Micul meu Mare Artist
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, November 19, 2014 8:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
cum ne putem da seama daca un copil de 5 ani (Sara ras ) are talent la desen? doamnele de la gradi mi-au zis ca ar avea ceva talent si de la anul sa o dau la Palatul Copiilor la cursuri de desen. revin mai pe seara cu 2-3 "opere" sa va dati cu parearea si voi
aurishta
Scris: Wednesday, November 19, 2014 12:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Alexandra, majoritatea copiilor au talent la arte, este una dintre insusirile fiintei umane! Personal, aproape toti copiii pe care i-am cunoscut aveau talent la desen...mai mult ca sigur ca si Sara se numara printre ei, mai ales daca educatoarele au observat asta! Diferenta sta in studiu...daca isi dezvolta talentul prin studii adecvate sau daca ramane la nivelul natural, "naiv", cum se spune!
Oricum este folositor sa o dai la cursuri de desen...ia contact cu alti copii, cu alt gen de preocupari si, in plus, cultiva frumosul din interiorul ei! Sfatul meu este "Da!"pupici
aurishta
Scris: Sunday, December 14, 2014 10:04 PM
Nivel

img
Simona tocmai si-a terminat ultima pictura, numita de ea "Strapungand zidul"
Are ca fundal un perete vechi, plin de igrasie, care ilustreaza inchisoarea in care convenientele si limitarile vietii ne aseaza! Dar acest zid poate fi strapuns de puterea stralucitoare si inovatoare a spiritului, biruind uratenia zidului cu frumusetea, delicatetea si explozia coloristica a feluritelor flori!
Daca vreti sa cititi si descrierea originala a lucrarii, facuta de ea insasi, o gasiti pe pagina ei de FB!
https://www.facebook.com/pages/My-Art-Journey/825011920855686?pnref=story
monica irimia
Scris: Friday, December 19, 2014 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Super, Aurishta! angel Ai niste copii exceptionali. Bravoo Bravoo Bravoo Cinste lor! hearts
Cris-DL
Scris: Friday, December 19, 2014 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Waw, ce frumos!!! Felicitari, Simonei!
bereea
Scris: Friday, December 19, 2014 1:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ca de obicei...bravissima!Bravoo
aurishta
Scris: Friday, December 19, 2014 1:19 PM
Nivel

Multumesc, fetelor! Si ea se simte impulsionata in ultimul timp....a inregistrat pozitiv saltul de calitate!
Zilele trecute a fost cu lucrarile la scoala....mi-a zis ca ar fi trebuit sa vad fatza colegilor ei Bravoo Bravoo O colega chiar i-a cumparat o pictura mica, aceea cu bonsai-ul, pentru a i-o oferi mamei ei! A fost asa de fericita fiindca sunt oameni care se bucura de lucrarile ei...nici nu va pot spune!Bravoo Bravoo
Lilly of the valley
Scris: Friday, December 19, 2014 6:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Deosebit! Felicitari!firstprize
aurishta
Scris: Friday, December 19, 2014 6:31 PM
Nivel

Multumesc iloveyou
aurishta
Scris: Thursday, January 8, 2015 11:23 PM
Nivel

Simona a avut de lucrat un proiect la scoala...ceva despre "Istoria ceramicii coreene"....cred ca stiti despre traditiile puternice pe care acest popor le are in acest domeniuBravoo
Ea a folosit aceasta oportunitate pentru a incepe studiul caligrafiei si, in cele din urma, sa faca o lucrare deosebita, artistic realizata dintr-o tema ce putea sa fie executata banal, de umplutura! Ea si-a prezentat proiectul in jurnalul ei on-line aici: https://www.facebook.com/pages/My-Art-Journey/825011920855686?ref=eyJzaWQiOiIwLjczMTUzODgyNTkzMTkzNDYiLCJxcy si, bineinteles, este secondata de prezentarea detaliata pe fisa de portofoliu!

img
Eileen
Scris: Friday, January 9, 2015 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Aurishta am ramas efectiv muta de uimire la lucrarile fiicei tale , iar explicatiile picturii breaking the wall sunt impresionante !!! Cat adevar exprima acest tablou!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
Ai niste copii cu adevarat talentati si multe ti le datoreaza tie ... posibil sa fi zis ...aproape din fiecare postare a ta invat ceva bun !! Felicitari !!!! Bravoo Bravoo Bravoo
bereea
Scris: Friday, January 9, 2015 10:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitari Simonei! Felicitari parintilor pentru asa un copil!hearts
aurishta
Scris: Friday, January 9, 2015 10:50 AM
Nivel

Multumesc, fetelor hail hail Simona, intr-adevar, este o tanara domnisoara care promite mult....are o gandire foarte matura pentru varsta ei, foarte realista, este foarte perseverenta si munceste mult cu placere! De pilda, la acest proiect a umplut zeci de pagini cu exercitii de caligrafie pana ce s-a apucat, efectiv, de lucru! Imi place mult si faptul ca nu face lucruri de mantuiala...ii place excelenta si studiaza pe "muteste"sic Ea este genul care asimileaza cu greutate...are nevoie de timp ca sa isi aseze baza,dar de indata ce are mijloacele in mana ei, explodeaza de-a dreptul, ca un foc de artificii! Si, in plus, nici nu este infumurata, nu i se urca la cap laudele...isi da seama bine ce volum imens de munca este necesar ca sa poata fi considerata "artista"! Deocamdata, ca sa o citez, este "eleva"!ras Cauta excelenta fara ca sa depinda de rezultat, de aprecieri....Dezvolta un caracter minunat...o perla!Bravoo (acuma sa nu radeti de mine chiar daca fac si eu ca in zicala cu cioara si puiul eiLol )
Sincer, sunt deosebit de multumita de felul in care evolueaza!Bravoo Bravoo
Lilly of the valley
Scris: Friday, January 9, 2015 10:55 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
bereea wrote:
Felicitari Simonei! Felicitari parintilor pentru asa un copil!hearts

O femeie speciala, nu putea avea decat copii deosebiti!coeur
aurishta
Scris: Friday, January 9, 2015 11:01 AM
Nivel

Lilly Blushing Blushing , multumesc!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.