa va placa si voua coeur

aurishta attached the following image(s):
charlie jeong 007.jpgcharlie jeong 004.jpgcharlie jeong 009.jpgcharlie jeong 002.jpg

aurishta
Scris: Wednesday, January 21, 2015 2:39 PM
Nivel

Revin astazi cu cel de-al doilea "bonsai", lucrat de data aceasta de Gabriel, baiatul meu de 14 ani! Si el este foarte priceput in acest domeniu...a inceput simultan cu Simona sa lucreze la pomisor, dar l-a terminat putin mai tarziu! Am pus poze cu ambii "fratiori" img
sousourel
Scris: Wednesday, January 21, 2015 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Bravoo Bravoo frumos, felicitari micilor tai artisti!
aurishta
Scris: Wednesday, January 21, 2015 10:04 PM
Nivel

Multumesc mult....imi place sa-i vad cum se implica in diferite proiecte!
Anelise
Scris: Thursday, January 22, 2015 11:49 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cat de frumosi sunt!!! Love Felicitari puilor pentru asa lucrari deosebite! Clap
aurishta
Scris: Thursday, January 22, 2015 12:47 PM
Nivel

computerlove iloveyou
aurishta
Scris: Sunday, February 15, 2015 11:03 PM
Nivel

Vreau sa va mai arat ultimile lucrari ale Simonei, avand teme diverse! In spatele fiecareia dintre ele sunt multe ore de studiu , mai cu seama ca este cu adevarat dificil sa gaseasca timp pentru aceasta! Prima dintre ele a a avut ca tema "Okapi", un animal exotic care traieste doar intr-o mica regiune din Congo si a fost numita "O privire in lumea noastra"! Apoi, o pictura dedicata comemorarii copiilor ucisi intr-un asa-numit "perimetru de reeducare" aflat in ghetto-ul din Lodz ! A treia este o imagine a unui monument istoric, Manastirea Carta, iar ultima, "Un moment intre doua anotimpuri", o lucrare care ne face sa reflectam la faptul ca poate fi doar o mica distanta intre dispensatiile diverse ale vietii noastre! Propriile prezentari ale picturilor Simonei sunt pe pagina ei de artist aici: https://www.facebook.com/pages/My-Art-Journey/825011920855686

aurishta attached the following image(s):
okapi 011.jpglodz 007.jpgtimes 005.jpgtimes 003.jpg

Josefina
Scris: Monday, February 16, 2015 12:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
Doamna Aurishta,foarte talentata fiica dumneavoastra!Cheek Kiss Bravoo

Si dumneavoastra draguta ca ne explicati cum trebuie sa intelegem,dar,stiti,eu nu ma pot abtine sa nu va spun ce vad!Gossip Love Hands
Mie imi par reprezentari de soiul padurea Baciu,ma cam strange nu`s ce in spate! spala

Oricum,jos palaria pentru talent!Si e asa de tinerica!!!!!sunny
miriam
Scris: Monday, February 16, 2015 7:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Felicitari SimonaBravoo
Si tie mami!Bravoo
shirel
Scris: Monday, February 16, 2015 9:02 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Unde am fost pana acuma!!Ce obiecte de arta pe aici!Simona,esti super talentata si sigur vei ajunge sa fii cunoscuta in lume ptr operele tale!!newclap newclap
aurishta
Scris: Monday, February 16, 2015 9:24 AM
Nivel

Multumesc, doamnelorcomputerlove
Josefina, Simona este eleva.....lucrarile ei au teme scolare in generalras La varsta ei, asimileaza diferite tehnici pentru ca sa fie capabila candva sa se exprime artistic!
sousourel
Scris: Monday, February 16, 2015 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Mie mi se pare un "exercitiu" frumos. Parca ar exista o viziune unitara in spatele acestor creatii. Oricum, frumos.Bravoo
kali
Scris: Monday, February 16, 2015 10:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Foarte frumos!!computerlove Te admir pentru cum ai stiut sa-i indrumi spre a-si dezvolta latura artistica!!
Sunt la un liceu de arta sau studiaza in timpul liber, ca pasiune? - sunt sigura ca ai spus pe undeva dar mi-a scapat.
aurishta
Scris: Monday, February 16, 2015 10:51 AM
Nivel

sousourel wrote:
Mie mi se pare un "exercitiu" frumos.
Intr-adevar, fiecare tema aduce noi provocari tehnice care necesita multa concentrare si, mai ales, mult timp! Este foare fain sa urmaresti procesul....seamana intrucatva cu revelarea pozelor....apare intai fondul care nu prea promite nimic...apoi incep sa se contureze elementele....cand se ajunge la detalii este cel mai frumos! Cand este gata, vine momentul toasturilorhainoroc
Kali, da, copiii au mers la un liceu de arta....totusi, baza nu este in ceea ce fac la scoala ...sunt asistati acasa de un artist capabil sa ii instruiasca si sa ii inspire!
Josefina
Scris: Monday, February 16, 2015 12:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
Adica ce vreti sa spuneti,doamna Aurishta,ca ceea ce a desenat fiica dumneavoastra nu sunt lucrari artistice?! bounce
Sunt,cum sa nu fie?!
La orice varsta tot arta se cheama.Si mazgaleala celor mici,tot arta e si corespunde cu sufletul celui care o face.
Chiar daca ar fi lucrarile fiicei dumneavoastra dictate absolut de profesorii de la sicoala,in sensul ca le-ar spune copilasilor "faceti exact imaginea asta" si nu ar lasa doar tema ca fiecare sa deseneze ce vrea,s e in tampla ca fiecare desen arata altfel.
Fiecare desen poarta marca celui care il face,nu fiti modesta!!!Bravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.